Your highness.



Vi ska på äventyr tillsammans. Ni och jag.

Lyckan är materiell.

Det blev ett kort men effektivt grupparbete idag. Så vill jag alltid att det ska vara. Bra diskussion, bra tankar, samma vilja och främst bra texter. Sedan beställde jag och Malin biljetter till Skellefteå. Ska bli riktigt kul att åka och se hur Lisa och Anna har det där uppe. Få se studentlivet i en annan stad. Mys.

Sen blev det IKEA. Köpte ramar så att jag nog skulle kunna rama in alla och några till. Jag tror det blir fint. Lite rosa, lite svart, lite silver. En bild, en vän, ett minne. En text som säger allt. En annan som ingen förstår. Det ska bli mitt.

Djupa funderingar nu. Popcorn eller äpple till Gossip Girl? Båda? Vi får se. Smultronsaft, kaffe eller thé? Livet är svårt ibland. Efter det blir det nog en text eller två.

[?] ibland.

en vän.

minnen och saknad. glädje och livslust.

det är vad jag känner ikväll. det har gjort mig kreativ. jag har skrivit en saga till min äldsta vän. en saga om oss. för att försöka beskriva det jag annars inte kan få sagt. det är så lätt att glömma, att ta för givet.
det som alltid har varit, det som alltid ska vara.

right.

image163

Söndag. Idag.

Lillebror har åkt hem. Mamma kom och hämtade honom. Så nu är det bara jag och Edith igen. Måste plugga idag. Läsa Liedman. Och skriva ut alla kursdokument.. Jag orkar inte. Ska väl laga lite mat också. Ja. Men jag måste ta mig till en affär och köpa matlådor först för jag tänkte slå på stort och göra massor mat. Allt för att slippa Boken är jag rädd. Ska nog ta en liten promenad med. Det är ju så fint väder, soligt och snö. Perfekt. Vårkänslorna är här idag och jag hoppas att de stannar. Ska njuta var sekund jag är ute.

Om jag faktiskt skulle röra mig. Ja.

Manligt besök.

image162
Mallorca '06.

Ikväll har jag finbesök här hemma. Lillebror ska sova över. Igår var lillasyster här. Ibland är det riktigt skönt att dela på dem.. Vi har varit på McDonald's, spelat Shrek, tittat på Shrek 3, ätit godis i groteska mängder! Nu spelar han Shrek igen men jag behövde en paus. Jag skyllde på mailen.. Jag har lovat att spela igen.

Jag tror att jag har fått en ny granne.. Nu är det Timbaland igen.

I'd do anything.
For you I'd give my life.


Fastnat.

image161


Är ledig idag men gick upp tidigt för jag hoppades på jobb. De ringde inte. Kunde kanske ha passat på att ta vara på dagen när jag ändå var uppe kl 6 men nej. Kl 8 snusade jag igen efter min dagliga dos av Beverly Hills 90210 och lite Vakna med the Voice.

Jag måste, måste läsa Liedman idag. Försökte igår efter att Cissi och Malin gått hem. Jag kom 16 sidor sen gick ögonen i kors.. Hur ska jag ta mig igenom 360 sidor till innan måndag? Kört. Det är ett senare problem. Nu ska jag kolla om kontot fortfarande ekar eller om jag kan ta mig ner till stan senare. Och betala hyran. Bädda och plocka in tvätten kanske inte heller skulle skada.. Ajja. Time will tell.

I'm back!

Chicken.

Ibland blir jag arg på mig själv och min feghet. Ganska ofta faktiskt.

Detta kan låta djupt och som att det ligger en massa tankar bakom, vilket det kanske kan göra.. Ibland. Men inte nu. Det gäller ett par skor. Eller två. Perfekta. Jag ser så många roliga kvällar i dessa skor. Men jag är för feg för att beställa bara för att det är Tradera. Varför!? Har liiiite svårt för second hand, fast att jag absolut inte vill det. Skulle kunna göra så många fynd. Sen är jag rädd för att bli lurad. Jag måste sluta fega.

nothing ventured nothing gained

When will it be back!?

