Pepparkaksbak och annat..

   pepparkakor

Har hänt en del sen sist, jag och Johanna har varit ute och rest - en weekend till Jönköping och Öland som blev hur lyckad som helst. Har tänkt skriva om den ett tag men som vanligt har datorn krånglat så det har inte blivit av men jag ska skriva om det någon gång under veckan och nu har jag även lyckats lägga in bilderna på datorn så då blir det lite roligare.
Har fått veta att jag inte får ha kvar praktikplatsen så nu har jag endast jobb fram till den 11/12 och sen har jag inget att göra igen.. Men jag får se till att ta tillvara på den sista tiden och verkligen njuta av den för det har varit tre jättebra månader.

Igår infann sig lite julstämning här hemma då vi bakade pepparkakor för första gången i år, men eftersom de nästan är slut idag så får dte nog bli minst en gång till. De blev jättegoda och det kändes nästan som om julen var nära.. tills jag tittade ut och insåg att det lika gärna kunnat vara mars eller april..
Är nästan klar med alla julklappar nu, eller jag vet i alla fall vad jag ska köpa till alla - nästan. Det är skönt på ett sätt men det är ändå mysigt att gå runt de sista dagarna innan jul och handla så det blir nog att jag köper en massa extra klappar bara för att få den sista stämningen inför julen. Det går ju alltid att köpa julklappar till sig själv annars!

Jag ska hålla tummarna för att datorn fortsätter att fungera ett bra tag framöver så att jag kan börja uppdatera igen men nu är det dags att bege sig mot tv:n och PB.

love
me x

I wish I may
I wish I might
have the wish
I wish tonight

Tänd ett ljus..

ljus

Pappa, så som det känns just nu har det nog aldrig gjort. Saknar dig mer än någonsin och tänker på dig ofta. Känns som om så mycket har försvunnit, saker som jag lovat mig själv aldrig skulle få försvinna.. Men mycket finns kvar och nya minnen väcks till liv varje dag, andra försvinner. älskar dig massor, glöm aldrig det.
are you looking down upon me? 
are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do
to have just one more chance
to look into your eyes, and see you looking back
...to hear your voice again.. just for once.

Lennart, allt blev fel och inget blev rätt men du är fortfarande den du var och kommer alltid att vara det. Jag tycker synd om Oliver som aldrig fick lära känna sin farfar som vi, för du hade varit hans hjälte.

love
alexandra

[memories are forever]

Dags att städa..

Ja, ska snart börja med städningen av rummet, vilket idag inte kommer att ta så lång tid eftersom mamma städade så fint förra veckan. Måste bara hänga in kläderna i garderoben och dammsuga, kanske vattna blommorna med. Men det svåra är att börja, det är mycket roligare att sitta här och kolla runt och drömma sig bort men nej, nej. Det ska städas. Får väl lyssna på LW så går allt lite lättare.

[LW]

Sommaren fryser till is..

vinter 06

Vaknade upp igår av att mamma nästan skrek "har du tittat ut genom fönstret?". Hoppade nästan upp ur sängen, mest av chock eftersom hon skrikit på mig på morgonen, och tittade ut och det var snö! Visste ju att det skulle bli snö men trodde inte att den skulle ligga kvar, och absolut inte att den skulle finnas kvar idag också.. men det gjorde den. Mysigt på ett sätt, men jag hade gärna sluppit gå ut i den, eller i alla fall gå till jobbet.. Som i sin tur den här veckan har utförts på fritids.. Har kunnat räkna ner dagarna till veckan är över..

Internet la av i lördags igen vilket har gjort att jag inte kunnat skriva något här, men det har också fått mig att ta tag i promenaderna igen. Det blir lätt så att man sätter sig här annars och struntar i promenaden, men nu har jag varit ute och gått nästan varje dag - trots kyla och halka. [Bambi på hal is] Kom hem från promenaden igår vid 19.00 och var helt slut och skakig i kroppen så jag kröp ner i sängen en stund. 19.20 somnade jag och vaknade 05.30 imorse av att klockan ringde..

Ullared var helt ok, men det var alldeles för mycket folk och för stressigt så allt hann jag inte med. Men i det stora hela är jag nöjd.

Dags att sova nu, men som tur är så är det fredag imorgon och snart helg. Sen är lovet över och skolan/jobbet börjar igen - allt är tillbaka till det normala.

Love
me x

[if you had one wish]
what would it be?