tattoo.




weheartit.lefashion.weheartit.
jag vill tatuera mig igen. helst nu.
jag har tre stycken som jag vill rista in i min kropp.
i nacken, på armen och utmed sidan, på revbenen typ.

björnkram.

årets fynd. mitt nya skinn. uppklädd? glöm det! från och med idag kommer ni se mig i en grå munkjacka. hittade den på hm's rea idag. 150 kr. och den är fodrad med vitt ludd! ååh!
det känns ungefär som att gå runt och bli kramad av en björn, hela tiden!

med den under kan jag nog använda skinnjackan snart.. min vän, jag saknar att leva med dig.

klockan tio tar jag helg med gott samvete.

såg precis att jag klarade tentan jag skrev den artonde. 4,5hp till. tack!
och så har jag inte fått litteraturen till den här kursen än, så jag kan ju omöjligt plugga i helgen. vad ledsen jag blir. får kanske bli en tröst-shopping-tur på ikea..  

hey, pretty baby with your high heels on.


j.simpson
lefashion.
snöstorm. hur mycket snö kan det finnas egentligen!?
jag försöker välja kläder, inspirationen är ungefär pj eller bävernylon. sen bär det av över vägen till syster och trollungar.

today.

jag skulle verkligen behöva tvätta håret, det är så fettigt och äckligt att det glänser. men det är för kallt för att gå ut med blött hår och det tar för lång tid att torka det. förhoppningsvis är alla så trötta på föreläsningen att de inte reflekterar över att mitt hår ser ut som en vampyrkropp.

allt som glittrar är inte guld. men det kan väl i alla fall vara solen?




1&3 knightcat. 2 thecobrasnake.

idag är en sådan dag då jag längtar efter solen. att vakna av att solen lyser in genom fönstret, sitta på en gräsmatta hela dagen och bara byta jordgubbarna mot glass för att sedan övergå till en öl. gå hem när man fortfarande kan se solen, om den går upp eller ner spelar egentligen ingen roll.
snälla? snart?
x.


beroende.

jag måste erkänna. jag har gått och lagt till med ett beroende. tradera. som tur är så är jag snål så än så länge har det inte kostat mig så mycket. vann precis två berlocker, 40kr. jo, men det känns okej.

skrev tenta idag. 1,5h av 5 satt jag. sen gick jag hem och sov i 3h. tentakoma. ikväll skulle jag gärna ha en stor godispåse. men det är för kallt för att gå och handla. och så vill jag göra om hemma. har hittat en massa fint som jag vill ha.


[not so very much] still alive.

skulle hem en liten stund till storasyster och trollungar igår. var hemma 00.30, några glas vin och en spelvinst senare. idag: tentaplugga det i sista innan vi med ångest sliter ut ett eller annat stift i terra imorgon.


byggklossar och sommardrömmar.



etc.we♥it.
god morgon.
idag ska jag läsa om barnbokens byggklossar. *tentapepp* ;)
mitten av januari. redan. och det snöar. har varit tö i några timmar de senaste dagarna och jag började direkt plocka fram sommargarderoben, typ. men nehej.. får väl fortsätta halka runt i några månader till ser det ut som.
 
växthuseffekt, global uppvärmning och medelhavsklimat i sverige? eller hur! bring it on!


sötsaker.ögongodis.sweet dreams.



1. style.com [?] 2. jakandjil.com/blog

pest eller fest?

lämnade in tentan efter en timme idag. en timme. jag hade fyra på mig. har inte den blekaste hur det har gått. det kan ha gått bra, det kan också ha gått rakt utför. det är sånt som märks om sådär tre veckor. nu ska jag städa innan jag imorgon tar tag i pluggandet inför nästa tenta. mobilen är laddad med michael jackson, nu kör vi!
*städpepp*

me and my lil'sis./bill & bull.





1&2
weheartit. 3. lelove. 4. vi.

vi är så olika att det omöjligen kan finnas några blodsband. vi kan inte vara från samma planet. samtidigt är vi så lika att det är läskigt. det kan inte vara tre år mellan oss, max tre minuter.
det finns nog ingen jag har velat klösa ögonen ur så många gånger som dig. och om jag minns rätt kan jag ha varit nära att lyckas några gånger. och det är ett mirakel att jag har hår kvar efter alla gånger du bokstavligen hängt i det.! jag har tappat räkningen på alla lappar med "förlåt, kan vi bli sams igen?" som jag skickat in under din dörr. och du hade alltid kryssat i kanske när du skickade tillbaka den.. jag skrev förlåt igen. och så öppnade du dörren.
det finns ingen som vet exakt vad man ska säga för att få mig att explodera så som du gör. och på något sätt tycker jag om det, i efterhand, för det visar hur väl du känner mig.
det finns ingen annan som efter 14 år fortfarande tjatar om den där gången när jag lånade 18.50 av dig för att köpa en chokladkaka. och som gav mig 1.50 fastklistrade på en teckning, under en lucka där det stod "lyft här" i födelsedagspresent och jag än idag kan minnas det som en av mina bästa presenter någonsin.
du är en så stor del av mig att jag skulle bli halv om något hände dig. det är bara så det är, med mig kommer du. take it or leave it!

