sjukdom?

image125

Blev en dag hemma idag.
Känner mig lite sådär och känner inte för att sitta på en föreläsning då.. Synd, för den ska vara bra.. Men men, det ska nog lösa sig.. Får bli en dag hemma med TV:n, sängen, Stukat och så funderar jag på att slå in lite julklappar.. Har några kvar att köpa men jag kan ju kanske börja att slå in de jag faktiskt har köpt. Lillasyster, lilebror, lite till mamma.. Ja. Det är några kvar. Men så är det ju nästan en månad kvar till julafton också.

ärtsoppa utan russin.

image124


Sitter här och hungrar ihjäl framför Grey's. Eller iaf lite. Men det är inte så att jag är så seriös att jag börjar laga mat mitt i natten, inte när jag redan fixat mat en gång idag. Nej, jag väntar på att lussekatterna ska tina så att jag kan ta bort alla äckliga russin. Jag har ätit tre stycken nu.. Men det är ju bara jul en och en halv månad om året.. Och jag har ju inget godis..

glasklart.

image122

Jag har ont i huvudet, fryser, är trött, borde plugga - men sitter här istället.. Det blir lätt så. Fastnar med det trevliga sällskapet. Sitter och pratar med Malin om allt mellan kalla näsor och utgång. Jag blev sjukt sugen på att gå ut. Utan pengar men bara dansa bort alla världens bekymmer. Bara för en kväll. Det är vad jag skulle göra om jag fick bestämma.

Det eller äta godis. Eller mysa med hunden på bilden. En sån vill jag ha. [picture perfect]

Har varit i skolan idag. Grupparbete. Igen. Ny grupp blev det visst.. Men det är nog bra. Ska analysera barnprogram och nyhetsprogram och vad som skiljer den muntliga kommunikationen åt i dem.. Det blir nog intressant. Redovisas på fredag..
Bröllopsfest på lördag! Det ska bli så kul! Är såå glad för Er skull! Men vad vill ni ha? Ett kylskåp.. Nja.. Hmm.. Vi ska nog komma på något.

Nu ska jag låta Malin läsa..

see ya one day
love me x


What's the reason?

Vad tjänar man på att vara otrevlig!? Fick nyss ett samtal där de frågade om jag kunde jobba idag. Nej, det kunde jag inte. Och jag förklarade att jag hade skola så att det inte gick.. Och det står till och med vid mitt namn att jag pluggar så att jag kanske inte kan jobba.! Vad tjänar hon då på att bli otrelig!? Påpekade att de faktiskt hade försökt nå mig igår. Men jag sa att jag var i skolan då och inte kunde svara, då blev hon ännu surare. Ursäkta, men som sagt det står att jag kanske inte kan jobba! Så det så!
Det värsta av allt - jag har stans sämsta morgonhumör! Den här morgonen hade börjat bra men hon förstörde den och så måste jag låta trelig i telefonen! Men tankarna var långt ifrån lika trevliga kan jag lova! end of story.

love
me x


oui.

alone

Lila strumpbyxor & Orange nagellack.

Kusin har varit här. Jag har pluggat. Nu ska jag sova..

natti
x.]