Första advent...

köket

Så är det äntligen första advent och bara tre veckor kvar till julafton. Men det känns det verkligen inte som, det skulle lika gärna kunna vara mars eller april. Det är tomtarna och ljusen som gör mig påmind om att det snart är jul, för känslan vill inte infinna sig - hur mycket jag än spelar julskivor och äter pepparkakor.
Var med Meli i Norrköping igår och inhandlade några julklappar, så nu är det inte riktigt lika många kvar.. Hittade lite tidiga julklappar till mig själv också, en lila blus på ginatricot och ett par grå stövlar på dinsko. 

Åkte sedan till Johanna på kvällen för att dricka varm choklad och titta på Wallander.. Men filmen började en timme tidigare än vi trodde så det fick bli varm choklad och Beck istället, men det var minst lika trevligt. Skulle sedan gå till bussen, som skulle gå 01.14 men när vi kom dit 01.08 såg vi den åka iväg så det var bara att vända tillbaka och så fick Johanna en nattgäst. Satt uppe till halv tre och tittade på lägenheter och små gulliga hus i Kalmar, det är sjukt hur dyrt det är! En 1:a för 5 000kr?!? Låg sedan och pratade till kvart i fyra så dagen har varit lite seg, men snart är även den slut och det är ny vecka imorgon..

love
me x

[I'm dreaming of a white christmas]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback