solen. here i come.


jakandjil

spending my time.


idag hänger jag med den här pinglan. vi ska inta playa del j-lund. lite sol och lite skvaller. men först måste jag hem till mami och hämta cykeln. och äta frukost. och tvätta håret. och leta fram bikini. och ja..

på sant.

jag skulle bara sätta mig här för att kolla om det var något på tv. något att somna till liksom.. det var tjugo minuter sen.

jag tror de kallar det bakisångest. eller överanalyserande, överkänslig och livrädd flicka.


leloveimage

I en bok som jag sparat enkom för denna natt ska jag skriva dem vackraste ord.


flickr.com

Jag gör om alla söndagar till lördag ikväll
och klär mig för att gå på kalas.
I en bok som jag sparat enkom för denna natt
ska jag skriva dem vackraste ord.

Sen målar jag om december till augusti för att
få klä mig i handskar och hög hatt.
Jag klipper ut alla stjärnor från himlens pappersvalv
och lägger dem i en liten blå ask.

thåström -
flicka med guld.

lets toast to mistakes made on purpose.


thecobrasnake.com
jag vill ut på äventyr. skåla, skråla och dansa i höga klackar.
funderar på att festa på lördag. hemma hos mig. dansband, sommarmusik, Peter Andre och Spice Girls. musik från förr. kanske singstar och guitar hero. rosa vin. eller ja, vad du nu vill alltså.
vill du med?

jag i fem år till.

ska till polisen idag. skaffa nytt leg. kan vara dags.
är fjorton år på det gamla fotot. har tunt, stripigt hår. till axlarna. och en tunn, tunn lugg. vilsen blick.
idag är jag snart tjugotvå. har tunt, stripigt hår. till en bit ner på ryggen. en lite tjockare lugg. vilsen blick. lite mer livserfarenhet. sisådär sju åtta år. [ska man skriva med det på leget kanske? bara för att markera att det hänt något på åtta år..]

i'm not that complicated, i'm just misunderstood.


det är läskigt när en person kan se rakt igenom dig. borrar in sina ögon i dina, ser hur tungan svartnar för varje liten vit lögn och leendet som följer. hur du känner dig så liten, men samtidigt så stark. det behöver man ibland. få rensa bland tankarna, sätta ord på dem. men mest av allt - uttala dem högt. mest för sig själv. inse att saker som i huvudet är självklara i bokstäver och ord faktiskt mest är trassliga och suddiga.
som inte dömer. som förstår ibland, oftast det mesta. men inte allt. men nickar ändå. skrattar när det passar. frågar när det är oklart.
 
som kan fika lika länge som jag. lyssna på samma musik. fuldansa till den där musiken som man borde skämmas över att man fortfarande lyssnar på, så många år senare. som bara behöver dela en blick eller doft för att tänka samma tanke. minnas samma sak. samma personer. samma händelser.

say what?!

det var nog.. det skummaste. på länge.
nu då?
visst, jag förstår. jag är inte dum. men liksom 'tack'. det dödar ju det hela ganska så bra. vad säger man nu?

men, tack då.

jag gör som vädret..

.. och skiter i att det är sommar.
nu har jag tänt mina vaniljljus bara för att jag älskar doften av vanilj. ungefär lika mycket som den där doften av sommar..

idagdagen.


idag har vi varit i valla. jag, amor, syster, milia och magen. tittat lite på djuren och myst. cyklade vidare till 7eleven [när blev det det?] och köpte glass. åkte hem och var iskalla. nu har vi sett top model, eller ja.. amor har sovit sig igenom det. jag funderar på att trampa iväg på hubert och storhandla. jag tror det behövs.. jag har fyra paket juice och en burk hallonsylt i kylen. är lite sugen på att baka något också..

me, I just fill up on coffee and let the caffeine do the talking.

and when your memory starts to surface
i'll toast to mistakes made on purpose.

med gott samvete.

skickat in KURT.
nu har jag gjort min del av det här året. bara 45 kvar!
nästa vecka får vi resultatet på hemtentan.

onsdag.

hos mami igen. börjar ju närma sig skolavslutningar så befinner mig här för att inte missa en sekund av småsyskonens dagar. lillebror slutar 4:an. ska sjunga i kören och får stå längst fram. lillasyster tar studenten på fredag.
idag blev det en kycklingsallad och cola. lite [håll i er nu..] fotboll. frivilligt. med familjen. imorgon är det fullt upp. skolavslutning. hem och fika. stan. handla mat, vin och kolla tapeter. träffa malin och lisa på kvällen. på fredag blir det att dricka lite med flickorna från igår och sedan trängas med alla glada studenter.. men, vi får passa på när johanna äntligen är hemma.

usch, jag hatar verkligen att skriva såna här inlägg. blä.
men imorgon är en annan dag.
och jag sitter här fortfarande.. fan också.

bara en undran.

alla som är online på msn är antingen upptagna eller inte vid datorn.. har alla väldigt mycket att göra eller är de folkskygga?
jag är upptagen..

tre år sedan.

tiden går
i söndags var
J. här. vi satt och pratade i flera timmar. det är sådana tillfällen jag förstår varför hon har en speciell plats i mitt hjärta. föralltid. i söndags var det tre år sedan vi kom hem från bulgarien. hjälp! tre år. i sommar är det två år sedan vi var i ayia napa. en vecka utan mat men med alldeles för mycket vin. persikovodka och sönderslaget hotellrum.
idag har jag varit hemma hos mami. stulit hennes dvd och dumpat av lillasysters studentpresent. lillasyster tar studenten på fredag. men vad nu? det innebär ju att det också är tre år sedan jag gjorde det. tre år sedan vi lämnade ljunkan för sista gången. dansade till boten anna på flaket. åt äcklig middag och trängdes på platå. satt på uteservering för det var alldeles fantastiskt fint och åkte hem tidigt med vetskapen att vi nu var arbetslösa, men vad gjorde det? vi var lyckliga, vitklädda och med mössorna på sné.

ikväll kommer J. och E. hit. kolla lite film och umgås. ♥

i lördags var jag hos storasyster och familj. grillade och kollade fotboll. träffades. skrattade. var bakis och mådde allmänt illa. men vad gör det i fint sällskap?
nu dricker jag kaffe, pussar sönder amor och lyssnar på håkan.

just love me when you can.


kate voegele - forever and almost always.

arton igen.


knightcat
tack♥

thisismetoday.


klicka på bilden.

hemtenta dag II.

s.k.j.u.t.m.i.g.

flying without wings.


knighttcat.com
so, impossible as they may seem
you've got to fight for every dream
cause who's to know which one you let go
would have made you complete

när allt går fel.

morgon. inte min tid på dygnet. allt går fel, jag snoozar för länge, duschar för länge. fastnar vid datorn och har världens sämsta hårdag. stressar. hade precis slängt på mig lite smink och skulle ta hudkräm i ansiktet. jo visst, smörjer in ansiktet. tycker det luktar skumt.. inser att det är tvål! nu då? gör om, gör rätt.

playa del gottfridsberg.


ur den här vinkeln har jag sett den första riktiga sommardagen passera [första juni!]. solade några timmar med liten syster och hund. drack cola och åt jordgubbar.

lagade min cykel idag med. eller alltså, jag lämnade in den, gick tillbaka sex timmar senare och betalade. eller, egentligen gick lillasyster in och betalade, jag stod utanför med amor.