ursäkta, jag blöder här!!

bet mig precis i kinden. jättehårt. nu smakar det blod. det är glasklart att jag inte kan fortsätta plugga då.. hur ska jag kunna läsa om skolinspektioner när jag blöder i munnen? känns inte möjligt. nehej, tar en dusch och inväntar soffhängarsällskap. ja, och springer lite i tvättstugan också.
pöss.

nu/now/maintenant !



replay/knightcat.
ååh. jag vill ha vår nu. imorgon är det första februari, det känns ju som att våren borde knacka på dörren då.. ehm..
ha en bra måndag! ♥ (jag ska träffa handledare, gruppa och redovisa. tvätta och plugga.)

i don't believe you.


i guess it's my insecurities acting up. because i know i'm not the prettiest, smartest, or most fun and exciting.

sunday / cream.



jag vill ha semla. jag som hatar semlor.


maskrosbarn.


weheartit.
makrosor är de finaste blommor som finns. dandelion det vackraste ordet.

saturday morning.


weheartit.
skulle vilja sitta på en uteservering och äta frukost i vårsolen. en god smörgås och en stor kaffe, färskpressad apelsinjuice och en kaka till efterrätt. frysa lite men veta att det snart blir varmt, höra fåglar och prata om ingenting.
gråskala, snö och kyla är ett helvete.

schkål och schkvaller.


en bra fredagskväll
- en flaska rosa
- fina vänner
- massor skvaller
blanda väl och avnjut.

god morgon ...


sovit dåligt tre nätter i rad (och jag är ganska grinig när det kommer till sömn. jag behöver inte så många timmar men blir den störd, blir jag störd...) vaknade genomförkyld och med ont i halsen. till en nästintill tom kaffeburk. god morgon! ♥

ibland är det bättre att bara vara tyst.



ibland finns det inte så mycket att säga. allt bara flyter på. jag tror det kallas vardag. snoozade för länge, kramades lite. fyra timmar seminarium om allt, typ. sammanfatta i en mening vad du lärt dig och vad som är som lera. jomenalltså det snurrar ganska mycket i huvudet nu. rollspel på måndag. skjut.mig.tack! den som tvingar mig att improvisera ska jag göra livet surt för. jag lovar! nu går tankarna mellan att läsa om ledarstilar i klassrummet eller sova en [två] timme..
som sagt.. if you've got nothing to say, don't. men nu är det ju redan sagt så..


soffhäng.

den här helgen har spenderats i soffan. horisontalt. har bara flyttat på mig vid mycket specifika tillfällen. kände att jag behövde ta tillvara på de tre lediga dagarna innan kursstart. kurs 15/16. nice! nu har jag registrerat mig på kursen, skickat in studieförsäkran och väntar på att det ska skramla till på kontot. haha, det var ju nästan roligt sagt med tanke på att jag väntar på csn ;)

xoxo.


etc.
ibland har man en sån dag. ibland två dagar i rad. ibland en vecka.
stand still look pretty..

...

inte på topp idag. nej nej.
har ingen ork att gå till affären men det måste jag. kul. fredagkvällar när alla måste gå till affären. :/

(don't) hold it against me.


åh vad jag älskar britbrit's nya låt!! längtar till jag får skaka rumpa till den!
nu ska jag steka kyckling till kvällens syskonhäng.

a cup of tea ?


ffffound.

12h. 22-10.

skrev i morse att jag inte kan känna mättnad innan klockan 10 på morgonen. lägg till att jag inte kan känna det efter 22 heller. 12h då jag alltså kan trycka i mig vad som helst, hur mycket som helst. jag borde med andra ord inte sitta uppe på nätterna och plugga..

middagsbjudning.


vaknade imorse av ett sms från mami. hon ville bjuda på middag och det tackar man ju inte nej till! så halv fem hos mami är det sagt.
tog en promenad med storasyster och lilltrollet idag. sen en snabbkaffe hemma hos dem innan det var dags att bege sig hem till hunden och kartläggningarna igen.. två frågor om varje kartläggning.. är det jag som är oengagerad läsare om jag får tvinga fram frågor!? min enda fråga just nu är vad har jag gjort för uppgift egentligen!? min liknar ingen av fyra jag läst.. hehe.he.not.


