nedräkning. tentaångest.

tog sovmorgon. såg ingen anledning att sitta och trumma på datorn vid 6.00. har en känsla av att jag kommer sitta här till jag kräks ändå idag. sådär 30min kvar.. nedräkning.
i natt drömde jag att jag öppnade min tenta när alla andra skrev på facebook "äntligen klar! nu lämnar jag in skiten!" klockan stod på 11.00, fredag. jooråh..såatteeh..
fingers crossed, my friends. fingers crossed.


it's the way you don't care.



huvud till salu.

har ett huvud till salu. säljes billigt på grund av bultande huvudvärk och vissa problem med att det skjuter blixtar som förstör synen då och då.
välanvänt i snart 23 år men fortfarande i mycket bra skick (med undantag för ovanstående, tillfälliga problem och kanske några slag och bulor under åren). det kommer fyllt med kursplaner, bedömningsfrågor och vidgade textvärldar men det är inte svårt att omformatera. det brukar ske automatiskt på fredagar runt 12.00 och det är då fritt fram att fylla på med ny, roligare information. (varning! risk för minnesluckor lördagar 22.00 - söndagar 7.30)

snabbt svar önskas vid intresse så jag blir av med skiten, helst innan hemtentan hamnar i mailboxen 9.00 imorgon.

rubrik.



weheartit.ffffound.

måndag.

somnade på soffan igår. vaknade vid 8.50 i morse. aaj som fan i rygg och höfter. klippansofforna är inte till för att sova i. vet att jag vaknade någon gång vid två med, läste ett sms och stängde av tv:n, vände mig om och drog upp filten. sov som ett barn igen. skola 11-15 idag. ILS och en redovisning. spenderar em/kväll med liten bror. ska jaga honom med läxan och vara en allmän pain-in-the-rumpa. ungefär som vanligt med andra ord.

paying the price of magic.| hur jag mår idag?


weheartit.
jag mår som jag förtjänar. men det är det värt. satan så kul vi hade! skvallrade, dansade, sjöng, skvallrade lite mer. såhär i efterhand tycker jag lite synd om han som inte fattar ett nej. haha, stackars lisa.
nu äter jag en halv kycklinggryta, en sån här dag får man ta det man har, och bränner sönder min stackars tunga och gom. kanske en dusch på det med.
tack för igår flickor! ♥

3 is the magic number!!




väntar finbesök. treenigheten.


3 is the magic number.

tjugoelva nyanser av grått.

stan avklarad. två toppar och några ringar rikare, sådär etthundrafemtio kronor fattigare. känns helt ok. en grå och en svart tröja. det här med färg är spännande!
jag skulle ätit lunch när jag kom hem. rensade ett avlopp och åt mig mätt på godis istället.. det går bra nu!

spending my time.




weheartit.
min mamma tror hon är komiker. men jag älskar henne ändå. slår ihjäl några timmar med henne idag, en runda på stan. sen spenderar jag en natt med malin och lisa.

celebrate!


det är officiellt. resultatet finns på studentportalen. textanalystentan är klar!
yes!


i'm a city gal!




1&2.weheartit.3.knightcat.
planerade kommande vfu-period i förmiddags. jag ska ha ett bondgårdstema med eleverna. vi ska besöka en bondgård - sist jag gjorde det var när jag gick i lågstadiet och allt jag minns är att jag inte kunde andas för det luktade skit!
jag ska lära eleverna om bondgården. jag, som älskar staden och stadslivet. jag som tycker att ikea ligger på landet och skulle offra vilken solsemester som helst för att få uppleva alla storstäder i världen. drömmer om att dricka kaffe och öl på uteserveringar. hitta en grön park mitt i allt grått. gå runt i ballerinaskor och andas in storstadsluft. New York, London, Paris, Köpenhamn, Göteborg, Oslo, Stockholm, Dublin, LA..
jag älskar doften av varm asfalt. att bränna fötterna på varma gator. herregud, finns det något finare än maskrosor som tittar upp ur asfalten? gå från affär till affär bara för att fördriva tiden. sitta på en bänk eller trottoarkant och titta på folk. gå hem när solen går upp över hustaken.
nej, men jag tror det blir bra. jag kan ko, gris, får och gödsel. havre, vete, korn och råg. och så finns ju wikipedia och biblioteket.


