In reality you just want to be saved..

alone

you think you want to die
but in reality you just want to be saved


[Det rör sig oerhört mycket, och många, i mitt huvud just nu men jag har aldrig förr känt mig så liten och ensam]

love me


Framtiden.

Har precis pratat med Johanna i en timme, men som vanligt flyger tiden bara förbi när man pratar med henne. Vi har diskuterat vår framtid och insett att det är dags att ta tag i den snart. Så på torsdag ska vi planera ännu mer över lunch och kaffe. Var ska vi läsa? Vad ska vi läsa? Var ska vi bo? Det skulle bli så mycket lättare om man slapp uppleva allt nytt och läskigt ensam..

Har idag bokat tid för en hälsoundersökning så på onsdag 11.30 ska domen fällas, haha. Nej, men det är då jag ska dit och sen ska bara proverna komma och sen har jag troligtvis jobb! [Om jag inte har någon läskig sjukdom som jag inte vet något om..?] Tusen tack för hjälpen!

love
me x

[?]

Firat morfar.

Idag har vi varit hos morfar och firat honom eftersom han fyllde år i onsdags. Det var trevligt, och gott fika. Jättegoda smörgåsar med skinka och grönsaker, kyckling, ägg, sill - ja vad man nu ville ha och sedan efter det var det kladdkaka. Riktigt gott, och duktiga jag tog bara en liten bit! Ibland måste man få unna sig lite, om än lite. Men det blev ingen promenad idag eftersom att det snöar. Och jag som räknade med vår! Det får bli en promenad imorgon istället efter att jag varit och beställt tid för hälsoundersökning. Jag hoppas verkligen att detta går vägen och att jag får något att göra igen. En hälsoundersökning skulle kanske inte vara fel annars heller, har fått ont i kroppen igen och just nu har jag så ont i fingrarna på högerhanden att det är svårt att skriva.. men men. Det kanske beror på att jag håller på att bli förkyld.

Igår blev det kortspel igen, hur trevligt som helst! Jag måste bara påpeka att jag är en lycklig människa som har haft turen att träffa dessa människor! Även om jag är dålig på att visa det så betyder ni oerhört mycket, alltid. Och en dag ska jag ge tillbaka allting jag har fått från er. Jag lovar. Kvällen avslutades med snöbollskrig.. När jag kom hem var jag hur blöt som helst och jag hade snö precis överallt! Tro mig, det var överallt!

There are times when nothing's right and everything is wrong.
There are times when I am so messed up I don't know what to do.
There are times when there is no me, at all.
I'm so sorry. I'm so messed up. I...

love
me x

I sista stund..

Ännu en gång är jag ute i sista stund. Det känns nästan som om jag var tillbaka i skolan och hade ett arbete som skulle lämnas in. Alltid var det jag som satt och hade panik de sista timmarna för att jag inte börjat. Och alltid var det jag som lovade mig själv att detta skulle vara sista gången som jag gjorde så här och att jag nästa gång skulle vara ute i god tid. Men nej, ännu en gång skickade jag iväg uppgiften en halvtimme innan det var för sent. Men nu är den ivägskickad, till arbetsförmedlingen.. Ja, det var vad det handlade om, ett personligt brev som ska analyseras och granskas.. Kanske kan arbetsförmedlingen förklara varför jag inte får jobb - as if - och kanske behöver jag aldrig gå dit igen, jag har ju varit där så att det räcker och blir över - eller vad säger ni?

Var på stan med lillebror idag och skulle köpa ett nytt tv-spel till honom men det fanns inte så han fick beställa det istället. Det blev lite gnäll när han insåg att han får det först nästa vecka, men man kan ju inte alltid få som man vill.. direkt, just nu, på en gång.. Imorgon ska vi titta på balklänning åt lillasyster! Det ska bli så kul, även om jag gärna själv skulle vilja prova en, eller två, eller fler. Det är en känsla att få prova alla dessa klänningar! Vilken tur hon har som får göra det två gånger.. Sedan så blir det bio med lillebror, Bondgården. Någon som sett den? Det ska i alla fall bli mysigt att göra någonting bara vi två..