the breakfast club.



jag älskar frukost! det är den bästa måltiden på hela dagen. jag önskar att jag kunde äta frukost till lunch och middag också. sen det faktum att jag inte kan känna mättnad innan klockan tio gör det hela mycket bättre. jag kan äta, äta och äta. sen är det sällan jag orkar göra en riktig brakfrukost.. men om liksom.

jag skulle pluggat igår, det gjorde jag inte. jag städade istället. mina duntofflor har börjat läcka fjädrar så det såg ut som om jag haft tuppslagsmål här hemma.. idag däremot ska jag plugga.

dom sista drömmarna sträcker sig mot himlen.

god morgon!
lyssnar på min bästa spellista:
slisk !
vaknade med den jävligaste huvudvärken. det bultade, slog i hela huvudet. gjorde till och med ont på utsidan av hjässan. blixtrade i ögonen och jag kunde knappt röra nacken. men morgonkaffet utförde sin magi och nu är jag snart människa igen. läsa kartläggningar och promenera är dagens planer.


rise to the occasion.


weheartit.

zZz.. bara en timme..

skickade in kartläggningen 05.06 imorse. jorå!
somnade en timme på soffan innan det var dags att ta sig upp till uni, skriva ut och lämna in fanskapet. hängde lite med världens bästa malin sen. jag störde henne i hennes plugg. that's what friends are for.

jag har inte känt mig så trött hittills men det kommer väl som ett brev på posten vid sju och jag somnar i tvättstugan. skulle jag lägga mig nu skulle jag inte ta mig upp. hunden skulle få kissa inne och jag skulle vakna imorgon med cushion face deluxe!

sömnbrist ger en liten känsla av... ja... att hissen inte riktigt går hela vägen upp. jag känner liksom hur hjärnkapaciteten avtagit. hur jag kan titta på någon/något för länge, med helt tom blick och veta att jag ska vända bort blicken men det.går.inte! hur jag lyssnar när någon pratar men det skulle lika gärna kunna vara på flamländska för jag förstår inte ett ord. på frågan hur jag mår kan jag efter fem minuters tankeverksamhet svara, frankrike. jag har en bild av att jag har något jätteviktigt att berätta, ett jätteviktigt budskap. typ, sol. blåser någon i mitt vänstra öra kan man känna luften komma ut ur både näsa, mun och högeröra.


Grattis!


Grattis Johanna!
Nu kan du kalla dig för socionom! Är så stolt över dig!
hoppas att du njuter ordentligt av din semester, det är du värd.


hemtentor och kartläggningar.

kan man skicka elräkningen till universitetet?

men nudlar är ju gott..

jag har hittat en klänning som är så fin (på bild iaf) att jag nog skulle kunna gifta mig i den alla tre gånger! jag har åter igen målat upp bilder av när jag kommer använda den, hur jag kommer matcha den. med vita, låga, skitiga converse på midsommar. höga svarta pumps på nån fancy tillställning. boots när jag bara vill använda den för att den är så vacker. skinnjacka, kavaj och jeansjajcka - allt passar till!
men, den kostar en halv förmögenhet.. åååh!

don't be the woman that needs a man

be the woman a man needs.

dags att krama kudden?



funderar på om det är dags att krama kudden. hoppas på att vakna utvilad imorgon gör underverk för pluggandet..
natti natti.
a x2

svammel.

sedan jag flyttade hemifrån har jag lärt mig att verkligen uppskatta att vara själv. jag trivs i mitt eget sällskap. det är bland det viktigaste tror jag. att kunna vara själv. ibland går det för långt och jag klättrar in i ett skal, vill inte annat än vara själv. jag vill inte umgås med människor. inte vänner, inte familj. då får jag ta mig i kragen, det är balansen jag vill åt. må bra i sällskap, men veta att jag även mår bra när det bara är jag (och hunden).
det jag egentligen skulle skriva var att just ikväll vill jag inte vara själv. jag vill ha sällskap. jag vill inte gå och lägga mig själv. när blev en 1.05 säng för stor? och det, just den känslan hatar jag. den skrämmer mig. jag blir arg på mig själv för att jag känner så. för mig är det en svaghet, och jag hatar att känna mig svag.