Jag har levt utan msn i en halv evighet nu! Jag tror inte att jag klarar det längre, blir så sur och kvällarna blir så tråkiga.. Den försvann mitt under tentan och är fortfarande inte tillbaka. Hjälp. Problemet är att jag inte kommer in på hotmail heller.. Nej, inte ens sidan, hotmail.com.

p!ss!n' me off

och så var den borta..

image160


Helgen har passerat. Tentan är inlämnad. Det är söndag.
Sedan tentan försvann har jag svävat på moln; fram till februari. Var så skönt att bli av med den, svävade upp för trapporna som annars tar död på mig. Planerade att ta igen en massa sömn, men det blev inte av.. Jag gjorde mig av med ångesten istället. HG i fredags med dans, bra musik och Surkärring. Igår blev det Wii, något riktigt skumt som vände ut och in på magen och 55:an. Idag skulle jag målat en byrå men fastnade framför EyeToy och Singstar så mörkret hann komma.. Det får bli en annan dag. simple as that.

bild: icanteachyouhowtodoit.com

Finito.

image159


Hemtentan är avklarad, utskriven och skickad till urkund. Ska sminka mig och sen bege mig till skolan och lämna in den.. Äntligen! Tror aldrig att jag varit så här trött förut. Men sen blir det stan, hem och sova om jag hinner och sen tentafest. Det är nog det enda som möjligtvis kan hålla mig vaken hela kvällen lång. Annars går jag hem tidigt och sover.

[please.]

Livstecken.

image158

mindre än ett dygn kvar.

Bye bye reality.

vi ses på fredag kl 14.46!

until then.

Sweet dreams.

image94

dags att krama kudden.
ögonen går i kors men jag har fått mycket gjort ändå..

natti.
from me to you.

20 min kvar.

Maten står i ugnen och luktar gott. Men jag tror inte att jag överlever så länge. Magen skriker efter mat redan nu. Men jag får en ny säng idag, eller ja.. Den flyttar in idag. Skönt med lite större säng. Men jag tror inte att jag orkar bädda den så jag sover nog på soffan inatt och somnar till TV:n. Igår var jag så trött på läsning och bokstäver som hoppar omkring så det fick bli HM katalogen som nattläsning. Det funkar. Men det blir dyrt.

dizzy eyes in a blurry world.

Vakna.

Vaken tidigt idag. Ska försöka ta tag i det här på riktigt idag. Nu är det en stor mugg persikothé, kalkonmacka och Elin KlingVakna med The Voice. Idag kommer att bli en bra dag. Det måste bli det.

I don't like Mondays.
men ibland har man inget val..

Bebis.

image157


Nicole Richie och Joel Madden har fått en liten flicka. Jag är helt såld på små bebisar just nu och jag slår vad om att lilla Harlow Winter Kate Madden är underbart söt. Kan hon bli annat med de föräldrarna? Och jag älskar verkligen namnet, så fint!


bild: richiemaddenfoundation.org

Bara så att du vet.

image154 image155 image156

Det är vår ute idag. Soles lyser, snön är nästan borta och jag hörde fåglarna. Det luktade nog till och med vår. Det kändes som att sväva fram, trots motvinden och märkesbacken.

Men låt inte lyckan lura dig - det är bara januari. Du kommer bli besviken.

bilder: style.com


Morsning.

Sitter här ännu en morgon, jag borde egentligen sminka mig men jag har en timme på mig. Bädda också. Ska skriva ut caset, eller alltså det jag har skrivit. Ska på casehandledning sen och förvrida skallen lite mer. Blir inte klokare av att gå dit men jag har ju några frågor så det känns dumt att kasta bort sista chansen. Sen blir det lite arbete med Malin över en lunch matlåda. Känns så skönt att ha henne att bolla idéer med, och klaga till. Annat gör jag nog inte just nu.

Lyckades få ihop lite skriftligt igår kväll och tom med referenser.. Jag hoppas att jag tolkat rätt. Men de ska ju vara på vår sida. Var kreativa! Betyder det att man får tolka lite som man vill? Har hela muntligt kvar. Och den avslutande analysen, sen två delar tenta. På två dagar.


in this life

Tentaångest.

Ställde klockan sådär sjukt tidigt att man mår illa bara man tänker på det. Men jag gick inte upp då. Ställde mig upp och kände direkt att mina ben inte bar mig så jag la mig och sov tre timmar till. Jag skulle nog chansa på att det är dagens klokaste beslut. Att gå upp halv fem [!] för att plugga kan omöjligt vara sunt. Ska gå till skolan om en timme så jag tänkte nog kolla lite på caset nu.. Eller kasta mig ut från fönstret, på fjärde våningen. Det är nog ungefär lika kul.


tro, ork och lust är lätt att tappa
lätt när stora drömmar trängs med saknaden

Jag vill. Jag vill. Jag vill.

