Dagens glass..

                                
image78

Idag fick det bli en GB Sandwich. Den är alltid lika god så det var inga problem att få i sig den.! Och av någon anledning känns inte glass lika onyttigt som godis, och det är ju alltid ett plus!

nej, nu ska jag städa.

Kaos.

Det blev inget jobb idag, så jag gick upp halv sju helt i onödan! Jag kunde ha vaknat betydligt senare.. Men men.. har hunnit få lite sol i alla fall. Satt ute på balkongen i lite mer än två timmar så förhoppningsvis har jag fått lite, lite färg och inte bara en massa fräknar.. Skulle gärna ha suttit kvar i solen ett tag men solen försvinner från balkongen vid halv tolv ungefär.. :(

Nu måste jag nog gå och ta tag i kaoset - mitt rum. Det är så gott som omöjligt att ta sig in och om man väl lyckas hoppa över alla saker och komma in så trampar man i en massa stearin som ligger över hela golvet efter mitt agressions-utbrott i fredags.. Anger management nästa?

love
me x

for now I'm sure

Saviours of the day

image76 image77

Det var som sagt skönt att vakna hemma, men trots det var det inte skönt att vakna.. Det har varit riktigt segt idag så hela dagen har spenderats i soffan framför TV:n. Jag har tittat på "Våra bästa år", "Lotta flyttar hemifrån", "Rasmus på luffen" och "Madicken". Kändes konstigt att sitta en hel dag och titta på Astrid Lindgren filmer men de är bra och fungerar alltid, och tydligen extra bra dagen efter. TV, Coca-Cola Zero och Magnum Colombia räddade min förmiddag!

Nu blir det äpple och "Ugly Betty" och sedan "DH".

love
me x

Nu är våren här

image75
Gemma Ward [vår]

Valborgsmässoafton igår, första maj idag. Nu är det vår. Äntligen.

Jag hade inga planer för gårdagskvällen över huvudtaget när jag vaknade men det slutade med att jag och Johanna satt på min balkong och drack lite, lyssnade på 80-tals musik och Lars Winnerbäck [vårkänslor till max] och snackade lite allmän skit om allt och alla.. Helt plötsligt ringer Johannas mobil och Tobias undrar var jag bor, vilken gata och om det är långt ifrån min syster där han varit en gång tidigare.. Det går en stund och han ringer igen, denna gång undrar han vilket nummer jag bor på utifall att han skulle skicka blommor.. Helt plötsligt kommer han gående över gården! Lyckan var total. Människan hade alltså åkt hit från Jönköping för att träffas i några timmar och sedan åka och hämta sin syster i Nässjö.. Johanna hade tidigare under dagen berättat för honom att hon inte hade något att göra så han bestämde sig för att hälsa på. Mycket trevligt!

Innan han åkte hem skjutsade han oss till Johannelund och en fest där. Som också den var helt okej, ett bra avslut på kvällen. Tanken var att jag skulle sova hos Johanna men när vi gått till Braskens tog jag taxi hem istället, det är skönare att vakna hemma och slippa ta sig hem på morgonen.

Tack för en lyckad valborg och en bra start på våren!

love
me ♥

det var vår och det blev morgon igen
och älvorna dansade ända fram till kvällen