nej, jag är mätt !

surfar runt på internet som sällskap till maten. trycker i mig kebabrullen, orkar egentligen inte mer men man slänger inte mat. knäpper precis upp knappen på byxorna och släpper ut magen, kan andas igen och så ser jag reklam med texten "är du gravid?". tack för den.

vad är väl en bal på slottet?





knightcat.
ikväll är det ELLE-gala i storstaden. snygga människor uppklädda till tänderna.
hos mig är det kartläggning som gäller. i sunkiga pyjamasbyxor och duntofflor. om 50min kommer pizzan, och kebabrullen. köpte ett kg godis och två chokladkakor förut också. och kaffe.


fredag, full fart mot helgen.

en helg som består av en f***ing kartläggning.
sov en timme längre än tänkt idag. ska svänga förbi skäggetorp på väg till skolan. hämta upp ett intyg på att jag gjort min vfu. vfu-sem i skolan idag, jättekul. host*
jag ska vara ärlig, jag ska plugga hela helgen. dag som natt, morgon och kväll. jag tänker inte leva nyttigt. jag ska köpa godis, cola, chips och om kortet tillåter beställa hem pizza. nya tag på måndag. 10.00 ska skiten lämnas in, sen blir det några dagar i limbo då jag bara kan vänta på domen.

man glömmer att man trivs med livet ibland.

just ikväll skulle jag nog ge nästan vad som helst för en kebabpizza och en påse dillchips till efterrätt! (hade egentligen tänkt skriva grillchips och någon dip men sen insåg jag att jag inte orkar sträcka mig fram och dippa chipsen..)
kanske ska nämna att jag precis lämnat ett middagsbord med raggmunk och stekt fläsk. havrekakor med chokladslem och en kopp kaffe..

sunkig är bara förnamnet.

fy fan! så äcklig jag är!
sitter hemma och pluggar. småäter till jag mår illa och drar på mig en tjocktröja i för stor storlek för att dölja choklad-skvalp-magen. varvar med en promenad. tittar på doumentet och gömmer ansiktet i händerna. försöker andas. några.dagar.kvar.
oduschad. tights och munkjacka. tightsrumpa idag igen. hahahaha. blev bjuden på fika hos storasyster och familj efter promenade men var tvungen att säga nej, jag kunde inte förmå mig att ta av mig min långa jacka som döljer den tragiska skapelsen under.. tightsrumpa.

mitt couple sa en gång att jag inte ska vara så ärlig på bloggen.. men hur kul är det att läsa om rosa fluff-fluff när verkligheten är smutsiga kläder, risk för smell-guard om jag inte duschar snart, dreads i håret och tentaångest? är livet fluff så är det, är det bajs så är det. rakt igenom.

inspiration: noll.


lelove.

jag funderar på att lägga mig under täcket och inte titta fram igen på ett bra tag. det snöade inatt. en hel jävla massa snö kom det! och jag som firade igår när de körde bort snö med lastbilar från min gård. kartläggningen går åt helvete. kan inte få ner ord i dokumentet. dokumentet som varit öppet i flera dagar nu. och så fuskade jag med mitt nya liv. jag tog en bit nougat från chokladasken till eftermiddagskaffet.


dagens observation.

HAHAHAHAHA.
tightsrumpa!
gick förbi spegeln, stannade upp en sekund för att snabbt springa därifrån. hängde en filt över spegelfan.
HAHAHAHA! HA!

playing dress up.

