Bye bye blondie..

håret

Så var det gjort. Var hos frisören idag så nu är håret kort och mörkt. Blev kortare och mörkare än jag tänkt mig men jag blev ändå nöjd och jag tror att jag kommer trivas i det, i alla fall en vecka. Det syns inte så jättebra på bilden men det är så det ser ut. Och ni får ursäkta klädseln för det är taget direkt efter duschen så jag har pyjamasen på mig..

Sitter och tittar på Idol nu, första avsnittet jag ser och det är endast för att Westlife ska vara med, och jag som hade lämnat dem bakom mig.. Ajja, det är i alla fall mysigt att sitta här med tända ljus och doftljusen luktar riktigt gott. Ska väl snart gå och lägga mig eftersom jag ska upp runt 3-3.30 i natt.. Hoppas verkligen att det är värt det och att vi kommer hem med bilen full, av mina påsar!

Love
me x

[shopping is my antidrug]

Taking a step back..

Byrne

Måste börja med att säga att jag nog fallit tillbaka lite efter att ha sett The Rose videon. Insåg ännu en gång att Byrne är i en klass för sig själv och var därför tvungen att lägga upp en bild på honom så att ingen missar vad det är jag pratar om för oj, oj, oj...

Det var stadsorientering i skolan idag och jag hade turen att det kom tillräckligt mycket personal så jag fick gå med den grupp som det var tänkt från början så jag slapp stå still i så där 3h ute i regnet. Nu fick jag gå i det istället men jag fick också snabbare komma in i simhallen och värma mig, och självklart sluta tidigare. Måste ge barnen i gruppen en eloge för de skötte sig riktigt bra och samarbetade så det var kul att gå med dem.

Imorgon är det fredag igen, skönt. Ska jobba, hem och äta och sedan gå till banken och hämta ut första lönen, sen är det bara att bege sig till frisören. Är nervös och hoppas verkligen att det kommer att bli som jag vill! Det kommer bli brunt i alla fall. Imorgon blir det en tidig kväll också för man ska ju upp kl 3 och bege sig till Ullared på lördag. Har en liten lista på vad jag vill inhandla men ska inte bygga upp förhoppningarna för mycket, har varit där förut och blivit besviken.

Nej, nu ska jag titta klart på CSI Miami och sedan blir det väl att krypa ner och krama kudden.

Love
me x

stumble and fall, it's the heart of it all
when you fall down - just try again

Internet..

Ibland funderar jag på att sluta använda mig av internet! Nu har det inte fungerat att logga in på min dator på en vecka vilket har gjort att jag inte har kunnat skriva någonting här eller vara inne på msn och vara social. Det har i och för sig lett till att jag har varit social med personer irl vilket är mycket trevligare egentligen. Träffade Johanna i fredags och kollade film hemma hos en kompis till Sebbe, var ute i lördags (riktigt kul - tack!), umgicks med Cissi hela em och kvällen igår, vi tittade på Brokeback Mountain och åt blåbär- och hallon-paj med vaniljsås och choklad. mmm..

Är och har varit riktigt trött och seg i kroppen på sista tiden och orkar inte med något och nu har jag fått ont i ljumskarna och armarna också så humöret är i botten och det går ut över allt och alla. Sorry.. Orkar som sagt var inte med något, vill bara ligga i sängen och titta på TV den tid jag kan hålla ögonen öppna.

Ska snart till storasyster och vara lite social och imorgon ska jag träffa Malin vilket ska bli riktigt kul. Det var ju ett tag sen.. Det är synd att det alltid tar så lång tid innan vi ses, vi bor ju ändå inte så långt ifrån varandra.. Det får vi se till att det blir ändring på!

Love
me x

[börja sluta tro]
facing the truth


Hjärnan måste ha blivit större..

Vaknade imorse och huvudet var tyngre än det brukar vara så jag tror att hjärnan måste ha blivit större under natten. Det kan inte ha något med gårdagskvällen att göra.. haha. Hade det riktigt kul igår. Hade planerat för en lugn kväll hemma framför TV:n och datorn men så hörde Johanna av sig och ville festa så då ändrades planerna, till det bättre, och det blev en lyckad kväll igen. Det var riktigt kallt ute dock men jag ska inte klaga för det var trevligt.

Är grymt trött nu men får se om det blir film ikväll, ska ta mig in i duschen först.. och ut ur den också.

Love
me x

all or nothing at all.

Lördag..

Äntligen lördag och ledig igen. Var hos morfar och Barbro idag och åt palt. Riktigt gott, och trevligt.
Annars har det varit en helt vanlig dag, nästan. [sometimes I wish I wasn't me, or anyone else] Jag gick ett steg framåt, men två tillbaka.. Tyvärr känns fallet djupare och besvikelsen större. [jag vet att jag ska klara det]

Shoppade igår igen, köpte ett par platå-pumps på skopunkten och en oversize kofta på H&M. Ja, jag ska sluta. snart.

