Happy new year!

fyrverkeri

Vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År och en underbar nyårsafton!

love
alexandra x

[bye bye '06]

champagne

Nyårsafton.

Så är snart 2006 över. Ett år som på alla sätt förvånat mig, det blev inte alls som jag tänkt mig. Det får man också lära sig att leva med. Även om långtifrån allt var bra så har jag personligen många bra minnen som jag kommer leva länge på - oavsett vad ni andra tycker och säger.

- balen den 27e maj var något jag aldrig kommer att få uppleva igen. En helt underbar upplevelse.
- Bulgarien! Jag behöver inte säga mer, Sunny Beach i en vecka med de bästa + 18 lumpenkillar! Det kan inte bli annat än en oförglömlig upplevelse och en underbar vecka!
-Studenten den 16e juni är också en sådan dag som inte kommer att glömmas bort. Att åka på flaket runt stan var bland det roligaste jag gjort! Kvällen var också oförglömlig, även om dagen var det roligaste.
- Sommaren 2006. Oavsett vad ni andra tycker och anser så hade jag en bra sommar och den kommer jag leva länge på! Jag hade inte tråkigt en endaste dag - Tack! Jag vet inte hur, men ni lyckades göra hela sommaren för mig! Som jag sagt förut; "Did you know you saved my life?" - no regrets!
- Mallorca. En underbar vecka med familjen i Alcudia, sola och bada på dagarna och shoppa på kvällarna. 30-35 grader varmt och nästan lika varmt i vattnet, en vecka med riktig sommar!
- Jönköping-Öland-Kalmar i november. Jag och Johanna satte oss på bussen och sedan resulterade det i en sjukt rolig helg med storstädning av trappuppgång, Sandra's, Joddla med Siv (Siverts) och Johannas "berg-och-dalbana"!

Detta och mycket mer har gjort 2006 till ett bra år som jag sent kommer att glömma.
Tack!

2006 avslutas
med middag och fest ihop med Johanna och kompisar till henne. Det kommer med säkerhet att bli ett bra avslut och förhoppningsvis blir 2007 ett bra år, på alla sätt.

love
me x

Victoria's Secret 2006

Alessandra

Igår vid 21.00 på TV3
var det Victoria's Secret fashion show 2006 och den var helt klart sevärd! Det är en show som man inte får missa! För en show är precis vad det är. Visst, underkläderna är fantastiska men de försvinner lite i helheten och det är inte de man kommer ihåg. Men det är helheten som är det viktigaste - helt underbart!

Gisele   Adriana

Att Justin Timberlake var där och uppträdde med några låtar från sin senaste skiva gjorde inte heller något. Som Heidi Klum sa: "Man kan inte få för mycket av det goda."

[picture perfect] 

Julen är nästan över.

Så är ännu en lyckad jul över. Hade en riktigt bra julafton och fick många roliga saker, mycket som jag inte hade en tanke på att önska mig. Men det är ju alltid kul med överraskningar! Jag fick lite smått och gott; parfym, en långskjorta, 2 kuddar med änglar på, diadem, pyjamas, mascara + lipgloss, bok, pengar, biokort m.m.
Och snart ska jag iväg till Cissi och fira jul med henne, Malin och Lisa. Måste bara slå in Lisas julklapp först, och handla dricka. Sen är det bara att sätta sig på bussen till Ryd.. Hehe.

Har redan hunnit gå igenom REA:n också, och som vanligt var det inget speciellt. Hittade en grå tröja på Lindex men det är också allt. Hade ju hoppats på att det skulle finnas några fina väskor på REA:n men nej nej..  Och sen är det så sjukt mycket folk överallt som sliter åt sig kläder bara för att de billiga, varför? De ska väl fortfarande vara snygga? Ajja..

love
me x

[living alone?]
måste fundera, men kanske vore det det bästa..

God Jul!

julfint

Vill önska er alla en God Jul och jag hoppas att ni får en jättebra julhelg!

Alexandra x

Julafton.

Så är det den 24e December igen. Det var ett år sen sist.

- Granen är klädd
- Alla julklappar är placerade under (läs: i närheten av) den
- Julfrukosten är avklarad
- Jul-outfiten är klar
- Tänt ljus hos pappa och Lennart

- Kalle börjar vid 15
- Julmat!
- Tomten
- Paketöppning
- TV och godis
- Lite mer julmat
- Sängen och krama kudden

Vaknar imorgon och julen är över. [snart mellandags-REA]

Uppesittarkvällen igår var lika trevlig som alltid - trots att den enda som vann var Johanna. Jag hade tur med sällskapet i alla fall, för tur i spel har jag inte.!
Sen kom jag hem..

God Jul!

love
me x

Santa Baby, I want a yacht - and really that's not a lot
Been an angel all year
Santa Baby, so hurry down the chimney tonight.