fåräver änd alwäjs.♥


change of mind.

skrotar tankarna på att bli blond. så här, precis så här vill jag se ut i håret!


nicolerichiefashion.

jag är nog sist i världen..

.. men jag har först nu insett magin med John Mayer.! Ramlade in de sista fem minuterna på Skavlan i fredags (okej då, jag är nog sist med att inte följa det heller..) och då spelade John Mayer. Nu letade jag upp honom på Spotify och jag är fast!

elephant.

de senaste dagarna har jag varvat tentaplugg med att lyssna på swifty. och umgås med lillasyster, typ hela tiden. det bara blir så när vi bor på varsin sida av vändplatsen.

i dag ska vi till morfar. har hört det ryktas att han fyller år och bjuder på paltkalas! man tackar, man tackar! jag funderar på att ha mina nya byxor. det där rea-fyndet som jag inte kunde låta hänga kvar men som jag inte vet om jag vågar använda. de ger liksom resultatet elefantarsle. mindre kul kanske. men vi får se. kan ju prova dem i alla fall, för sjuttioelfte gången. typ.


för att jag säger det!

livet på söder.

hahahahaha. läs!
nu ska jag äta frukost med lillasyster. och tentaplugga. pusshey!

latare hund får du leta efter.




livsnjutare.

att gå hem.


såhär såg det ut igår när jag gick hem från skolan. jag riskerade livet för att stanna i någon sekund, ta av vanten och slita upp telefonen för att klicka av ett kort.

lära av sina misstag? nah. gjorde samma sak igen sen när jag några timmar senare gick hem från mami♥.


mitt ena öga tar en tupplur.

i dag är en sån dag då jag inte kommer vakna. två kaffekoppar senare och jag kan fortfarande bara ha ett öga öppet åt gången, det andra power nappar! men i dag ska jag plugga. och följa med lillasyster på skrattfest [hon ska till optikern..].
gick till macken med lillasyster och hunden igårkväll runt tio eller så, insåg att även om det är kallt och vi hellre vill ha maj, skinnjacka/jeansjacka, uteservering, kall öl och ljusa nätter så är det faktiskt fint ute nu! fast det skulle kännas bättre om det höll sig till sådär minus fem grader, inte tjugofem.

för att fortsätta i samma tema..

är det inte teknik som gör mig uppretad så är det andra saker. 97% av de andra sakerna är människor med tankar och åsikter som de inte har underlag för! skötertegetjävlalivochstörerintepådemellerdetsomintestörerpersonligen! 



weheartit.

[resterande tre procent som gör mig uppretad ibland är mami, lillasyster och lillebror.]


våld löser tydligen inte allt. men det känns fan så mycket bättre!

aaargh!
är så arg att jag kokar. jag hatar hatar hatar tekniska apparater! satt i flera timmar igår för att leta upp recensioner jag skulle ha med till skolan idag. hittade tre bra och skulle skriva ut dem nu på morgonen. drar fram skrivaren och ska sätta i nya papper - det går inte. får en svag minnesbild av att det kan vara pappersstopp sedan sist jag använde helvetet. jo, så var det visst. läsa hur man ska lösa det lilla problemet. ah, öppna en lucka på baksidan! eller hur! den satt som berg så jag stack in handen från ett annat håll och drog för kung och fosterland. fick ut halva pappret, och blev svart och röd på hela handen. vänder upp och ner på helvetesmaskinen och sliter verkligen i luckan. och jo, efter lite knak så lossnar den. sliter ut pappret, och blir lite mer svart. sen, in med de nya papprena. trodde jag. nej, då bråkar den fortfarande. här har mitt tålamod försvunnit för läääänge sedan. knyter näven, bang bang bang! på skrivaren. tar i allt vad jag har och pressar verkligen in den där som papprena ligger i. klick! den sitter fast! nu är det bara att skriva ut tre papper, vad mer kan gå fel? går och sminkar mig men reagerar på att inget händer, går tillbaka till köket. slut på bläck! men vad i &/¤%#&/#! konstigt då! allt bläck sitter ju på mina händer!

nu funderar jag på att skita i skolan. bara för att. eller kasta skrivaren ner från balkongen. men nej, kan inte skolka första skoldagen och har ju i alla fall mina färgglada händer som bevis på slagsmålet/kriget och det måste vara en godkänd anledning att jag inte fick med recensionerna.

nu har jag fått skriva av mig lite, trycka lite hårdare än vanligt på tangenterna. kan nog bli människa igen.


ett hem som alltid måste göras om.