Love
me x

Lars Winnerbäck - Söndag 13.3.99

Fredagen den 13e..

fre 13.10 fre 13.10 2

Ska strax gå till jobbet, men tänkte först skriva lite här eftersom jag somnade igår kväll och vaknade mitt i natten så det blev ingen uppdatering då. Var i alla fall på Ikano med systrarna och shoppade äntligen min kappa och idag blir det nog en sväng tillbaka och köpa det jag hittade igår..

Dagens klädsel:
-
grå klänning från Asos
- gråa strumpbyxor från Lindex
- svarta ballerinaskor från DinSko
- svart kappa från H&M
- halsband, Thomas Sabo - studentpresent

Love
me x

[perfection is a dream]


Natti..

Ska alldeles strax krypa ner i sängen och krama kudden. Tänkte bara skriva lite här först. Har jobbat idag och dagen gick faktiskt ganska snabbt men som vanligt var jag död när jag kom hem och sov därför i 3h, det var omöjligt att få liv i mig. Och jag som hade tänkt städa rummet idag så syster kan få bordet snart.. Kan inte lägga mer saker i sängen om jag ska kunna sova där så jag måste hitta nya platser för allting innan jag kan göra mig av med glasbordet.. Tänkte säga "det gör vi imorgon" men insåg att så inte kommer att bli fallet. Ska ju på "möte" imorgon och sen ska jag umgås med systrarna så tiden kommer att rinna iväg, jag hinner förhoppningsvis ringa och boka klipptid i alla fall. Nu har jag bestämt mig för att bli brunett igen så det är väl lika bra att ta tag i det innan jag börjar tvivla, igen.
Ska på teater med klassen imorgon också så det blir många promenader fram och tillbaka, men det skadar inte med tanke på att jag troligtvis inte kommer hinna gå ut och gå.

Innan jag går måste jag bara visa dessa godbitar som jag inte skulle säga nej till att ha hemma. Klänningen är från Juicy Couture och är hur söt som helst. Den skulle jag inte tacka nej till, inte för en sekund. Och sen självklart Chloé Paddington väskan. Och färgen Whiskey är underbar, kan tänka mig den i grått också.. och svart. Ja, vilken färg som helst skulle duga!

  paddington

sweet dreams

Love
me x

[nothing but a memory]


Tisdag..

Ännu en dag går mot sitt slut och jag ska snart krypa ner i sängen. Har bara lite saker att göra först.. Men sen är det sängen som kallar. Men har fått en liten sovmorgon imorgon så jag börjar först runt 8.30 vilket är skönt.

Har varit en ok dag så jag ska inte klaga, inte idag i alla fall. Det tar vi en sådan där dag då jag inte orkar med nåt, det är då jag får ur mig allt och ingen förstår något.

Love
me x

[don't cry your heart out]
nobody's listening anyways

"Är det ingen som tycker om dig?"

Wentworth

Jobbade för första gången på en vecka idag och var helt slut när jag kom hem. Sov i tre timmar och det var omöjligt att få liv i mig. Det tar på krafterna att vara i skogen en hel dag. Stod och pratade med några tjejer i klassen idag om giftermål och varför jag inte tänkt gifta mig.
S: Vill du gifta dig?
Jag: Nej, jag tror inte det.
S: Varför inte?
Jag: Jag vet inte, det känns bara onödigt.
S: Jaha.. har du pojkvän?
Jag: Nej.
S: Vadå då? Är det ingen som tycker om dig?

Vad svarar man på det? Konstaterade bara att så var fallet.

Sitter här nu i pyjamasen och lyssnar på Lene Marlin - Heaven is a place nearby med ljus tända men måste gå nu för nu börjar Prison Break och det är dubbelavsnitt och säsongsavslutning idag. Och det kan man inte missa!

Love
me x

you don't think much of trust.


Fryser..

Kom nyss hem efter att ha spelat kort hela kvällen. Lika trevligt som vanligt men det är helt klart kallare att gå hem nu än det var i somras! Hade nog behövt en jacka på vägen hem, det räckte inte med koftan som blev kvar sen gårdagen så det får bli ett kom ihåg till nästa gång, Jackan. Sitter här i pyjamasen och en munkjacka nu och försöker få upp värmen innan jag ska krypa ner i sängen och försöka somna, kanske läser lite i "If you could see me now" också.

Måste bara säga att gårdagen var mycket lyckad och att jag hade riktigt kul. 3 förfester, 40 minuter i kö och några timmar på "Gulan". Började bli lite väl trött framåt 2.30 men det skyller jag på en veckas sjukdom, jag kan ju inte vara helt återställd än. Annars var kvällen precis lika rolig som förväntad. Kan den bli annat i bra sällskap?
Måste bara säga att dessa tjejer växer mer och mer i mina ögon för varje gång vi träffas och jag tycker om dem mer och mer för varje gång. Skulle aldrig kunna tänka mig att inte ha dem där, aldrig. Tack för att ni finns, ni är bäst! x

Nej, nu är det dags att krypa ner i sängen och krama kudden, ska upp tidigt imorgon och gå till jobbet. Vi ska till skogen och plocka kottar.
Sov gott och dröm sött. natti

Love
me x

[can you dream my dreams, I think I've forgotten how to..]

