glad spökdag/hääppy hällowiin


från mig och amor. ♥

halloween[hällowiiin].


ffffound.com

i dag ska jag dammsuga. och läsa. och hämta tvätt.
i kväll ska jag tända ljus. och träffa vänner.
i morgon kommer jag må mindre bra..


to be continued..

LiU:s svensklärarutbildning.
kurs 1: "ni måste läsa för era barn för deras språkutveckling".
kurs 2: "om ni läser för era barn kommer ni att fylla dem med fördomar".

alltså, jag vill inte vara sån men..


onsdag/fuldag.

min hud ser ut som en krigszon. kul.
papperspåse över huvudet kanske kan bli det nya svarta?
jag har ingen motivation att välja kläder längre.
allt är fult. allt sitter illa. det är kallt.
och sen tänkte jag säga att jag tycker inte msn borde få ha en orm på sin förstasida! nu måste jag gå in på internet genom mail-knappen i msn-messenger-fönstret. omväg och tar tid. säg gärna till när msn valt ny framsida!
och så tänkte jag avsluta med att säga att måns snart räknas som samma störningsobjekt som basshunter på spotify..!
ha en bra dag.

and then i told myself "no, you don't do dreams"


lelove.

don't you dare remember me..


weheartit.com
jag lyssnar igenom melissa horn för tredje gången i dag.
har varvat med lite lw. och städning.
nu funderar jag på om jag ska ta ett bubbelbad. men först måste jag gå ut med den där lilla grå snarkande klumpen som andas så där så att jag blir alldeles lugn där han ligger på min mage och dreglar på tangentbordet.

och du sa att du inte trodde jag hade några vänner?

jag vill inte vara sån. men, jag sitter och tittar på förkväll.


två dagars knocken..


okej. fest i lördags. i dag är det måndag, jag är fortfarande inte riktigt klar i huvudet. eller, alltså klar är jag nog. men jag skulle fortfarande kunna sova några extra timmar. är det så det blir när man blir gammal? jag börjar inse det nu. och att det inte längre är lika kul att gå ut. överskattat skulle jag nog kunna kalla det. tanken är rolig, själva kvällen not so much. värdelös musik. joo, så skulle vi kunna kalla det. men jag hade trevligt ändå.

så[v]morgon

efter att ha gått upp runt halv 7 hela veckan var det guld att i dag vakna vid 9, äta frukost framför tv:n och ta hand om farmen. känner mig som en ny människa! sweet! det kan ju behövas med tanke på att jag ikväll ska ut och slarva. första gången på en och en halv månad. det måste ju nästan räknas som första fyllan all over again!? det ska nog sluta bra. men först, frukost, tvätta hår, måla naglar, apoteket, dusch, smink, kläder.. you get it.

for you, I would.

Malin visade mig det här. du MÅSTE titta.
läs texten först.

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja" 




på ett sätt som bara någon kan.

långa nätter, 
där ute finns en värld av långa nätter och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus där går Klara
och tindrar som en stjärna för att bara, med sin Fabian få vara och gå hem till varann och älska lite grann
som bara kära kan och där sitter Sara,
söta lilla rara underbara,
oskuldsfulla Sara hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och vara den man vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill där går någon
för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans kyla och hans famn, till långa nätter, till långa nätter säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man vill vara och ha någon att ty sig till
när långa nätter inte gör som man vill Långa nätter Åh så långa nätter Långa nätter.
melissa horn - långa nätter


it's not hard to fall when you float like a cannonball.




we♥it.

kusin, min couple.

haha. vad var det vi sa? allt ska man inte berätta? ;)


rapporthelvete.


we♥it.
sov som en gud i natt. känner mig utvilad i dag. kan bero på att jag däckade tidigt i går. kunde inte hålla ögonen öppna. rapporten kunde ha dödat även den bästa.. inte helt klar än. men gör klart det sista efter opponeringen. insåg precis att det som fick mig att gå i taket i går och fundera på att kasta datorn från balkongen egentligen inte var något problem. grattis. men då fixar vi det i dag istället..
god morgon.

okej okej, jag förstår.

satt precis på TV-dosan utan att känna något.. kanske dags att sluta äta chips till kvällsmat?

like a child.

