Lördag.



fortsättning följer.

God morgon.



Ny dag. Lördag igen. Kalas ikväll med Malin och Liz. Grillat, cider och drinkar. Sen ser vi var kvällen bär.
Jag har lagt en grund, ostmacka och o'boy.
Funderar på att röra mig mot solen. Men inte genom skogen. Där sätter inte jag min fot innan snön kommer. Nej. Gick där igår med Amor i cykelkorgen och där var Den. Min största skräck. Jag hyperventilerade, blev skakis och stel på samma gång. Gråtfärdig. En brun äcklig, vidrig orm ringlade över cykelvägen. 20-30cm från mitt cykeldäck. Har fortfarande inte släppt det. Det är det enda jag tänker på när jag är ute med Amor. Stampar som fan och släpper inte marken med blicken om ens för en sekund..

Igårkväll ringde en vän, den bästa. Johanna. Hon bad mig lyssna. Hon var på LW och ringde till mig. Det var så fint. Hon var så lycklig. Pratade lite om när han kommer till stan och hon sa att jag måste gå. Skulle gå in och beställa biljetter och då var det gult. GULT! Fåtal biljetter kvar. På Stångebro! Nu ska jag dricka upp min o'boy och sen beställa biljetter, nu vågar jag inte vänta längre!

For now.

.tillfälligt avbrott.


Skrivet i pannan.



Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

melissa horn - new york

Ta mig med på äventyr.

Det var längesen nu. Har inte varit ute, ute på länge. Vill ut och dansa snart igen. Vill bli besviken på musiken [haha] och trängas. Köa för länge och betala onödiga pengar.




bild: icanteachyouhowtodoit.com

For the next hour.

You'll find me here..

Inatt jag drömde..

God morgon!
Nu är frukosten slut, ostmackor och apelsinjuice i vinglas. Det känns lite finare så. Och så lite Top Model på det.
Inatt drömde jag att jag köpte skor. Massor med skor. Jag provade, provade och provade och alla satt perfekt. Jag tror att jag behöver ett par nya skor till hösten..

Farligkorv.

Jag och hunden har ätit falukorv. Jag med gegga och han utan men vi är mätta båda två. Nu sover han i mitt knä. Vihar busat lite med. Jag med bollen och han med mina fingrar och mina rosa tofflor.. Han förstår nog inte grejen med bollen.



I lördags var det poolparty. Alla badade. Utom jag. Men jag var fotograf och hundvakt, inte kan man bada då.. Och så var det kallt. Det blev även grill, fruktsallad och godis. Vi tittade på de fantastiska och sen var klockan mycket och det var dags att åka hem.