Girls just wanna have fun..

single

Ska snart bege mig ner till storasysters lägenhet, ska bara fixa det sista först. Har i alla fall valt kläder nu, det blev jeans, ett vitt linne med guld på och ballerinaskor. Svarta eller vita skor måste jag ha hjälp att välja sen bara, då får jag förlita mig på tjejerna i coola-gänget. Us against the world :p

Tänkte bara säga att jag ska ha hur roligt som helst ikväll och vi hörs imorgon!

Love
me x

Girls still just wanna have fun, and we will! x

Girls just wanna have fun..

single

Sitter här och planerar kvällen med Emmelie och Johanna. Ska försöka komma fram till ungefär när vi ska ses och så..
Sen ska jag leta fram kläder, sminka mig etc och sen är vi redo för kvällen. Ska bli så kul!

[girls, there are no others like you and I'm so grateful I have you]

Love
me x

Girls just wanna have fun.

Filmkväll..

Har inte hänt så mycket idag, Cessan var här en stund och höll mig sällskap (läs: sov i fåtöljen) haha. Men det är alltid lika trevligt att träffa henne så det var kul att hon kom förbi en stund. Och så ska vi spendera kvällen ihop också, och se Saw-filmerna. Emmy har precis skrämt upp mig om just de filmerna men det ska jag nog klara av, hoppas jag. Får väl gömma mig annars, eller somna. Ni kan ju väcka mig när det är dags att gå hem..

Verkar som om det blev probelm med lördagen, festen som var inplanerad skulle dra ut på tiden innan vi kunde komma dit men det verkar lösa sig, det gör det alltid - på något sätt. För nu har jag sett fram emot det här så länge så inget ska få förstöra det, inget.

Love
me x

Shit happens
- but mostly to me so don't worry!

Ingen feber.. och inga lungor..

Wentworth[lite ögongodis] W.

Har varit så gott som feberfri idag, hade bara 37,6 när jag vaknade och sedan har den legat kring det hela dagen. Men det känns som om den kanske är på väg uppåt igen men jag vill inte se efter för jag vägrar vara sjuk på lördag! Har sett fram emot detta så länge nu. Ingen sjukdom ska få förstöra det..
Har hostat så mycket hela dagen (och natten) att det känns som om lungorna är på väg upp. Och jag tror att jag har sträckt något i magen för det gör för jävligt ont när jag hostar.. Orkade i alla fall att pallra mig ner till storasyster en snabbis idag och äta kanelbulle, chokladboll, chokladkex och pizza - nyttigt värre. Och så blev det en tur till ICA och köpa nya VR.
Blir inte jobb imorgon heller, men pratade med Maria idag och hon sa att barnen frågat efter mig och det känns glädjande.


saturday-shoe

Som sagt Lördag, vill verkligen inte vara sjuk! Och jag som har hittat nya skor jag tänkte ha på mig, om jag köper dem med tanke på att ekonomin ligger på minus.. Men jag ska i alla fall prova dem och sitter de som gjutna på foten slår jag nog till. Frågan är bara vad jag ska ha till..? Tänkte först ha min grå klänning men jag vet inte, det känns lite väl överseriöst, lite outsider. Funderade på den och sen ett par stickade strumpbyxor, och skorna! Eller kanske jeans, och min svarta blus jag aldrig använt. Det skulle också kunna fungera.. Får se vad det blir. Men måste som sagt bli frisk först..

Love
me x


[because of you]
det är skrämmande men idag kändes det nästan som om vi var på väg tillbaka, men vem räddar mig den här gången?



Sitter här igen..

Ja, så var man här igen. Kan inte ligga ner i sängen som det är just nu för allting snurrar så fort jag lägger mig ner. Har i alla fall fått i mig lite mat nu så nu väntar jag på att klockan ska bli 22.00 så jag kan ta panodil igen och sen sova för natten och jag hoppas verkligen att jag kan somna i natt.
Känns som om det är någonting som går nu för tydligen är både Johanna och Emmy sjuka, vi måste ha smittat varandra när vi fikade i torsdags. Det plus att det blev ganska kallt att sitta ute efter ett tag..

Tittade på One Tree Hill förut, även om jag redan sett alla avsnitt.. Men det här är ett utav mina favorit avsnitt så det gör inte så mycket att jag såg det igen. Och nu har Malin tipsat om var man kan se avsnitt 1 av säsong 4 så det blir nog tidsfördriv imorgon.

Sitter nu och dreglar över handväskor, igen. Och just nu står nog den här högst upp på önskelistan. Synd bara att den kostar 5477 kronor. [!]


väska
 [me wants]

Love
me x

[no promises]

Fortfarande dålig..

Mår forfarande dåligt och idag är det nästan värre med tanke på att jag har feber också och huvudvärken vill inte ge sig så det känns som om huvudet väger mer än vanligt och exploderar när som.. Får väl acceptera att det inte blir jobb imorgon och på tisdag.. Och ikväll blir det nog ännu en kväll i sängen med TV:n som sällskap.

Rachel Bilson
 [Rachel Bilson] hon får det att se så enkelt ut..

Love
me x

[gone]