Nej, nu har jag suttit instängd på mitt rum alldeles för länge, jag och en kopp kaffe.. och så det personliga brevet så klart.. Ska bli skönt att stänga av datorn och krypa ner i sängen. Vem vet, kanske drömmarna är på min sida inatt.?

love
me x

[det tog mig ett tag..]

Torsdag.

Snart är det helg igen. Det är sjukt hur fort veckorna går.. och hur lite man faktiskt hinner uträtta och detta fast att jag bara är hemma hela dagarna. Jag ligger varje kväll och planerar hur morgondagen ska se ut men jag hinner bara med max hälften. Det är alldeles för få timmar på dygnen! Jag hade tänkt att uträtta massor med saker den här veckan men nej, nej.. Men snart är det ny vecka, får se till att ta tag i det då.

Det här är vad (jag tänkt) som ska göras nästa vecka:
- ta tag i promenaderna igen - 1,5h om dagen är inte jobbigt!
- införskaffa ett gymkort - någon som vill börja träna med mig?
- leta reda på var jag vill läsa
- åka till Sthlm
- söka varenda jobb som finns! - det här funkar inte längre!

Igår var jag på Ikano med Johanna. Lyckades fördriva fler timmar där än jag gjort på evigheter, det fanns till och med massor saker jag ville ha - och jag som hade bestämt mig för att hålla i pengarna! Men det slutade med en svart kjol med fickor från Vero Moda, den gick inte att motstå då den var nedsatt från 399,50 till 99kr! Ett riktigt fynd! Blev lunch på Chili också.. och en kaffe på Mc. Dagen avslutades med kortspel, mycket trevligt måste jag säga.

love
me x

jag måste medge att jag hade fel

The Holiday

the holiday

Ikväll blir det bio med mamma och lillasyster. Efter lite tjat fick jag igenom min vilja och vi ska se The Holiday. Hade lillasyster fått välja hade det blivit någon dålig skräckfilm eller liknande så det var bra att jag fick som jag ville.! Jag vill inte lägga pengar på att se en dålig film. Jag hade gärna sett en riktig chick-flick men vi fick mötas på halva vägen.. Jag har ju fortfarande inte sett Djävulen bär Prada.. (men det skyller jag på att jag vill läsa boken först).

Dags att göra sig klar..

love
me x

tänk att man kunde säga så..

Keep losing my way..

And it is breaking me down
watching the world spin around
while my dreams fall down
Is anybody out there?
It is breaking me down
and my dreams fall down
Is anybody out there?

Can anybody out there hear me?
Because I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
Because I can't seem to see myself
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
Because I can't seem to feel myself

Losing my way
keep losing my way
keep losing my way

Can you help me find my way?
Losing my way
keep losing my way
keep losing my way

Can you help me find my way?



me x

Please forgive me,
I know I've done some wrong
If I could do it all again,
have just one more chance,
I'd take all those wrongs and make them right.

[Losing my way - Justin Timberlake]

Dags att sova..

däckad

Den här bilden är en ganska klar beskrivning av hur jag känner mig just nu så jag tror det är dags att krypa ner i sängen och försöka sova..

natti.

love
me x


Fredag.

Första fredagen 2007 är över. Det är redan lördag, om man tittar på klockan - själv räknar jag det som lördag när jag slår upp ögonen igen efter en natts sömn. Jag har hunnit med en del idag, eller kanske inte. Men jag hann i alla fall med det jag hade planerat. Jag och lillasyster hade lovat att fixa middagen idag så det fick bli baconinlindad fläskfilé och potatis. Riktigt gott och mamma och lillebror uppskattade det också. Till efterrätt hade vi bakat en chokladkola-paj som var helt underbar, men livsfarlig för det gick inte att sluta äta.. Men det är ju helg, får ta tag i det där nästa vecka igen.