1.
signe. 2. knightcat. 3. we♥it.
jag har hittat en soffa. en sådan soffa som jag har velat ha sedan jag flyttade hemifrån. ååh. fan vad jag hatar att gå på csn. och att man liksom inte kan bära hem den på ryggen. men ändå, den är säkert hård. obekväm. knölig. och sådär så att man känner alla fjädrar.. och tyget kanske är repigt. vad är väl en bal på slottet?

konsten att tentaplugga.

salstenta på fyra - fem timmar. det är inte bara att gå dit och sätta sig. först krävs en lång period av grundläggande tentaplugg. minst en vecka innan börjar man. och samma sak varje dag, blandat med lite tentaångest. varför fastnar inget?!?

♦ ställa klockan tidigt. imorgon ska bli en produktiv dag!

♦ snooza några gånger.
♦ ät en låång och stabil frukost. måste ha energi för att få in all kunskap.
♦ bäst att kolla vad som hänt alla på facebook under natten (och morgonen..).
♦ duscha. lika bra att passa på att raka benen och göra den där hårinpackningen med..
♦ välja de absolut skönaste myskläderna. ska jag plugga heela dagen ska jag ha det bekvämt.
♦ lägga en grundlig make-up. det är faktiskt roligare att göra saker om man känner sig fräsch.!
♦ ta med sig böckerna till soffan och krypa ner under en filt. ska jag plugga heela dagen ska det som sagt vara bekvämt. det är jag värd!
♦ läsa. varför, varför blir jag alltid hungrig när jag väl börjar läsa? oj, redan lunch?
♦ laga snabb och enkel lunch. pannkakor kanske?
♦ diska. bara för att det är tenta-p är det inte okej att låta hemmet förfalla.
♦ bädda rent, hänga in tvätten och kanske städa toaletten.
♦ vad har hänt på facebook under lunchen?
♦ tillbaka till soffan och böckerna.
♦ vakna x antal timmar senare med böckerna på näsan.
♦ mellanmål! kaffe och smörgås. måste fylla på med energi, det tar på krafterna att plugga!
♦ gå in på facebook och uppdatera om tentaplugg och tentaångest. gilla!
♦ tillbaka till böckerna.
♦ oj, redan 21.00? efter att ha pluggat en hel dag är jag värd att få en lugn och skön kväll. film! måste ha energi till morgondagens plugg.
♦ uppdatera "god natt" och "vi ses imorgon böckerna!" på facebook.
♦ ställa klockan tidigt. imorgon ska bli ännu en produktiv dag!


ingen snövit direkt.

usch och fy. blä.
nu måste jag ha sol. jag måste. jag är så blek att det är hemskt. och det är ingen snygg vinterblek hud jag har. sån där så att man glänser ändå, med fina kontraster. som snövit. nej, jag är så blek att jag är blå! BLÅ! genomskinlig. skräckinjagande. skulle jag gå ut runt midnatt skulle de skicka ghostbusters på mig! så illa är det. funderar på om playa del solarium kanske ändå ska få sig ett besök eller två..

<3


mosters favoriter. för alltid.

Du lilla vän, hur kan du vara så underbar?
Jag ser på dig och aldrig tröttnar jag, nej
Var inte rädd fastän att natten är mörk ibland
En skyddsängel håller din hand
 
Jag lovar dig, hon finns med dig i all evighet
Jag lovar dig, hon skyddar dig vid din bädd
Och om du någonsin tvivlar, blunda och hör hennes röst

Din kind är len som om den vore ett rosenblad
Din blick är varm och allt du ser på blir guld
Och dina läppar, ja de har Amor svarvat magnifikt
En skyddsängel håller din hand

Jag lovar dig, hon finns med dig i all evighet
Jag lovar dig, hon skyddar dig vid din bädd
Och om du någonsin tvivlar, blunda och hör hennes röst

Här står jag mitt i livet och ser allt vad som sker
Ett underverk så underbart,
och underligt

Jag lovar dig, hon finns med dig i all evighet
Jag lovar dig, hon skyddar dig vid din bädd
Och om du någonsin tvivlar, blunda och hör hennes röst

Du lilla vän, hur kan du vara så underbar?

text: Maja Gullstrand - Skyddsängeln.


