Kluven..

trasig

Så svårt det blev. Jag vet vad som är rätt, vad som förväntas av mig. Men samtidigt, kan jag göra det? Varför inte? Den senaste tiden har jag inte gjort vad som förväntas av mig, långt ifrån.. Men den här gången skulle det inte bara vara för att det är vad jag ska göra utan för att jag vet att det är vad jag måste göra. Oavsett konsekvens. Det är svårt.. Har jag den rätten? Vem är det jag sviker egentligen? [?]

Tack för att ni lyssnar, ni underbara människor! Jag kan inte med ord beskriva vad ni betyder för mig och hur mycket ni hjälper mig, bara jag vågar be om hjälpen.. Ni finns alltid där. Ni är änglar. ♥

love
me x

what gives you the right?
who am I to decide?

The OC

OC finale

Igår när jag var hemma tittade jag på det absolut sista avsnittet av The OC. Jag har knappt inte tittat på något avsnitt de senaste två säsongerna, med undantag för det sista i säsong 3 och när jag råkar fastna framför repriserna. Men jag var ändå tvungen att se det sista avsnittet någonsin, även om jag inte sett de tidigare.. Måste säga att serien skulle lagt ner för ett tag sen, den blev bara tjatig. Men visst, det sista avsnittet var bra och sorgligt och allt som det ska innehålla så det var ett bra slut på serien - som en gång var den bästa!

Hemma igen.

En dag på jobbet och några dagar hemma. Ja, men vad ska jag göra? Jag hade nog orkat med jobbet men det känns inte så schysst mot dem som ska äta maten om jag som serverar den är dunderförkyld. Jag skulle i alla fall inte vilja äta den.. Dagen har varit riktigt seg och jag sov en bra stund, men sen ringde telefonen och väckte mig.. Och så sökte de mamma. Det är väl uppenbart att hon jobbar kl 13 en tisdag!? Och jag sov faktiskt! Så det så. 

Nu är det dags för DH. Inte lika bra som förut men jag måste fortfarande titta på det..

love
me ♥

running scared?
 

Mår inget vidare idag..

nicole
so close..


Usch, har så ont i huvudet att jag mår illa. Jobbade i alla fall idag och det gick bra men sedan sov jag bort hela eftermiddagen när jag kom hem. Får se hur jag mår imorgon och om det blir jobb då..

Förlåt för ett kort inlägg men huvudet är inte riktigt med och tankarna är det definitivt inte..

love
me ♥
[please]

..playing the game was easy..

You don't..

oth



Lördag!

drink

time to get ready!
20års fest på BarBQ ikväll!

love
me ♥

Girls just wanna have fun!

Ny favorit.

candyman

Christina Aguilera har gjort det igen! En ny, helt underbar låt!
Candyman, som den heter får i alla fall mig att längta efter sommaren. Den har så där lagom summer-fling-feeling över sig! Och hur söt är hon inte i videon!? Luvly!

Jag hittade inte videon på youtube utan ett liveuppträdande hos Ellen Degeneres..
Enjoy!

love
me x


Jag lever på stenåldern..

the flintstones

Hur klarade man sig förr? Jag har levt ett bra tag i vad som känns som stenåldern. Mobilen har inte fungerat på över två veckor och micron har varit trasig ännu längre. Visst, micron klarar jag mig utan.. Det går fortfarande att värma mat på spisen, det smakar ju till och med som när man var liten! Det går att tina upp det som är fruset, men det kräver mer planering då det tar avsevärt mycket längre tid! Det svåraste är att inte kunna äta popcorn när man vill! Jag tror aldrig att jag har varit så sugen på popcorn som jag har varit sen micron gick sönder! Ja, jag vet att det går att poppa i kastrull med lite olja men jag tror inte att jag har de färdigheter som krävs för den konsten.. Det var mycket lättare att bara lägga in en påse i micron och vänta till det att det var fyra sekunder mellan varje "popp" - that's more my style!

Att leva utan mobil har varit lättare än jag trodde att det skulle vara.. Eller, det var ju inte så att det var planerat! Jag hatar Tango så oerhört mycket att det inte finns just nu! Lura på mig och Johanna deras "Gratis-kontantkort"! Jo tack! Men ni glömde visst säga att det inte längre går att ringa med de gamla! Och ni glömde visst att skicka de nya kontantkorten!? Men men, jag medger det - Jag är lurad! Får se hur lång tid det tar innan jag får en telefon igen, lever just nu på lillebrors telefon. Men det läskiga med den är att man vet ju aldrig vem som ringer.. [chaotic] Det har i alla fall gått lättare än jag först trodde, det kan bero på att jag som sagt lever på lillebrors telefon.. Det är jobbigt att inte kunna kontakta de man vill. Det är först nu jag kommit på att jag vill sms:a den, och den, och den.. [I guess you never miss the water until it's gone] Men det fungerar. Visste ni att det är roligt att prata i telefonen och inte bara skicka sms? Och att det är mycket roligare att träffas IRL?

love 
me ♥

back in the days
my my hey hey
no more living for yesterday

Om jag sover en stund blir det fredag..