Imorgon är det farfar och det sista julfirandet. Eller är det kanske det första? Ajja, ska dit i alla fall. Det blir nog trevligt. På söndag ska jag träffa Malin och titta på One Tree Hill. Det har blivit lite av en vana att vi träffas då och då och har ett OTH-marathon med kanske 4-5 avsnitt. Mycket trevligt.

love
me x

 [dagens vill-ha]

FutureSex/LoveSounds

JT

Helt underbar skiva, den blir bara bättre och bättre ju mer jag lyssnar på den. Det är en helt annan Justin än förra skivan och det finns inga likheter med 'Nsync-Justin. Även om jag gillade dessa också så måste jag säga att den här skivan är mycket bättre! Kan tänka mig att det är en skiva som är perfekt att förfesta till, och att dansa till när man är ute, och ha på efterfesten.. och att alltid lyssna på. Ja, den är alltid bra!

Good work!

Betyg: 5/5

Now it might sound cocky
but is it really cocky if you know that it's true?

Natti..

bear

Så har även denna dag gått.

Dags att krypa ner i sängen och krama kudden.

Sweet dreams.


Ironic.

An old man turned ninety-eight
he won the lottery - and died the next day
It's a black fly in your Chardonnay
It's a death row pardon two minutes too late
Isn't it ironic, don't you think?

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
who would've thought it figures?

Mr. Play-it-safe was afraid to fly
he packed his suitcase and kissed his kids good-bye
he waited his whole damn life to take that flight
and as the plain crashed down he thought "Well isn't this nice?"
And isn't it ironic, don't you think?

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
Its the good advice that you just didn't take
who would've thought it figures?

Well life has a funny way of sneaking up on you
when you think everything's ok and everything's going right
And life has a funny way of helping you out
when you think everything's gone wrong
and everything blows up in your face

A traffic jam when you're already late
A no-smoking sign on your cigarette break
It's like ten thousand spoons, when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams
and then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic, don't you think?
A little too ironic, and yeah, I really do think

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
who would've thought it figures?

Life has a funny way of sneaking up on you
Life has a funny, funny way of helping you out
Helping you out


Ironic - Alanis Morissette

A little too ironic, and yeah, I really do think.

Nytt år.

Första inlägget 2007. Än så länge har det inte hänt så mycket det här året. Igår kom jag hem runt halv ett och då var julen utstädad, allt förutom mina julgardiner var nerpackat. Måste jag byta gardiner själv nu? Sedan så tvättade vi mellan 13 och 16, Oliver gick fram och tillbaka till en kompis.
Nyårsdagen var sådär seg som röda dagar brukar vara så för att få lite tid att gå gick jag och mamma till macken och hyrde DaVinci Koden och köpte en massa godis. Filmen var bra, men långt ifrån lika bra som boken. Jag tycker att de hade missat en massa detaljer som i boken beskrivs mycket bättre och ger det hela ett bättre sammanhang och en helt annan förståelse - men filmen var ändå bra.

Nyårsafton blev inte riktigt som planerad. Visst, jag firade med Johanna och dem och det blev trevligt men inte som tänkt. När det var sådär 10-15 minuter kvar på maten gick strömmen! Så där satt vi, ungefär 10 personer, i ett strömlöst kök, maten stod i ugnen, musiken tystnade och hela stämningen dog på bara några sekunder. Sedan var det så i över en timme och det blev bara kallare och kallare och alla blev hungrigare och hungrigare så det slutade med att några sprang till grannen och fick låna hennes ugn. Vi åt först vid 22.15-22.30 någon gång vilket gjorde att tolvslaget kom som en chock, det brukar inte gå så snabbt. Men som sagt, det blev trevligt ändå.
Nu är det 2007.

love
me x