Usch och fy..

Länge sedan jag var så här dålig. Har ont i varenda del av kroppen, huvudet känns som om det ska explodera snart och humöret är i botten. Jag får vara glad att jag inte är sjuk så ofta, men när jag 05.55 imorse inte kunde äta nyponsoppa för att jag hade så ont i kroppen att det kändes omöjligt att lyfta skeden till munnen så var det väldigt svårt att hitta något att glädjas över.. Så idag har det blivit att flytta sig mellan sängen och datorn, tittat på TV och läst bloggar. Hittat en massa nya saker att spendera pengar på... Shopoholic? Nah..

Var på stan igår, igen, och skulle nu äntligen köpa min efterlängtade kappa på H&M men den var inte alls som förväntad när jag provade den, vilket kan bero på att jag inte alls kände mig bra. Får hoppas på det och att den ser bättre ut nästa gång, för jag vill ha den!

Nicole
  [inspiration] [perfection] [I will get there.]

Love
me x

[I just realized what the problem is - em]
[where did I go wrong?]


En dag på fritids..

Så har man provat på det med, jobbade på fritids idag eftersom det var studiedag på skolan och de sa att jag inte skulle ha så mycket att göra så jag fick hjälpa till på fritids istället. Det funkade men det känns skönt att det bara var för idag, kändes inte riktigt rätt även om barnen var hur söta som helst.. nästan.

Fyllde 19 i måndags och måste säga att det var en mycket lyckad födelsedag, kunde bocka av det mesta från önskelistan så nu har jag inte så mycket kvar att köpa, i alla fall inte planerade inköp.
Födelsedagen resulterade i:
- en grå topp med sidenband i midjan
- en lila klänning
- en grå kofta
- Den svarta väskan
- svarta ankelboots
- "dansare" att ha på hyllan
- en ring
- ängel

Så det som är kvar att köpa inom en snar framtid:
- svart skärp
- en kappa
- halsduk

Love
me x

I see the girl I wanna be
riding bare back, care free along the shore
[if only that someone was me]

 a

Grattis Oliver!

Ett jätte grattis till världens bästa lillebror som fyller 8 år idag! Älskar dig mer än mest Oliver och jag hoppas att du haft den toppen dag du förtjänar! <3

At this moment there are six billion four hundred seventy million eight hundred eighteen thousand six hundred seveny one people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes, all you need is one.

One tree hill
3.01 Like you like an arsonist

Love
me x

[you turn the lights out it's all the same darkness, right?]


Kalas no.2 och nystädad garderob.

Så var helgens andra kalas också över. Det var trevligt men kändes något ansträngt, vet inte varför men det var spänd stämning till och från. Men det var trevligt ändå och god mat så självklart åt man för mycket, igen.. får bli promenad imorgon. Men med andra skor för ballerinaskorna kommer att ta död på mig snart..
Fick en känsla idag av att jag kanske får den svarta väskan på måndag.. Det skulle absolut inte vara fel, men som sagt jag fyller på måndag..!

Städade garderoben idag också vilket resulterade i att jag slängde eller gav bort en tredjedel, hittade massor med gamla saker och kläder som jag glömt bort och fick en tvättid mellan 7-10 imorgon vilket inte känns så lockande, men som tur är så ska vi fira Oliver då någon gång och då känns det inte lika jobbigt. Men nu har jag ännu en anledning att köpa nya kläder för nu ekar det i garderoben.! Så det blir nog att införskaffa sig några toppar, en klänning till, kofta, en kappa och skor inom en snar framtid.

Love
me x

[never make somebody your everything, because when they're gone you've got nothing]


Kalas no.1

Så var kalas no 1 slut och det var lika trevligt som vanligt, kan det bli annat med Cissi och Malin? Känns som om vi hittade rätt present till Cissi men nu kommer vi att få höra dåliga vitsar i en evighet.
Tack så jättemycket för glasen, jag ska göra ngt fint med dem och sen ska jag försöka passa in dem på hyllan.
Men allt gick inte som planerat så nu får jag nog kapa av mig ett ben om jag ska lyckas.. Eller så får jag gå en extra lång promenad imorgon. Har insett att jag troligtvis aldrig kommer att lyckas men det känns som att detta är något jag inte vill ge upp, måste bara skaffa bättre självdisciplin. Det får bli läxa till nästa vecka!

Bjuden på 11 års kalas. Japp, en tjej i klassen som jag praktiserar i frågade idag om jag ville komma på hennes och hennes brors 11 års kalas imorgon men jag sa att jag inte kunde eftersom att vi ska ha kalas hemma. Gulligt av henne att fråga.

Var på stan idag efter jobbet med mamma och Ollie, köpte ett par svarta tights att ha under min gråa klänning som kom idag! Lite ovant men den var fin, tveksam till om den var så fin på mig bara men antingen så vänjer jag mig eller så har jag en tom galge mindre i garderoben nu iaf.. Hittade en fin lila klänning på H&M idag också som jag kanske ska köpa, om jag kan vänja mig vid att använda klänning. Och en svart kappa som skulle passa perfekt till vintern, är en sådan jag letat efter och så fasligt dyr var den inte heller. Hittade skor också, ännu ett par men den här gången tror jag att jag ska köpa dem. Tänk vad fint det skulle vara med den svarta väskan från Åhléns nu också, bara den som saknas... mamma? Ajja, får väl se på måndag vad som fås och vad som behöver köpas..

Love
me x

You said "it's great to see you got your smile back.." [?]


Nån gång ska vara den första..

Jaha, så har jag äntligen skaffat mig en blogg. Vet inte varför men nu har jag iaf något att skriva, är skönt att skriva av sig ibland. :) Men som Meli sa, "Vad ska du skriva? Våra liv är ju så händelsefulla." haha. Jag vet inte..

Kalas hela helgen. Imorgon kommer Malin och Cissi hit så ska vi ha en riktig tjej-kväll med dålig film, godis och annat gott - och paket så klart. Hehe.
På lördag kommer släkten hit, eller morfar och Barbro, Petra och Theo. Ska grilla och ha kalas  för mig och Oliver.
På söndag är det Olivers dag så vad som händer då är väl upp till honom men det blir nog en tripp till Toys'R'Us och spendera födelsedagspengarna. Haha.

Vill verkligen ha min klänning till på lördag så jag hoppas att den kommer imorgon. Då ska jag bara ner till stan och köpa svarta strumpbyxor så blir det nog kalas. Sen får jag hoppas på pengar så jag kan köpa skorna jag vill ha till, och kanske väskan på Åhléns.. Vill verkligen ha de vita skorna med svart rosett på från asos också, fin fina! Och så mycket annat, måste lära mig att inte förstöra pengar som inte finns..

Jobb imorgon igen, skönt och speciellt eftersom det är helg sen. Trivs jättebra men det är alltid skönt när helgen kommer och man får några dagar ledigt. Kanske borde gå och sova snart, ska upp 05.30 imorgon..

Natti.
Love A x

[wish you were here] - what would you think of me now?
..saknar..