åtta/tre.

skola åtta-tre idag. två seminarier och en föreläsning. om text alltihop.
det snöblandade som faller från himlen hade jag gärna varit utan.!

i want candy.

precis slängt i mig maten. kyckling, ris och grönsaker. sköljdes ned med smultronsaft och lw i bakgrunden. nu borde jag väl återgå till böckerna, men kan inte tänka på annat än att tömma smågodishyllan på ica. och en lakritschoklad till kaffet..

just nu:

god morgon!
varit helt bombsäker i en timme att det är torsdag idag. det kan bli en lång vecka känner jag..
nu blir det morgonpromenad i solen med syster och troll.

ps. det bästa med att hänga med familjen är att de måste älska en oavsett hur äcklig och oduschad jag än är. håret står åt olika håll och kläderna har legat på golvet. de har liksom inget val!

dags att lämna musiken och närma sig drömmarna.



weheartit.
avhandlingen färdigläst. granskad? det kan diskuteras. redovisningsförslag? nja.. 250 sidor, 230 sidor repetition. typ. men det gör den ju lättläst. alltid något. imorgon är det skola 10-17. kanske dags att plocka fram matlåda och bröd så jag överlever morgondagen. och kanske dags att sova.
x.

triceratops.|mcD.


mitt hår består av tre dreads. jag är rädd för den dag då jag ska sätta hårborsten i det. eller saxen. det kan vara så illa att jag måste klippa av det.
jag är så sjukt sugen på mcD idag. har inte varit det på väldigt länge, men nu sitter jag till och med och intalar mig att jag känner doften från en qp-meny..

update: jag och mami tar cyklarna till mcD om sådär en timme och matar hyenorna [läs:familjen].

efterlysning!

det är lugnt. jag mår bra.
drack några cider igår och ett glas rosa. somnade så inihelvete skönt och har nog snarkat så jag väckt grannarna. sov lite längre än vanligt, sådär till klockan tolv. men jag har ett svagt minne av att jag tittat på klockan vid nio och tänkt att "nu ska jag gå upp och hämta kaffe". men, nej. jag somnade nog om redan på "kaff.."
sådär fyra timmar senare är kaffet i muggen och avhandlingen skrattar åt mig "haha.ha.granska mig. grrrraaaanska mig. loser!" så, här har ni mig idag.


capisch?

jag duschar. du lyssnar på det här.

how to wake the dead?


och helst med livet i behåll..

zzz./weideskog.


pojkarna sover. jag lyssnar på magnus weideskog. herre.min.skapare. så. jävla. bra !!
jag har ätit för mycket godis så jag vet inte när jag kommer somna..


hänger med mina <3 pojkar.



talang 2010 och godis.

assassin.



why so serious?




weheartit.
jag försöker skriva ett första kapitel på en roman. det går inte.
och så har jag en nagel som snart går av.
fredag imorgon.


schizofren.


lefashion. ffffound.

sweet dreams. nite nite x.



lelove.

joorå, så att'eh.

nyss hemkommen efter ett mycket trevligt varv runt ån med fina, fina malin. och en glass på det. nu sitter jag och planerar kvällen med lillasyster över sms. möte vid tåget och äggmacka står på schemat.

baccus.|fairytale.|inspiration.



lakritskex och spotify-spellista som skulle kunna vara plockad från valfri bar i alanya sommaren '09. ungefär. hade skola 8-12 idag. den bästa dagen i skolan på sådär ett år. minst. för en gångs skull kändes det som att jag vill det här. inspiration och realism. föreläsare från verkligheten. vilken skillnad det gör. nu ska jag döda inspirationen igen, varför stanna på topp liksom? hej kurslitteratur! sen promenad med malin.

