Dum. Dummare. Karlsons klister.

Haha. Ibland.. Har haft musik i öronen hela morgonen, från mobilen. Sen sätter jag mig här. Bloggar runt lite och hittar en låt länkad från youtube. Tänker "oj, den var länge sen" och trycker på play. Videon startar men jag hör fortfarande bara LW. Blir chockad och undrar vad som är fel.. Kommer på att jag fortfarande har hörlurarna i öronen.. Ja, så kan det gå. Skyller på tenta och alldeles för mycket Karlsons klister..

g'mornin!

Det spelar lixom ingen roll.

image188

när man bara pluggar en hel dag.
och det får mig att tänka på den tiden då en vän aldrig bar likadana strumpor. jag tror hon lyckades i flera år. sen fick hon ett par gröna..

It's you.

image186


Igår var det tio år. Men jag har alltid tyckt att idag varit jobbigare. Igår visste jag inget, idag fick jag veta allt.
Igår undrar jag hur du kände? Idag vet jag hur vi kände. Känner. Saknar.

Ibland blir saknaden för stor. Då blundar jag. Sen hittar jag en bild. En bild som säger mer än tusen ord. Då får jag lite ont i hjärtat, men mest blir jag glad. Jag ser hur glad du är. Och vi. Det är så du var. Det är så du finns med mig.

image187

pappa ♥

Glad påsk.

image185

from me to you.

love
 me x

Lite rörelse.

Lite rörelse för att rensa hjärnan..



[jag vet att det är svårt, men håll koll på tjejerna i gult och kjol..]

Reflektera.

image184


Jag har en struktur
. I huvudet. Jag får inte ner den på papper.. Jag vet inte ens om det är okej. Men något annat kommer jag inte på. Varför inte se det ur det perspektivet? Det borde gå, tycker jag...

Dream a dream. Or two.

image152


Snart sova. Inatt ska jag drömma om sommaren. Det är det enda jag ska tänka på från det att jag sluter mina blå till klockan ringer imorgon. Jag vill ha sommar med sol, varma vindar, klänningar och sköna skor. Mindre sköna skor och klänning på kvällen. Uppvikta jeans och ett linne. Ett halsband eller två. Och du är klar att möta sommarnatten. Kanske en kofta i väskan bara för att.. Det ska jag drömma om inatt. Och den där känslan man får när man går ut på balkongen och andas in, tar på sig flip-flops, går på de ljusa stenarna till affären innan man lägger sig på stranden. Jag vill utomlands. Jag vill ha riktig sommar. Jag vill känna doften av värme och glass, ha oborstat hår och slippa vinterjackan.. Ja. Det vill jag.

that is where I'll go.

image183


Söndag kväll var det igen. TV:n står på men utan ljud. Youtube står också på. Men utan ljud. Mitt huvud orkar inte med ljud. Det är alldeles tomt. Överhettat av information, inte kunskap - information. Det är skillnad har jag lärt mig.

Helgen har varit bra. I fredags var jag hos Johanna och träffade en massa trevligt folk. Det är alltid lika kul att ses. Saknar den tiden då det var nästan varje kväll.. Lördag blev det att träffa Natali på stan, också det mycket trevligt. Jag tror att vi räknades som inredning på fiket efter ett tag.. Sen hem. Trodde jag skulle dö på cykeln. Ibland är det låångt till LaRyd. Läste några sidor sen kom familjen. De hade med sig mat och chips. Då är de alltid välkomna.! Lite Melodifestival. Mycket trevligt. ♥

[öppna upp ditt fönster]

Cold as fire.

Gamla Linköping idag. Gammal skola. Skrev på griffeltavla, suddade med hartass och skrev med riktigt bläck. Var rädd först för det var så kallt och jag visste inget men det visade sig att vi inte skulle vara ute. Och att vi skulle ha jätteroligt. Kände mig liten igen. Detta är något att utnyttja om jag får chansen. Absolut.

Nu ska jag egentligen läsa. Jag ska. Nu har jag blivit lite varm och så med. För det var ändå kallt. Och blött. Måste nog fixa något att äta med. Och skriva ut texterna men jag har en så snäll kompis som mejlat dem till mig så det är bara att trycka på print. Det är vänskap. Det är 47 + 19 sidor. Och sen en annan. Och 200 sidor Liedman. Nu vet ni vad jag gör i helgen.. Eller. Vad jag ska göra i helgen. Egentligen. Mellan planerna.

love
me x

[vi ska åt samma håll.]

Så satt man här.

Snart en flaska slut. Det var rosa. Det var gott. Lite sött men med lite Sprite i så funkade det, absolut. Så det blir det fler gånger har vi kommit fram till. Jag och Malin. Nu kollar vi på AK och dricker det sista. Av den här flaskan. Får se var natten slutar. Innan har vi kollat på Pretty Woman. Ååh. Den är så bra. Lite kärlek faktiskt.

Nej, nu ska vi återgå. Eller, iaf jag,

 

Drink pink.

image179

Hamnade på stan idag efter skolan. Köpte nog H&M's sötaste kjol. Vill nog gå ut och dansa ikväll bara för att jag ska få ha den på mig. Får se hur det blir, Malin kommer iaf hit. Vi ska drink some pink, var på Systemet idag och köpte vin bara för att det var rosa. Det måste vara gott om det är fint, tycker jag. Tänkte nog inta det till någon film eller så. Sen får vi se. Vi kom också fram till att flytande kalorier är inga kalorier.. Och så tränade vi idag så då ska det gå bra.

[always a reason to feel not good enough]

Bara för att.

Noll inspiration. Till inget och allt. Promenad, städning och disk. Så har min kväll sett ut.. Och Grey's Anatomy med. Det var bra idag. Jag tror att jag är kär i Alex. På riktigt.

Dagen efter.



Mår sådär lagom idag. Sådär så att man kan äta godis hela dagen. Och pizza är ett måste. Och Coca-Cola är den bästa medicinen. Sådär så att man vet att man hade en rolig kväll. Och att det nog är värt det. Egentligen. Imorgon inser jag nog det. Och igårkväll när jag dansade och hoppade av lycka till LW - Jag vill gå hem med dig. Det är lycka. Inte ens klackarna kunde få mig att stå still då.

Utan värme fryser man.

image178

Har precis slängt i mig en halv pastagratäng.. Den var riktigt god! Nu borde jag nog diska. Var ett tag sen sist. Sen duscha.. Men jag har ingen värme i min dusch så jag tror att jag kommer bli blå om jag ska hoppa in där. Jag förstår verkligen inte; jag har varmvatten i alla andra kranar men inte i duschen. Snälla byt! Jag kan tom tänka mig att diska och borsta tänderna i duschen, bara jag slipper duscha kallt.! Jag fick åka till Ikano utan att duscha.. Nice. Men jag kom hem med en kjol [som jag inte kommer kunna få på mig nu när jag ätit..], men den kostade 59kr. Då gör det inget om den inte går på alla dagar [någon dag]. Lillasyster får den nog annars.