Igen..

Lillasyster är hemma men jag stjäl hennes dator ändå.! Satte mig här för att lyssna på musik innan jag orkar dra mig in till duschen.. Det får bli när mamma och syster går ner till tvättstugan, vad gör man inte för att slippa? Haha.

Vad har hänt idag? Jag följde med mamma och handlade, det går mycket snabbare med cykel så jag måste nog medge att min cykel antagligen är ett utav de bästa köpen i år.. Ett utav de bättre iaf  :D . Vad har jag mer gjort? Legat i soffan och läst Predikanten av Camilla Läckberg. En mycket bra bok, men den är lite jobbig att komma in i.. Och sen har jag ju tittat lite på tv också.. Men - men (!) det är söndag då får den spenderas så! Nej, om jag skulle ta tag i den där duschen after all.. Väntar ju på att min Cissi ska ringa också, nu var det så där länge sen igen! Som det inte får vara! Men till hösten kommer vi ju nästan att bli grannar på dagarna så då får vi bli bättre! Miss you babe.

love
me xxx

[Susie Suh]

Hjälp..

Jag har inte varit inne här på evigheter. Har saknat bloggen men jag har intalat mig att det inte går att uppdatera från "familjens" dator eftersom att det blev fel sist jag gjorde det.. Har inte vågat försöka igen och min dator har lagt av helt, den är bara svart och går inte att få igång men nu har jag stulit lillasysters dator eftersom att hon är på Liseberg och inte behöver den :) .

Tänkte uppdatera om vad som hänt sen sist.. Men jag har glömt bort. Känns som om det var en evighet sen jag sist skrev här..
Men en snabbgenomgång: midsommar på Öland, shoppingresa med lillasyster till Sthlm, en underbar vecka i Ayia Napa med Johanna - helt sjukt, halsfluss, Malmö - Köpenhamn - Malmö =shopping, Liseberg med familjen, kom in på lärarprogrammet i Linköping så till hösten blir jag student!, letat lägenhet (utan resultat).. Ja.. Där emellan: shopping, träffat kompisar, festat, shopping, shopping, letat present till lillasyster, saknat solen, börjat hata regn och den svenska sommaren.. och säkert något mer..

That's it for now, jag kan ju inte överanstränga skrivandet. Haha..

until next time
I love you.

I'll never be the same again
you fool.