Om jag publierar en sommarbild varje dag fram till solen, blir det sommar snart då?
Jag vill verkligen ha sommar, julen är över vilket ska innebära att vintern är över. Nu vill jag ha värme, sol, bad, uteserveringar och kall Cola Light. Sitta ute hela kvällarna och njuta av värmen, ta på sig en kofta och sitta kvar hela natten.

image151 Mallorca 2006.



den där varma vinden.


Inte jämförbart.



Hur mkt jag än ville och hoppades så blev det inte lika bra. Men hur skulle det kunna bli det? Förra året var
outstanding. Justin, bara det.. Och sen.. Ja, hela showen var underbar.

walking perfection.

20.00

image146

20.00 på 3an. Får inte missas! Det är årets höjdpunkt.
Lite ångestframkallande, men årets höjdpunkt. Ojojoj..



image150

Lördagen.

image144 

Detta +2 glas till och några kilo extra kom jag hem med igår. Var en jätterolig kväll, med film, godis, bullar och paket. Tack!

Idag har det inte hänt för mkt. Läst, skrivit, ätit, bråkat med Edith.. Ja. That's it.

Läsning.

Fyra texter avklarade, och fyra frågor besvarade.. Nästan. Nu ska jag försöka få ihop den sista texten om mobbning. Det blir den fjärde.. Hoppas att jag kan avsluta denna.

Nu är det jul igen.

Två dagar i rad. Igår var det jul med farmor, eller nja.. Vi åt, bakade, fikade och åt. Och kollade på Transformers. Men det räknas som jul ändå.
Och om en timme sisåsidär ska jag ge mig iväg till Malin och byta lite klappar. Det ska bli så kul att vara samlade igen -1 dock. Tyvärr. Om jag har hört rätt blir det klappar och film. Och godis i groteska mängder. Det brukar alltid bli så.. Jag tänkte ta med mig lite bullar från igår, och kex som jag bara äter upp när jag har tråkigt hemma annars. Brukar bli så med. Ska bli kul att träffa
Lisa igen, blir ju inte av så ofta nu för tiden. Kan bero på att hon bor på andra sidan jorden (eller Skellefteå men ändå..). Självklart kul att träffa Malin med, men det blir lixom av oftare.. Och snart går vi i samma klass igen.

 back in the days.

Full frys.

Har bakat idag. Äpple- och kanelmuffins och Chocolate Chip Cookies. Mamma tyckte om båda, lillasyster kakorna. Hon var för kreekig för att orka båda sa hon..

Idag tror jag att det blev klart. Faktiskt.


Is that a smile I see?

Johanna har varit här ikväll. Har ätit en massa, massa cashewnötter och druckit en flaska Ramlösa. Vad har hänt med oss? Nyårslöften. Har pratat om allt, inget och det däremellan. Precis som det ska vara. Hon har fått körkort nu så hon körde hit. Och Tobias ramlade av stolen. Två gånger. Men han skrek bara en. Du förtjänar var sekund av lycka!

Du med! x

love me x

I'll be there. Forever and always.


Kan inte bli ett bättre avslut.



så fint att det är magiskt.

Kaffe och lakrits.

Ännu en kväll. Som vanligt; jag ska egentligen läsa, eller egentligen skriva, men det är så svårt att veta var allting ska vara. Trodde att jag var klar med kropp och rum, men så kom jag på att det nog ska vara lite mer där. Och visuell.. Vad är visuellt? Usch.. Känns som om kropp och rum kommer vara mest.. Men men, de sa ju att det inte behöver vara lika mkt om alla.

Stan idag igen, känns som om jag levt där under lovet. Men det blir lätt så.. Men idag var det lillasyster som förstörde pengar. Jag hade äntligen bestämt mig för att lägga mina nästan sista pengar på de där perfekta
skorna, men nej. Det blev stopp. Kanske lika bra.. Men de skulle vara pricken över i. Ja, jag måste nog försöka få tag i dem ändå.. Nästan.

Om man skulle ta tag i caset, skulle ju helst göra klart en kommunikation till, och börja på en till.. Men om jag känner mig själv rätt blir det nog att äta upp hela godispåsen och intala sig att det där med 30% mindre socker innebär att man kan äta hela påsen utan att få dåligt samvete.. I wish.

love
me x

dina vingar bär dig längre än du tidigare trodde var möjligt.

the very last hours..

image141

..of 2007 spenderades i detta.
Var en helt ok nyårsafton, träffade vänner och det är huvudsaken. Åkte hem ganska skapligt vilket också var skönt, iaf idag..