är det bara jag?
jag är som ett barn. när jag skalar clementin försöker jag verkligen få av skalet i en hel bit. knackar sönder en pepparkaka bara för att bli förbannad om den går i mer än tre delar. önskar mig något varje gång jag lyckas. kanske ingen jättedjup önskan, men ändå en önskan. jag blir glad varje gång klockan är 11.11, 12.12, 22.22 .. intalar mig att det faktiskt är någon som tänker på mig.


make a change?

jag vill göra något. är trött på det här. mitt hår. jag tröttnar fort. gör om. ångrar mig. gör om. ångrar mig.. och nu har jag ångrat mig. färgade håret mörkt för inte så länge sedan. för att skapa höstkänsla. det fungerade inte, jag trivdes inte i det. jag tror att det beror på att jag någonstans vill göra om. göra rätt. jag vill bli nicole richie-blond! visst, jag kommer ångra mig. jag har inte råd att hålla efter utväxten. men ändå. jag är trött på det här rödbruna, och chansen att det ska bli solblekt nu är inte så stor.. annars tycker jag om mitt hår just nu. det har blivit perfekt långt och tjockare [!]. hur illa blir det om man bleker det hemma?

speedad. sen - kraschboombang.

efter tentan sprang jag runt med massor överskottsenergi. log stort och hade nog kunnat få det mesta gjort. men sen - bang! som att gå in i en vägg. inte något produktivt gjort. suttit som ett fån framför facebook. lisa ekdahl har sjungit för mig i flera timmar. tittat på bilder. läst favoritbloggar. och ätit blockchoklad. det är inget vidare faktiskt.
i kväll blir det en tidig kväll. krypa ner under täcket, läsa lite. samla kuddarna på hög. krypa längre ner under täcket. hålla om hunden. zzz..

nu gör vi det här. eller ja, om några timmar.

tenta i dag. 14 - 16. — ja, så ska det se ut. blanksteg om det är bindesstreck och inte tankstreck. ett poäng där. snälla, gör så att jag klarar 60 %. en tredjedel av kursen är klar. skönt. skolan känns så avlägsen just nu, jag vill inte vara där. jag vill vara där, ändå. bara för att jag vet att jag verkligen vill det som kommer efter. inget annat.
vanilj- och apelsinljus. jordgubbs- och lakritsyoghurt. kaffe. och så melissa horn. en bra start på dagen. det svåra är bara att få starten att övergå till fortsättning. men någonstans så gör den ju det med.

bästaste, finaste malin — lycka till på din tenta! jag tänker på dig och håller alla mina tummar, och amors med. sen gör vi slut på det här va? vi får planera det där lite närmare sen.


tiden läker alla sår. men ärren finns kvar, om än att de bleknar.


ffffound.
jag vet inte varför men idag kom en del tillbaka. det gjorde inte ont. men jag tror att jag vaknade. jag insåg att det nog påverkar mer än jag tidigare trott. kanske var det först i dag jag insåg vilken del av mig det faktiskt är.? men jag vet inte. det kanske bara var nu. i morgon är det nog borta igen. det brukar vara så. det är ganska sjukt. det var jävligt sjukt. men det läker. allt läker. så småningom. skapar en skorpa. en skorpa som kanske kliar lite ibland men som bildar ett skydd så att ingen mer smuts ska få komma in och infektera. stänger ute allt som kan irritera.

jag är sämst.

jag kan inte ljuga. speciellt inte när jag känner mig träffad eller skyldig. värdelös. genomskinlig. haha. pinsamt. men, visst är det ändå ganska kallt i dag?

frukost.


we♥it.

ooops..

pratade i sömnen i natt. svamlar värre än vanligt när jag tror att jag är vaken. sluddrar. haha. oops. nej, kanske skulle sova nu. på riktigt den här gången.
på återseende.


will you dance?


