min hund, livsnjutaren.




det är fler än jag som har saknat solen.
vanligtvis brukar det vara svårt att få med honom ut på promenader. nu är det omöjligt att få med honom in. när jag närmar mig lägger han sig i gräset och spelar död.


avancerad söndag.


jag och kusin spenderade hela dagen på ballen. nybakade scones med smör och ost. cola. kaffe och en godisskål. diskuterade djupa frågor, och mindre djupa frågor. det behövs inte mer än så.

time for a change.| mitt nya liv.

00.00 går startskottet. nu ska här byggas ett nytt liv.
börjar med att kasta de sista bitarna av lördagsgodiset. ger bort påsen med femton glassar till lillebror.
så pass känner jag mig själv att jag vet att jag saknar självdisciplin. se bara här, jag har sjukt mycket att plugga. vad gör jag? uppdaterar blogg och facebook.. eeh.
självklart får jag fika om det är viktiga händelser. och jag kan inte sluta med godis. då dör jag nog. men försöka äta godis endast på helgerna. och då inte för 50 kr på fredag och 70 kr på lördag. och så resterna till frukost på söndag.

hur länge tror ni jag klarar det?
med tanke på att jag kommer påminnas imorgon när jag går in på fb chansar jag på onsdag förmiddag?

självömkan.

lyckades hyvla upp ett sår på tummen med osthyveln. gör inte jätteont men det blöder. bara så att du vet. bara att du hör av dig om du behöver adressen när du ska skicka krya-på-dig-presenten.!

girly stuff. girly girl.





1-4.
weheartit.
mr.bass. mmm.
varför göra det svårt när det kan vara tydligt?
??
som att gå på moln. miumiu.

miss moss.



weheartit.
girlcrush.

kvällsmat: pizza, glass och kärleksmums. men det regnar och bikini känns vääldigt långt bort.

tro det eller ej.

idag kom jag upp när klockan ringde. åt frukost och fick i mig morgonkaffet. älskade morgonkaffe! idag kanske jag till och med kan le innan klockan blir elva!
och så har jag lyckats hålla mig borta från kakburken än så länge. i 39 minuter!! natali, hur tror du det går för oss? igår var det kalas och jag fuskade..
näst sista dagen idag. jag vill inte sluta men samtidigt så har jag tusen saker till skolan att göra så kanske är dags att ta tag i det med. redovisningarna börjar idag och imorgon blir det glass.

mami.



För du gör världens bästa gräddsås och köttgryta. Bästa kaffet. Du är hemma. För alltid. Hemma hos dig dukar borden av sig själva. Det är perfekt!

Du klampar och stampar som ingen annan. Jag har såå många gånger från hjärtat hoppats på att det är till något av de andra rummen du ska slita upp dörren och morra. För hjälp så skrämmande du kan vara! Och herregud vad skit du fått ta från mig. Det där med att viska i kudden har aldrig varit min grej..

Du är perfektionist. Pedant. Säg inget annat. Det finns märken efter dina saker och flyttas de en millimeter kan det locka fram, ja.. ett morr. Man försöker memorera exakt var saken stod, i vilken vinkel. Eller så jävlas man lite och säger inte att mjölkglaset vippade och torkade in på din nystrukna duk. Retas lite och säger att gardinerna faktiskt är fina. Sen är det dags att packa och gå hem. Snabbt.

Gång på gång har du tröstat mer än skrapade knän.
Du har alltid sagt "jag går över lik för mina barn. jag gör allt för dem". Det tvekar jag inte på. Inte för en sekund. Och vi gör det för dig, mamma. DU har gjort oss till dem vi är. Lite skadade, visst. Men vi är starka människor. Det har du gett oss.

När många skulle gett upp, lagt sig ner och sett sig besegrade fann du styrka att ta våra händer. Med dig som trygghet höll vi oss flytande. Vi blev starka. Oövervinnliga. Tillsammans. Vi mot världen.

Älskade mamma. Grattis på födelsedagen!