Lika kallt idag som det var igår.. Så en kvart i solariet var välbehövt! Äntligen har jag börjat sola.. och det är inte lika farligt som jag har intalat mig så jag vet inte vad det är jag har varit rädd för.. Men lilla jag brukar ju vara duktig på att skapa rädslor för det mesta.. Har fortfarande lite fobier över att det inte ska gå att öppna solariet och att jag ska grillas där inne men men.. Än så länge har det inte hänt. Var ute och gick en stund efter middagen, riktigt skönt men också riktigt kallt. När jag kom hem efter en timme var jag så kall att det kändes som om jag frös innifrån och ut. Det fick bli att värma sig i ett varmt bad. Ännu en gång har jag gjort något jag egentligen inte tycker om. [någon mer som egentligen inte tycker om att bada?]

Imorgon är mamma ledig så då är hela familjen hemma. Får se om vi hittar på något, det känns inte som det. Jag behöver egentligen klippa mig, och färga håret, och tvätta.. Ja, det ser ut som om även morgondagen kommer att gå. Det måste ju hinnas med en liten eftermiddags-nap och en promenad också. Och kanske vara lite social. [miss u]

Funderar på att krypa ner i sängen och läsa lite i "If you could see me now" - Cecelia Ahern ♥ och om jag fortfarande är vaken titta på Seinfeld när det börjar. Känner jag mig själv rätt kommer jag ha somnat långt innan det..

love
me ♥

side by side
or far apart
a friend lives always inside the heart


Top model 7

top model 7

Dags att dra sig härifrån [läs: vända på stolen] och titta på ett nytt avsnitt av Top Model 7. Och tro det eller ej, men jag har inte tittat upp vem som vinner - än.
Ska göra en kopp vaniljte först för det är riktigt kallt här inne.

love
me ♥

perfection?

Desperate Housewife?

DH

Inget jobb idag heller. Men jag har fått dagen att gå ändå, även om den har gått långsamt till och från. Var ute och gick en stund i förmiddags men det var så kallt att promenaden blev kortare än planerat. Det var bitande kyla idag så det var skönt att Oliver ångrade sig och inte ville gå ut och leka.. Men jag hade att göra idag ändå. Jag städade klart rummet, efter att igår ha plockat ut alla kläder, väskor och ett 10-tal påsar [var kommer allt ifrån?] orkade jag inte damma och damsuga så det fick bli idag.. Tråkigt men sådant som måste göras. Sedan blev det att fixa mat, lasagnette. Bakade också bröd. Hittade något enkelt recept i hemkunskaps boken så det blev två limpor.. Hoppas att de smakar bra.. Under tiden de stod i ugnen hann jag diska och göra iordning i köket också.. Man skulle ju kunna tro att jag tar med mig jobbet hem.

love
me x

keep your friends close
and your enemies even closer.

did I tell you I love you?

Winnerbäck och tända ljus.

LW

Kan kvällen bli bättre?
Ja troligtvis, på många sätt. Men man får göra det bästa av situationen.
Winnerbäck, tända ljus och kära vänner på msn.

Missfärgade händer..

Idag har jag diskat efter 300 barn - tallrikar, glas, bestick.. Och det var Chili-soppa. Orange Chili-soppa! Så nu har mina händer just färgen orange! Och det går inte bort! Jag vet inte hur många gånger jag har skrubbat händerna men det går inte bort. Men det är väl sådant man får ta med det här jobbet, det och hårnätet! Jag hör verkligen hur tilltalande jobbet låter.. inte. Men som sagt så är det ett jobb så jag ska inte klaga.

Imorgon är det sista dagen på den här skolan. Får se om jag får mer jobb sen.. Men men, det löser sig alltid. Kvällen ska i alla fall spenderas med Johanna, äntligen! Det är otroligt hur isolerad man är utan telefon. Vi har inte träffats på en evighet nu! Men imorgon blir det av, vi ska ses och kanske se någon film, äta lite popcorn och dricka kaffe. Pratade om att kanske gå en promenad också, om vi orkar.. Blir troligtvis film. Jag ska försöka hinna med en liten tur på stan imorgon med efter jobbet, var evigheter sen jag shoppade nu känns det som.. Eller kanske inte. Men ändå.. en ny klänning eller ett par jeans skulle inte sitta fel.. Fast att köpa jeans nu känns lite fel.. Men men..