Uppesittarkväll.

Äntligen kan jag skriva igen. Det känns som om jag i varje inlägg gnäller över att jag inte kan uppdatera och den här gången kommer inte att vara ett undantag.! Först kunde jag inte logga in på bloggen, precis som alla andra.. blogg.se ville helt enkelt inte. Sen efter det så råkade jag dra ut internet-grejen när jag skulle ladda min mp3 och då la det naturligtvis ner..

Har slutat praktiken så nu har jag varit fruktansvärt arbetslös i två veckor men dagarna har ändå gått väldigt fort och hade jag inte varit ledig hela dagarna tror jag aldrig att jag skulle ha kunnat fira jul imorgon.. Trots att det varit väldigt skönt att ha dagarna lediga så saknar jag jobbet och barnen jätte mycket och skulle mer än gärna byta ledigheten mot att få vara kvar där i tre månader till! Jag fick en bok igår med massor av teckningar och meddelanden från dem och det betyder massor så den ska jag spara och titta i varje gång jag känner mig lite nere.

Julkänslan infann sig idag! Japp, efter att julksinkan var klar och vi tillsammans klätt granen så kändes det faktiskt som att det är julafton imorgon. Och jag längtar, trots all stress! Det ska bli mysigt med uppesittarkväll med Bingolotto ikväll, och speciellt med trevligt sällskap.

Jag är fortfarande inte klar med julklapparna, har inte slagit in alla och måste fixa en sak till mammas ena.. Och tiden att göra klart det sista finns inte ikväll heller då jag ska åka till Johanna och ha uppesittarkväll med henne, Sebbe och Henke. Vi ska spela Bingolotto och förbereda oss inför julen, mycket trevligt. Får väl göra klart julklapparna ikväll när jag kommer hem, sådär vid tjugo i ett.. Får se hur det går. Men vi har i alla fall klätt granen idag så det är bara att lägga dit julklapparna när de är klara.

På tal om julklappar så skulle jag bli mer än lycklig om jag hade haft råd att köpa dessa skor från asos.com i julklapp till mig själv! Men, med tanke på att jag är fruktansvärt arbetslös så finns det inte en chans att det kommer inträffa.. Drömma går alltid. Och det kommer jag att fortsätta göra.. För dessa skor glömmer man inte i första hand..

  sko2

God Jul!

Love
me x

so close
but yet so far away


Måndag..

brända pepparkakor 
lillasyster har bakat.

Veckans första dag är snart avklarad och den har väl varit helt ok. Sov ett par timmar när jag kom hem från jobbet så det kan nog vara anledningen till att den gått så fort. Jobbet var helt ok idag. Det är bara en vecka kvar nu.. Måste bestämma vad jag ska bjuda på, tänkte först om jag skulle baka något men vad skulle det vara? Måste tänka lite mer på det, men jag har ju en vecka på mig.. Vet i alla fall att lillasyster inte ska få baka! Efter den sista plåten med hennes och Jims pepparkakor skulle jag aldrig våga ge henne det ansvaret.. haha.

Nu väntar jag på att lillasyster ska komma in med en glass så ska vi äta den tillsammans innan hon kryper ner i sängen, själv tänkte jag se på CSI: NY för att orka se PB när det börjar vid 22.
Nu kom hon med en dubbel nougat så nu är det dags att gå..

love
me x

This silence ain't killing me no more..

Första advent...

köket

Så är det äntligen första advent och bara tre veckor kvar till julafton. Men det känns det verkligen inte som, det skulle lika gärna kunna vara mars eller april. Det är tomtarna och ljusen som gör mig påmind om att det snart är jul, för känslan vill inte infinna sig - hur mycket jag än spelar julskivor och äter pepparkakor.
Var med Meli i Norrköping igår och inhandlade några julklappar, så nu är det inte riktigt lika många kvar.. Hittade lite tidiga julklappar till mig själv också, en lila blus på ginatricot och ett par grå stövlar på dinsko. 

Åkte sedan till Johanna på kvällen för att dricka varm choklad och titta på Wallander.. Men filmen började en timme tidigare än vi trodde så det fick bli varm choklad och Beck istället, men det var minst lika trevligt. Skulle sedan gå till bussen, som skulle gå 01.14 men när vi kom dit 01.08 såg vi den åka iväg så det var bara att vända tillbaka och så fick Johanna en nattgäst. Satt uppe till halv tre och tittade på lägenheter och små gulliga hus i Kalmar, det är sjukt hur dyrt det är! En 1:a för 5 000kr?!? Låg sedan och pratade till kvart i fyra så dagen har varit lite seg, men snart är även den slut och det är ny vecka imorgon..

love
me x

[I'm dreaming of a white christmas]