made up in messed up minds like mine.




knightcat. dunno. etc.

god natt. todays gossip.


weheartit.
ikväll har jag hängt med lillasyster. gossip girl, chuck bass och ballerina kladdkaka. jag vet att det är en serie. men! jag tycker väldigt illa om chuck's mamma! hur kan hon!? och nate och serena? no no!
jag skulle ha pluggat idag. istället köpte jag en klänning och ballerinaskor. satt några timmar vid mammas köksbord och avslutade söndagen ihoptrasslad med lillasyster i en alldeles för liten soffa.
sweet dreams. x

håkan hellström och vaniljbullar.



frukosten avklarad.
nu blir det stan med mami. slå ihjäl några timmar och nöta ut magnetremsan på kortet. gilla!

to be continued.

om man skulle rasta den fyrbenta innan frukosten kanske.

det doftar av vår.




nattgäst och morgonkaffe.

lillasyster och jag tog en promenad igår kväll. lyckades skrämma upp varandra på vägen hem. två livrädda mörkrädda systrar. what to do? övernattning!
nu dricker vi morgonkaffe innan skolan. och försöker låtsas vara vakna vid liv.

idag.

lättretad? njo..
- en hund som vägrar lugna ner sig och trasslar in sig i allt. nyss var det i mina hörlurar..
- kurslitteratur på danska!! engelska okej, danska? tackohej!
- tulpanerna. herrejävlar vad de luktar illa! fina att titta på absolut men de luktar mindre fint..!
- jag är hungrig hela tiden! jag tror jag lyckats förstora min magsäck under påsk så nu måste jag springa till kylskåpet/godisskålen var femte minut..
+ jag har läst all litteratur som är till imorgon.
+ nu blir det långpromenad (och uppdatering) med lillasyster och trasselsudd (hunden..)

- 8.15 imorgon.

och så passerade en påsk.


långfredag. pizza med systrar och troll. extra kebabsås "för min lillasyster klarar inte av torr mat".

avslutade kvällen med några timmar på balkongen med lillasyster och några cider. skvaller och bekännelser. tina upp under en filt och sova till pirates.

en påskafton hos mami. mat, mat, mat och godis. mer mat. och så lite hockey. systers hatt gav tur ett tag. sen slutade den hjälpa och de förlorade. lillasyster blev sur och gick hem. jag och mami tog en promenad med hunden. sen gick vi hem och åt lite till.

påsk-måndag. (heter det annandag påsk??) kalas hos kusin som blivit fjortis. jag kom hem med en kökssoffa. gilla! avslutade med filmhäng.

idag borde vara fet-tisdagen!
kursstart. tack och hej! överlever jag det här är jag nog odödlig. vi kanske ses vecka 24 igen, då börjar det lugna ner sig..


w. W! 187.

fikade med natali ikväll. smultronsaft och godis. W! var fantastiskt kul att ses igen!♥
och så köpte jag nya skor. femton centimeter höga. joo men jag kommer bli sådär 1.87 och se ner på alla. skål för den! det var jag värd efter tenta och för att fira in påsklovet..

signed. sealed. delivered.


weheartit.
it's yours!
tentahelvetet är på väg till urkund.
50% av inlämning - √


älskade morrande, bitande, uppmärksamhetskrävande lilla krabat.