i hope you never lose your sense of wonder,
you get your fill to eat but always keep that hunger,
may you never take one single breath for granted, god forbid love ever leaves you empty handed, i hope you still feel small when you stand beside the ocean, whenever one door closes I hope one more opens, promise me that you'll give faith a fighting chance, and when you get the choice to sit it out or dance. i hope you dance


i hope you never fear those mountains in the distance, never settle for the path of least resistance, livin' might mean takin' chances, but they're worth takin', lovin' might be a mistake, but it's worth makin', don't let some Hell bent heart leave you bitter, if you come close to sellin' out reconsider, give the heavens above more than just a passing glance, and when you get the choice to sit it out or dance. i hope you dance. i hope you still feel small when you stand beside the ocean, whenever one door closes I hope one more opens, promise me that you'll give faith a fighting chance, and when you get the choice to sit it out or dance.. Dance.


bild: ffffound.com
text: Ronan Keating - I hope you dance.

should i give up or should i just keep chasing pavements?

sovit som en kratta i natt. kallt. vaknat flera gånger i timmen. sparkat hunden. ... har nu druckit två koppar kaffe och är fortfarande som en zombie. jag får nog inse att jag får leva den här dagen halvt sovande, halvt vaken. men det kan ju med funka.

i'll build a wall around my heart..


weheartit.com

big no-no!


jakandjil.com/blog
nej. nej. NEJ! det spelar ingen roll ens om det är designerskor! du har inte strumpor i sandaler. jag upprepar, inte!

projekt isolering & tentaångest sparkar i gång.


tänkte säga "vi hörs nästa vecka!", men vem försöker jag lura? jag kommer hänga här mer än vanligt.

komma; punkt / utropstecken?


weheartit.com.
i dag blir det att göra det där jag inte gjort på evigheter. plugga.
svenska skrivregler. det gör sådan skillnad. byter betydelse. spelar roll.
skriva rapport. kräkas på rapport. gråta lite. känna hjälplöshet. ge upp. börja om. var det tentaångest du kallade det? men det går över det med.
nu är det kaffe och melissa horn som gäller. precis lyssnat klart på tänk om jag ångrar mig. och sen ångrar mig igen. svårt att ta tag i sig själv då. jag fastnar liksom här. och på farmen.

reflektion? reflexion?


lelove.
the most important relationship you'll ever have is the one with yourself
.

dags att sova strax. har precis skrivit ut 50 sidor till i morgon. och ätit godis. fan vad mycket godis jag har ätit. och muffins. känner mig som en uppsvälld gris ungefär. eller en ballong.
i dag var jag några timmar hos natali. var riktigt kul att skvallra med henne igen. nästa gång blir det hos henne i j-lund. lycka till med flytten nu då! ;)
just det, sängen var det..

dagens i-landsproblem.

god morgon.
hade ställt klockan på 6 bara för att få gå upp när det var mörkt. snoozade till klockan 7. gick upp halv 8. jag är bäst på det där med att lämna sängen.. ville verkligen ha en skinksmörgås till frukost, men eftersom att hunden har lärt sig att känna igen ljudet av när skinkpaketet öppnas så vågade jag inte. jag hade ingen lust att gå ut och gå med honom då. det fick bli prickigkorv smörgås istället.
nattens insikt? läs inte tidningen precis innan du går och lägger dig. i natt drömde jag om snö och älgar.


en bra och produktiv dag.

i dag har jag bakat muffins och kladdkaka, lagat lasagnette, plockat, vikt tvätt och diskat tre gånger.
haft mysdag med bästa lillebror och liten hund.
hittat nya melissa horn skivan.
snusat och gosat med en liten liten pojke på fyra kilo.
försökt fånga och krama hans storasyster som hellre jagade hunden eller bollen.
haft finbesök av moster och kusiner.
nu ska jag snart ta natt. sista promenaden med hunden och sedan läsa nya ELLE som kom idag.
sov så gott. dröm sött.

<3

nya melissa horn på spotify.
vad mer kan jag säga?

konfliktlösning.

tycker mig urskilja att pojkarna är vakna. nyss låg de och snarkade i kapp. nu morrar den ena och jag hör hans käkar slå ihop då och då. den andra fnittrar under täcket och viskar ett enstaka 'thhhhhhhuuuuunderrrrrrrrooad'.. om det inte är kärlek så säg.. jag kanske skulle gå in och sära på dem..