I did it for you.

&¤%#"&?&%¤ !!
ja, jag sover med mobilen i sängen. mindre intelligent kanske, men så är det. hörde någon gång i natt att det långt långt bort smällde till lite, som att något ramlade men tänkte inte mer på det. anledningen till att det ramlade var att hunden ville krypa ner under täcket så när jag lyfte på armen för att han skulle komma under så knuffade jag ner telefonen. när klockan sen ringde kunde jag för mitt liv inte hitta telefonen, vände upp och ner på kuddar och täcken men nej. fick då krypa in under sängen och stänga av fanskapet! bra start på morgonen, bra start.. och du amor, du kan glömma att jag hjälper dig igen!

I believe the word 'studying' was derived from the words 'students dying'.


knightcat.
god morgon.
snart har det här jullovet gått det med. jag gick med i ovanstående grupp på fejjan nyss [rubriken]. blä. jag vill inte plugga idag. jag vill inte börja nästa kurs. svensk grammatik! är det något jag hatar så är det grammatik. verb hit, adverb dit och substantiv åt-vilket-jävla-håll-som-helst!
ikväll ska jag äntligen träffa N. igen!

det snöar idag med. huh? hade inte jag bestämt att vi skulle ha vår från januari till juni i år? joo, jag tror visst det.. jag vill ha sol. vin på ballen. plugg utomhus. inga vinterjackor och långkalsonger. stelfrusna tår och dåligt humör.

but just one night couldn't be so wrong..



we♥it. cobra starship feat. leighton meester.

varför vill jag alltid dricka drinkar och dansa i höga klackar och sjunga högt och falskt när kontot egentligen säger nej, nej, nej?

memoirs of an imperfect angel.





we♥it.
sparkles & wishes.

jag vill bara titta, och undra om det fanns.

hej du
jag tror att det är så att jag är här
för dina ögon har en annan färg
än den jag alltid har trott att dom hade.

idde schultz - högre mark.

"du kan omöjligt älska mig. då skulle du inte göra såhär mot mig. mamma?"


"du ska få fan för det här när jag kommer upp!"
jag tar med mig en ren hund in i tio talet.

quit playing games with my heart.

vaknade vid fem och var svinförbannad! var verkligen jättearg på lillasyster. funderade länge och väl innan jag insåg att jag måste drömt att vi bråkat för igår skrattade vi oss igenom hela dagen. försökte sedan tänka på något annat för att lugna ner mig, var på riktigt på väg att ringa till henne där ett tag. så arg var jag. då kom en annan av nattens drömmar tillbaka med både ord och bild och jag blev ledsen istället. jag vet inte varför för är det något jag bearbetat den här hösten så är det just det. men drömmar är drömmar och de spelar verkligen spel med både minnen och känslor.

och så..

jag har inga förväntningar på 2010. inga alls. eller jo, jag förväntar mig en sommar. sol och värme. några galna fester. fuldans. filmkvällar. skvaller i massor. lite ångest. men mest en massa skratt.

och så vill jag tatuera mig igen. helst många gånger. minst tre.
jag vill inte klippa mig. jag vill ha långt hår i vår. kanske bli lite ljusare? jag kan inte riktigt släppa det.
och jag vill ha kängor. och prickiga strumpbyxor. och det där halsbandet från hm. och en vit och en svart skjorta. jag vet vilka och hoppas på att de finns i linköping. och höfter och knän som klarar kvällar i höga klackar. just det, måste klacka om ett par skor eller två med.

2010. no promises. but at least i'll try.




1&2 weheartit. 3 ffffound.

no more living for yesterday.

happiness comes in many forms - in the company of good friends, in the feeling you get when you make someone else's dream come true, or in the promise of hope renewed. it's okay to let yourself be happy because you never know how fleeting that happiness might be.

- one tree hill.

congratulations! you've created some kind of monster.

här skulle det ha varit en bild. hahahahaha. men för allas skull så censurerade jag den.

i julklapp fick jag en munkjacka av mami. lite för stor. luddig på insidan.
av moster fick jag ett par rosa tofflor med ♥ på.
nu är det det första jag tar på mig när jag kommer hem. så efter promenaden runt ån förut så blev det munkjacka, tights och tofflorna. som alltid. [vilket är anledningen till ovan nämnda censur, tights som byxor är inget som ska förevigas på bild fick jag snabbt klart för mig.!]


jag saknar dig min vän.


har du tid att ses någon dag/kväll snart?