Sitter och pratar med Lisa på msn nu. Så många minnen! Saknar dig massor! Vi hade så otroligt kul tillsammans.. Vi och lite godis, chips, dipp, läsk och fjortisfilm.. och lite Westlife så klart. Vi måste göra om det, på riktigt. Snart! Vi sitter och tycker synd om oss själva. Båda behöver lite tröstätande, men båda är också för lata för att fixa det så det blir det inget av.. Jag får nog ta en tycka-synd-om-promenad sen istället.. Med lite JT i öronen så orkar man det med. Kanske skulle jag gå och hälsa på Lisa? Ta med lite godis, chips och glass och promenera.. Hmm.. Hur långt är det? En bit, det är ju genom hela Sverige, nästan..

love
me x

kärlek

Valentine

valentine


Happy Valentine's Day!

Till alla jag älskar.
Tack för att ni finns, ni är de bästa! Utan Er skulle det inte finnas något Jag.

love
me x

angelheart

Ännu en helg..

dandelion

Så var det söndag igen och helgen är över, igen. Imorgon är det måndag och allt börjar om. Jobb, hem och sova, kanske hitta på något någon dag, några promenader - annars ångest.. Ja, som sagt - allt börjar om igen. Men jag ska på 35års kalas på tisdag, moster fyller år. En liten skillnad från förra veckan. Och igår var jag på 30års fest.. Vad många det är som fyller år nu..

Har umgåtts en massa med Malin i helgen. Mycket, mycket trevligt! Både fredag och lördag träffades vi. Hon är en underbar människa och jag är lycklig som har henne som vän! Kan människan bli arg? Igår tittade vi på "The Notebook" en riktigt bra film! Mer chick-flicks åt folket! Och i fredags blev det tre avsnitt av One Tree Hill också.

Nu ska jag göra mig iordning för snart kommer lillasyster hem från balträningen och då ska vi dra oss till Ikano. Jag ska leta present till Malin, hon ska leta efter en alla hjärtans dag present till hennes pojke.

love
me x

[ekam eveileb]

Mattant.

Har varit på jobbet idag med. Igår var det en vecka sedan jag började jobba och jag måste säga att det känns skönt att veta att jag har varit inskriven i lite mer än en vecka och har jobbat varje dag - och har jobb till den 16e. Visst, det är inget toppjobb och det är inte roligt. Jag får diska, torka bord och golv, städa, plocka fram mat, fylla på bröd, smör, dryck med mera - men det är fortfarande ett jobb och jag är  så glad att jag har något att göra igen.

"Är du en ny mattant?" Är en fråga som jag fått varje dag den senaste veckan och vad svarar man? Jo, visst jag är ju det. Men samtidigt, mattant!? Jag är 19 år, förhoppningsvis har jag några år kvar till tant! Men barnen är så söta så, de tackar till och med för maten! [Som för övrigt tillagas på en annan skola!] Under den korta tid jag varit på den senare skolan har jag fått bekräftat för mig själv att jag kommer att välja rätt yrke, det är med barn i den här åldern jag vill arbeta.

Gårdagen var nog den värsta på länge! Det skulle ta en evighet att berätta hela dagen men i korthet; bussen var sen, bussen gick sönder - jag kom för sent till jobbet [efter att jag sprungit upp för backen!], en ordinarie personal var sjuk så vi var bara två. Bussen hem var sen på grund av väglaget, jag sprang nästan från stan till O's fritids men fick där veta att mamma redan hämtat honom! Tänk så mycket lättare dagen hade gått om inte mobilen hade gått sönder också! Nu kunde jag inte ringa och meddela att jag blev sen till jobbet, mamma kunde inte meddela att jag inte behövde hämta O och jag hade inte behövt stressa ihjäl mig! Och dessutom så var det säsongsavslutning på Grey's! Hur kan de bara avsluta!? Och Denny, visst jag gillar Alex men att se Izzy ligga där och gråta - det blev för mycket.

love
me x

I'm gonna make some changes
I'm gonna change what's not too late

Never make any promises.

Sitter här med en kopp vaniljte och kardemumma skorpor, funderar lite över mitt liv och hur jag lever det. Kommer som vanligt inte fram till mycket vettigt förutom att jag ska sluta lova en massa saker, främst till mig själv för jag håller det aldrig sen ändå. Lovar jag någon annan har jag inte samvete att svika, men när det gäller löften till mig slutar det alltid med en besvikelse. Jag vet inte varför men jag kan bara inte göra som jag lovat mig själv. Och detta trots att jag vet att besvikelsen och föraktet för mig själv bara växer för varje gång, men jag rår inte för det. Jag kan bara inte..

Har på senaste tiden avgett så många löften att jag tappat räkningen, flera gånger om. Och antalet gånger jag släppt det och låtit det gå förbi mig är oräkneliga. Besvikelsen likaså..
Varför fungerar jag så här när jag vet hur det blir? Det blir knappast bättre, inte på långa vägar. Men jag antar att detta är jag, med all besvikelse och självförakt. Det är svårt att ändra den jag är, och så länge jag inte sviker någon annan får jag väl vara nöjd.. Men det skulle vara skönt att någon endaste gång..

love
me x

[please]