Du förtjänar inget annat än det bästa. Du är min trygghet. Den jag vet att jag alltid kan falla tillbaka på. Gång på gång.


för du sa: man blir vacker om man följer sina drömmar.




thegirlwhotamedthetiger./flickr.com .

jag glömde stänga sovrumsfönstret när jag gick på promenad. nu luktar det regn i hela lägenheten. det är nästan så jag inte vill sova. koppla in musik och andas in regnet. krypa längre ner under täcket när det blir kallt, inte stänga fönstret.
men nej, snart är det dags att vakna igen.

hon den där kate.




jodå.

jag skulle sova tidigt idag. men mami tvingade i mig kaffe och kaka. socker- och koffeinkick. lite för mycket tid och spotify till det. det är därför jag inte kommer upp på morgnarna.

if i say so.

solen sken när jag slutade. det kändes som sommar. bestämde mig redan på skolgården för att spendera eftermiddagen på balkongen. cyklade som ett djur hem för att få så många timmar som möjligt. vad händer? jag sätter nyckeln i dörren och molnen kommer fram. sen dess har jag inte sett solen. men har jag bestämt mig så har jag. så här sitter jag nu. inlindad i filt och med rosa flufftofflor. dricker kaffe och lyssnar på partylistan på spotify.


en helg som gick.

söndag och klockan är snart fem. helgen går mot sitt slut.
fredagen spenderades med lillasyster. ikano och leta present. sen nh's uteservering. en öl, en till och en shot. oops. men satan så trevligt det var! första utehänget för min del i år!
igår bakade jag. kärleksmums, hallonmuffins och äpple- o kanelmuffins. smakade inte skit. sen hem till storasyster. tacos och skräckfilm. och en flaska vin och lite skvaller där i mitten. en syster i chocktillstånd. filmen var en besvikelse. hade förväntat mig att inte våga sova ensam på en vecka, ehh.. jo då. ryckte till när pojkvännen kom flygande. mycket mer än så var det inte. ja, och så tycker jag inte om "the ring"-krypandet.!
idag blev det sovmorgon. fejjan. långpromenad med hunden. plock. skära upp kakan och frysa in den. nu väntar jag på att storasyster ska höra av sig och säga om hon kan gå ikväll eller inte.

imorgon börjar sista praktikveckan. =((


yesterday. and the day before.



we♥it.
and then comes tomorrow.

no gambler.



ffffound.

purple.





1-4
knightcat.


säker. osäker. tveksam. biatch? trött.

ganska härligt faktiskt. att sväva i ingenting. inga toppar, inga dalar. precis lagom.

lägger all min energi och lite till på praktiken. det känns så fantastiskt bra. det är det här jag vill. det blir inte alltid bra. hjälp vad fel jag gör. men jag känner själv en utveckling. jag känner mig säkrare än någonsin på att det är rätt. ja, förutom igår precis innan lunch. då funderade jag på att kasta in handduken och börja jobba med maskiner som inte kan prata.

promenerade och glassade med
lisa idag. muchas nice! sprang på en klasskompis från högstadiet med. saknar den tiden lite..

ikväll är inspirationen i botten. har skrivit två meningar på det där dokumentet som borde vara klart imorgon. klarade hemtentan. 4,5 hp till. tack! sommaren känns långt bort. vääldigt långt bort. varför planera den nu? det är 100 uppgifter eller så kvar till dess.

svammel om ingenting. gäsp. snart helg.

crazy. farm crazy. going loco.

- hur skrattar en hungrig häst?
- hö hö hö.

-vad heter det där fåret?
- bääärtil!

- kommer ni ihåg barnprogrammet som gick när vi var små? om familjen som levde i rymden i framtiden?
the getsons!

hahaha. det här bondgårdstemat lockar fram mina sämsta sidor.
men kul är jag. som fään. fjäderfään!
moahahaha.


hela kvällar med faktatexter om djur. kor, hästar, får, getter, ankor, höns...
en heldag på bondgården. en helt fantastisk dag, trots pissregn och en hel hage full med skit. och en alexandra med blöta tygskor. och en ladugård som luktade.. ko.
jag känner nu att jag verkligen älskar doften av varm asfalt och avgaser. herregud vad jag längtar efter en kall öl på en uteservering som bara surrar av liv och rörelse!

scary stuff.

