Tom.

Vill skriva men vet inte vad. Inte hur. Känns som att jag bara vill skriva av mig. Skriva till jag känner mig tom. Tom på ord, inte på inspiration eller ork. Men inte idag. Idag blir det Håkan Hellström som får göra min kväll och reda ut mina tankar. Det är inte fy skam det heller..

x

Reminder to self: Never ever..

.. fira midsommar igen. Eller valborg. Eller nyår.

Det blir inte kul. Har aldrig haft kul hitills. Har haft det okej, men aldrig mer än så. Aldrig en sådan uplevelse som gör att jag längtar till dessa dagar igen. I år skulle jag inte ha några krav, inte förvänta mig något. Det gjorde jag inte heller, eller lite. Jag förväntade mig att komma iväg.. Lämnade hund hos familjen och åkte sen hem och gjorde mig i ordning. Lila klänning, lockigt hår och sotade ögon. Jag var redo. Cyklade som en dåre till resecentrum för att ta bussen till trädgårdsfesten.. Jag hade kollat upp bussen, 19.13 och 19.16. Jag var där 19.08.. Det kom en buss vid 19.35, men det var fel buss.. Nästa skulle komma 20.33. Jag gav upp, cyklade till Johannelund och en filmkväll. Det var trevligt, men inte planerat.


utan förväntningar, inga besvikelser..
[men ibland hjälper det inte..]

På äventyr.

Jag har inte uppdaterat på länge. Inte haft något att skriva och inte haft tid eller ork att skriva.. Har varit en massa annat som kommit upp.. Men det har hänt en del. Kalas. Ullared. Amor.

Back to the 90's med de bästa flickorna. Nu ska vi nog snart börja planera poolpartyt, i poolen XS. Inget annat. ♥
Vi slutade på 55:an i en millisekund ungefär, sen blev det Hakepi.. Stan är överskattat. Sprang på Emmy och Johanna med ♥
  
  

Ullared på impuls, och en hel del shopping med systrarna, både liten och stor. Stor handlade till bebis, jag till hund och liten en massa fint till sig. Att gå upp halv fyra efter att ha varit på mini-kalas med Natali och sen en stund på en parkbänk i stan är inget vidare, men det var det värt. Det var till och med utrymme i bilen på vägen hem! Var en kanonresa, Love ya ♥
  

Skolavslutning. Lillebror slutade 3:an. Oj, han blir stor. Snart är det mellanstadiet för honom.. Läskigt, men han klarar det. Jag måste inse att han inte längre är 4år.. Blev också en student dagen efter, lillasysters pojkvän lämnade tryggheten.
 

Amor. Efter en tur till Stockholm är mitt tjat slut, nu är jag alltid trött efter nattliga promenader var tredje timme [om jag vaknar..]. Han är inte stor. Han blir större för varje dag.. Imorgon blir han 12v. Jag är en fjant, jag blev det direkt när jag såg honom..
   

You can buy love.


amor ♥


Fyllerist. Javisst!

Haha, de bästa tjejerna sitter just nu i mitt kök, eller är det vardagsrum? Sovrum? Malin och Liz, de sötaste, bästaste. Ja, ni vet, såna man bara älskar så att hjärtat brister. Vi dricker cider, vin och drinkar. Ja, blandning blir bäst. Då blir kvällen kalas. Iofs så skulle jag kunna vara spiken och ha kalaskväll med dessa flickor! Men men.. nu är jag inte spiken och vi ska dansa sönder oss. Kastrull och fyllepose! Jag ska bra njuta av att det är sommar och att jag har de bästa i mitt liv. Jag ska fira varje sekund av mitt liv denna kväll, denna sommar.. Ja. Ta dagen som den kommer. Det är mitt mål..

love
me xx

Poolparty nästa!
jag litar på dig Sven!

Måste delas.

Ibland springer man på något som man inte kan hålla för sig själv. Något som man vet är så bra att jag skulle vara alldeles för självisk om jag inte delade med mig av. Något som jag tror kan beröra Dig på samma sätt det går in i mitt hjärta, vrider om och som jag inte kan släppa. Den där magin som bara bra musik och underbara texter kan ge. Därför måste jag säga: Melissa Horn .

Den tillsammans med LW var den första jag hörde. Ojojoj.. Underbar. Deras röster tillsammans.. Ja..
Som jag hade dig förut.


Det här var något nytt.

Jag hade missat den. Men vad gör det? Jag hittade den ju..
Det låter som gamla, gamla LW. Men den är fin. LW är fin. Han skriver så att det skakar om hjärtat.


Att det ska vara så svårt..

Vad ska jag göra? Kan gå miste om den bästa sommaren i mitt liv, men det kan också bli den värsta. Där jag sitter ensam i fem veckor. Varför kan jag inte bara säga ja eller nej? Måste jag alltid vrida och vända på allt till det inte längre går att få rätsida på det. Sen får jag ångest över att välja fel. Men är det bättre att välja fel i år och kanske kunna välja rätt nästa år? Eller ska jag våga chansa.. släppa taget och bara ta det som det kommer..? Jag vet inte.  Jag vill ha hjälp. Snart låter jag det bara vara, tänker inte mer och tar det som det kommer..

Hamnfesten x2

Hamnade på stan både fredag och lördag. Fredag var en kort, kort stund med de sötaste flickorna i Linköping [Kalmar]. I världen. Är så kul att träffa er, ni är de bästa. Ni får mig alltid på bra humör. ♥

I lördags var jag lite längre på stan. Då blev det ett par cider i ett öltält med XS-Kycklingben [mamma.] ♥. Det var riktigt kul. Men mamma tittar bara på sliskiga typer.. usch och fy. Jag ska visa dig vad som är fint. Tyvärr var utbudet där begränsat till spasmer och kanoter..

Idag blev det film och godis med storasyster+pojke+magen ♥, längtar så efter bebis. Magen är mysig, men den borde snart bli bebis..

Tack för att ni finns, ni är underbara! 

Den här helgen ville jag vara ensam, tack för att ni gjorde mig social. Det behövde jag.