jag älskar kläder och skor. på riktigt, älskar. det är min svaghet. jag skulle kunna plocka bort maten bara för att kunna lägga mer pengar på det. jag får hang-ups på något speciellt och sen kan jag inte släppa det innan jag hittar det. och det är inte i stora drag som en svart tröja. nej, jag vet exakt vilken modell och vilken svart. jag ger mig inte innan jag hittar det. när jag shoppar tänker jag alltid ut minst tre olika sätt att bära plagget (ja, om det inte är en spontanshopping av en minimal lbd till en utekväll..). tänker vilka byxor, vilka kjolar och vilken kofta som skulle göra tröjan rättvisa. vilka skor som bäst skulle knyta ihop säcken. sen ser jag mig själv i de här kläderna. och jag kan inte släppa det. skitsamma att min bild och verkligheten inte alltid ser likadan ut, jag måste bli överbevisad. när jag har tråkigt river jag ut garderoben och testar olika sammansättningar. provar olika skor, passar både converse och klackar? hur förändras helhetsintrycket om jag byter jacka? vissa kombinationer kommer aldrig bli jag, oavsett hur många bilder jag har av det i mitt huvud. som den där grå kavajen jag haft i två år och lappen fortfarande sitter kvar och hånskrattar åt mig. det kan vara axelvaddarna som gör det. funderar på att klippa bort dem, det kan ju inte bli värre liksom.
jag tror jag haft den här besattheten länge. jag älskade att klä upp mig när jag var liten. älskade att leka småstjärnorna eller kändis för då fick man klä upp sig. testa nya kombinationer och testa alla kläder. det roligaste med att leka med barbie var att välja kläder till henne. de sista åren jag hade kvar mina barbiedockor kunde jag sitta i timmar och bara byta om på dem! jag hatade när någon hann före och tog den stora, militärgröna jackan. jag blev skitsur!

hang-ups just nu: silverbyxor, svarta pumps, slitna t-shirts. och mer glitter. benvit skjorta/blus i halvgenomskinligt tyg. bruna skärp. silverskor och ett par i leopard. eller två i leopard, ett par platta och kilklackar.

kiss me twice.




knightcat/we♥it.
tillbaka till skolan idag. två veckor kvar på den här kursen. sen två kurser kvar på den här utbildningen. jahopp.


spotted !1



jakandjil.
jag tänker inte ropa hej (så högt) än men man ser ganska mycket gräs när man är ute med hunden!

shining through.


weheartit.

idag ser jag solen. vilken skillnad det gör för humöret!

jag vill också ha en tröja med ett hjärta i ryggen !


låtsassöndag.



röd dag idag, låtsassöndag. så jag tänkte (låtsas)städa. allt som ligger framme mosas in i en garderob. lyfter på mattorna och blåser in smuts där, eller under soffan. plockar kanske upp de där dammråttorna som jag råkade missta för hunden förra veckan och tog ut på promenad..

sen ska jag plugga. eller lägga upp fötterna på vardagsrumsbordet och pilla navelludd.. vi får se.

acid.

hur mycket jag uppskattar att det snöar?
ungefär lika mycket som om det regnat svavelsyra.

onsdag.

idag dricker jag kaffekopp efter kaffekopp men det blir liksom inte bättre.
pissdag.
sånt är livet ibland. imorgon är en annan dag.

2011.01.05 / one of those days


weheartit.

att välja rätt..

lunchen är slut. nu är det dags för efterrätt, såhär på det nya året. med chans till nystart.. vad ska jag välja? hmm..



hon med hornen.




jag har blivit med horn. och fått ordning på mina smycken.


into space.



etc./lelove.

söndagskväll.



2.jakandjil.
trodde jag skulle somna i soffan ikväll igen. istället fastnade jag framför en film. fängslades. under toscanas sol. vilken underbar film. nu vill jag ha sommar. klänningar. vin och vänner. sol och värme. blommor och grönt mjukt gräs.


2011 - bring it on!

började avslutet av 2010 med de jag älskar mest. kom hem och försökte göra något åt mitt skabbiga yttre. nyborstat hår och favoritparfymen. dagen till ära blev det klänning med tyll och paljetter. han hade kostym. vi lagade mat som tog alldeles för lång tid att göra. magen skrek och fick fyllas med choklad för överlevnad. hunden åt så mycket oxfilé att han började skifta i illamående-grön ungefär. vi åt till vi fick ungefär samma färg. drack vin. skulle spela spel men det började brinna i en lägenhet i trappuppgången bredvid så vi kom av oss. promenad med hunden bland raketer och blåljus. skumpa och skål vid tolvslaget. glittrande raketer och nyårspuss. godis och soffhäng. han tittade på film, jag somnade med en kudde över huvudet. filmen tog slut och jag somnade om i sängen.

2010 blev 2011.
jag hoppas att 2011 blir bra. jag hoppas mest på examen och jobb. det är målen med det här året.