trodde för ett tag att jag fått besök av ett spöke. men nej, jag gick förbi spegeln och den påminde mig om hur länge sen det var min stackars kropp fick se solen. den är liksom.. genomskinlig.. jag suckade och tog en vaniljbulle till. skrapade ur chipsskålen och målade naglarna i bubbelgumsrosa.
i em blir det kalas. storebror blir trettio idag! happy b-day!


the fame monster.



lite öl. en flaska rosa och några cider sådär en torsdagskväll. dansband, uggla och aqua. och lady gaga i ölkrona.

no, i do not know why, how or when. but my god did we have fun.



jooråhsåatteh..
vi ses på fredag mina pinglor!

två koppar kaffe senare. lite coldplay och öppna fönster. hänga in kläder och diska.


...det är frågan.?

koffein eller power-nap?

pretty girl stumbling around.


sugarcult - pretty girl.

kanske ska stänga av för ikväll. den här har gått på repeat senaste timmen. blandat den med lite kursplaner. en dag imorgon med.
natti. dröm sött

only almost here.


knightcat.
some things are better admired from a distance.

jag och lisa fyller byter bilder och fyller i luckor från kvällen som glömdes bort. jag börjar förstå varför den glömdes bort. och varför endast en bild finns på fejjan. fejjan behöver inte veta allt!! börjar också förstå var all ärlighet kom ifrån den kvällen..

i'm ready to play.

shoppade med mami idag. hundmat och kulor.
hunden slipper svälta. och jag kan spela kula med eleverna på rasterna. vem vet? kanske kan jag till och med vinna en gång eller två.?
ikväll planerar jag det sista inför imorgon. bondgårdstema!

me and my monkey.



little monkey lost har hittat hem igen. ♥
lillasyster är hemma igen. äntligen! min andra hälft.
en vecka i norrköping är en vecka för länge.
tog igen förlorad tid. ja, och så sov jag en timme i soffan.
äggmacka, godis, cola och jordnötsringar. hon bråkade lite med hunden.

talk to me. tell me.



we♥it.
repeat och morgonkaffet i blommig mugg. farfarströja och rosa tofflor. grått idag med. sol?
tjugoåtta dagar. underbar och älskad av alla. en lördagskväll med tv4+
några söndagstimmar med mami.

dandelion.


we♥it.
do not think of it as a flower. it is a weed.

lets go wild and crazy.

nymålade naglar. orange.


oh, how i miss that scent of summer.




1&2weheartit.3ffffound.

på hög.

när det blir för mycket får jag istället ingenting gjort.
jag skulle verkligen behöva storstäda hemma. dammsuga, torka golv och torka skåpsluckor. inte bara plocka undan det som syns mest. jag har ett bondgårdstema att planera till vfu:n. få ihop lektioner, skriva häften om tio olika djur och fordon, planera vad som ska göras när och hur. och när ska vi göra det som vi inte kommer hinna på den tänkta lektionen? gå ut med reklam. herregud vad reklam jag har! den samlas på hög, i dammet på köksgolvet. planera sommaren och kolla upp det sista. plugg, jag har sådär nio kursuppgifter kvar. kanske dags att ta tag i dem? träffa vänner. jag saknar er, jag vill träffas och hänga. göra absolut ingenting och ändå vara nöjd med livet.
dags att sluta klaga och ta tag i allt istället? joo.. jag ska bara steka korv först. och duscha.

i don't remember you looking any better. but then again, i don't remember you.


weheartit.

all of the kids are moving on. you'll never get to london.




weheartit. 2&3 ffffound.
john mayer. lisa ekdahl. thåström.

"men du måste ju skrika sandman!!"

jaha, första praktikdagen avklarad. läxförhör och veckans ord.
lekte "sandman" på rasten. det innebär alltså att springa runt på nedgrävda stockar och jaga. ja, och så ska man inte trampa i sanden. i annat fall måste man skrika "sandman".
och så spelade jag kula. men bara på låtsas. jag förstod inte riktigt reglerna och frågade nog en gång för mycket..
"du är amatör på det här med att spela kula va?" -elev.

just nu:

byter lw mot magnus weideskog och städningen mot ett skumbad.

lördagsnöje.


weheartit.
diska x2. vika tvätt. damma. vattna blommor.
tur att lw gör mig sällskap.