091011.




thecobrasnake.com
morgon.middag.kväll.


mitt hjärta har nu för alltid en plats för en till.


lelove.
091010
.
en liten pojke.
jag kommer alltid att finnas vid din sida.
moster älskar dig. för alltid.♥


man tager vad man haver..

hade inget matbröd hemma så det fick bli kakor till frukost. mycket besviken.

jag bara undrar.?

sitter och tittar på gamla festbilder.. vad håller vi på med?
hahahaha.♥

clueless.

jag har tänkt lite.
och det är aldrig bra.


l.ö.r.d.a.g.


jakandjil.com/blog.
gick hem till mami igår. tittade på idol. har inte så mycket att säga. de som är bra, är riktigt bra. de andra, nio kanske, vad gör de där? hade det inte varit för att andreas.. gav så rättvisa omdömen [jo men visst är det därför..] så hade jag nog fortfarande varit en stark idol-motståndare!
i dag blir det stan. sen får vi se. fotbollen skulle jag tro. utan klackar. kanske med en chipspåse.


nej men, god morgon!


ojdå.
Robert Pattinson i another man magazine.
mamma mia!

Har du hört om han som alltid kommer fel hur han än stämplar och eftersänder?

han vet hur man flyr från den här planeten
men han vet inte hur man stannar kvar

har du hört om han som bränner sina skepp
i samma stund som han fått dom att flyta?
om han som har ett fläckfritt liv
men skulle dö för att kunna byta?

har du sett hur han vårdar all sin ömklighet
och säger "det här är allt jag vet".

lw - måste vara två.
ffffound.


tjugohundraniotionollsju.



ffffound.
halva veckan över. den här skolveckan över. jag är sjuk. inte jättesjuk egentligen. men lagom för att gnälla lite. idag har jag lekt med världens bästa, finaste, mest perfekta systerdotter. det kan bli en repris imorgon. sen sov jag en stund. vaknade och lyssnade på pojkband.

ont i magen.

hade sett fram mot en mysig, lång morgon. det hade det blivit om jag gått upp när klockan ringde. det gjorde jag inte. vaknade med ett ryck två timmar senare. och sen fyrtio minuter senare. men det kanske var bra, det blev mer än fyra timmars sömn då. men dagen blev inte så planerad. kläder? haha jo. vi kan ju kalla det för det. sopsäck? more like it. smink? rester från igår. och dagen före det. frukost? en smörgås för mycket för att jag åt så snabbt att jag inte hann känna att magen var full. och så mjölk på det. grattis! ballongmage idag.
jag tog mig ändå tid att skriva här..
ha en bra dag. ♥

somna inte osams med dig själv.


lw - fribiljett mot himlen.

only in la-la-land.


knightcat.
bara fina drömmar i natt. ♥

take a bow 'cause you've taken everything else.

ibland hatar jag.
ibland påminns jag.
då blir jag svart.
avsky. förakt.
men oftast, oftast bryr jag mig inte.
för jag vet att vi har vunnit. allt.
du har inget.
du är inget.
sucker!

cookies & cream.

god morgon.
jag har varit uppe i en timme. ätit frukost. lyssnat på musik och tänt doftljus i hela köket. om jag bara kommer upp på morgonen så är det min favorittid på dygnet. när det är mörkt ute, jag har pyjamasen under myskläderna och de stora rosa tofflorna. när det bara är jag, kaffe och musik. hunden sover fortfarande djupt. idag fick det bli mjölk och kakor till efterrätt. mmums!
iväg till hollywood norrköping idag. spela in film. jippi. finns det något jag hatar så är det drama. att spela in en film står någonstans med att äta kackerlackor eller halka på isen en löne-lördag på stan över saker jag gärna vill göra. det här känns bra..
 

i'm not a princess.


etc.

grattis alla kanelbullar.


etc.

jag som skulle sova.


flickr.com
kom hem för en stund sedan. skulle bara kolla. men hittade ny melissa horn. varvar med äldre melissa horn, doftljus och en hund som sover i knät. nu kan jag inte förmå mig stänga av och sova..

resultatet av min ädla kokkonst.

1. en svullen mage.
2. rapar som smakar nudlar med kycklingsmak.

ikväll beger jag mig mot nya marker, Lisas nya hem.
lite soffhäng. en hel del skvaller.

reality depends on what you are willing to imagine and allow.



thecobrasnake. & etc.