amor
grattis på 2 års dagen!
han är så fin att jag kan titta på honom i timmar. lyssna på när han snarkar. eller sparkas i sömnen. pussa på honom till han biter. och ändå fortsätta pussa lite till. ta att han pissat ner både mattor och skor. äter till han kräks. annars kräks eller pissar han för att få uppmärksamhet. tigger och är allmänt ouppfostrad. han har 90cm av sängen varje natt, jag har 30. han väger 2.2kg, jag - betydligt mer.
jag kommer inte ihåg mitt liv utan honom. utan att planera fikor och shoppingdagar efter hans senaste promenad. alltid fixa hundvakt (hos världens bästa "mormor","moster" eller "morbror") innan jag kan bestämma något. eller köpa större paket med kött för "amor måste ju också få fredas-dottis", tina extra många köttbullar och steka korven innan han äter den. försvara med "jaha, leverpastej? nej tyvärr han äter inte det", "rå korv? nej inte det heller.. du kan inte steka den möjligtvis..?", "alltså, amor går ju inte när det är kallt, blött, regnigt eller geggigt ute. och han får ont i tassarna av smågrus. soligt? nja.. alltså. han vill hellre bara ligga still och sola..", "han är inte lat eller bortskämd, men jag brukar bära honom över vattenpölarna".
herregud vad jag älskar mitt bihang!


long time no shoes.




tygskor. vita och grå. kilklackar. med och utan grå strumpbyxor. boots. slitna och skitiga. ballerinaskor, så låga att man måste stå på tå för allt. för att få ner tröjan som mosats in i garderoben, för att nå över bardisken, favoritchipspåsen som alltid måste stå längst in på den högsta hyllan. lite för låga så att jeansen trampas sönder och fransar. glittriga skor. herregud vad jag vill ha ett par glittriga skor! klackar. precis lagom höga. tolv centimeter längre. perfekt att bara luta sig över bardisken, trollar bort benen, förlänger. måste gå på tå för att de klickar så högt på parkettgolvet.

Vart tog den där elden vägen?

Hallå igen,
Hur är stan en sån här kväll i augusti när sommaren regnat bort?
Det var längesen, jag borde ringt, men att ringa nu känns lite fånigt och kort.
Jag är i Oslo med ditt ex, men det är inget mellan oss
vi bara lallar runt på Karl-Johan, och jag behövde komma loss.

Här färgas molnen i skymning ganska ståtligt över Grand
och det ser lite ut som den där natten när ladan brann, om du minns?

Men det var längesen, ja, det var evigheter sen nånting brann. iallafall nära mig.
Har du hittat hem? Ja jag har hört att du har skaffat en lägenhet nu och stadgat dig.
Och det är tjatigt att vara på rymmen jämt,
det är så mycket man borde ha klarat av vid det här laget och bestämt.

Det har inte samma charm att raggla hem klockan fem
det är inte lika inspirerat nu som 2005, om du minns?

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.
Drömmarna och vindarna hjälps åt
och så fort man tittar neråt så vänder dom hitåt och sjunger:
Vart tog den där elden vägen, vart tog elden vägen?

Sånt är livet nu! Förlåt om jag är bitter å synisk men du vet hur det kan va.
Jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill
ha det som jag
Ja, det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver
och nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver.

Jag försöker hålla mig vid ytan allt jag kan, fast topparna är högre nu
och dalarna är djupare sen elden försvann, som du vet?

Vi kan väl ses igen, jag gillar Stångån på hösten, när vardagsslunken lagt
sig över torgen.
Då kan man andas igen och ägna timmar åt att bejaka glädjen eller begrunda sorgen.

Man får välja själv och ta saker som de är,
är det jobbigt att tiden går och man blir äldre, eller är det kul att vara med?

Och få ro då och då bland alla tentor och poäng, det är så lätt att gå på
det är så svårt att stanna upp å gå tillbaka igen, som ni vet.

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp
drömmarna och vindarna hjälps åt
Så fort man tittar neråt så vänder dom hitåt och sjunger:
Vart tog den där elden vägen?

Du har hittat nån att bli gammal med, jag har hittat nåt att göra tills dess.
Vi måste akta oss för alla bättre förr, och för leda och tristess

Lycka till! Nu är det skymning här i Oslo, vi ska ut å göra byn.
Ring om du vill, å hälsa dom jag känner, håll blicken kvar i skyn!

Det är så många, så många, som vill ta en ner på jorden
vintern kan bli lång ändå, här i den fjällhöga norden.

lw - elden.