Tack.

image59

Tack för att ni finns.
Jag hoppas att ni vet vilka ni är. Det är ni som finns där oavsett vad, för alltid. De dagar jag skrattar, de ögonblick jag ler, de dagar jag gråter, de stunder jag gör allt för att glömma.. Ni finns där, ni hjälper mig - ni är mina änglar. Tack.
Jag hoppas att jag någon gång kan göra det samma för er, jag finns där för er som ni finns för mig.!

love
me ♥

without you
there would be no tomorrow

Så underbart..

image58

Kom hem igår efter att ha varit i Jönköping fredag - lördag. Åkte med bussen vid 16.50 i fredags eftermiddag och så hämtade Tobias upp oss, mig och Johanna, på resecentrum. Åkte sedan hem till honom och lämnade av packningen. Sedan åkte vi och handlade middag och han visade oss skolan eftersom att vi skulle gå dit själva dagen efter. Åkte tillbaka till honom och fixade mat, mycket trevligt att laga mat tillsammans. Sedan somnade Tobias och jag och Johanna satt uppe och pratade till två någon gång..

På lördagsmorgonen var det dags för promenad mot högskolan, vi hade fått vägen förklarad men eftersom vi inte ville springa igenom rondellen (som man för övrigt kunde gå under..) tog vi en annan väg och hittade ändå! Och vi såg faktiskt mer utav staden, helt underbar! Smågator och kullersten, mysiga små hus och vatten.. Kom fram till högskolan och föll pladask. Så mysig, så underbar - här vill jag bo! Gick på rundtur, besökte lärar- och socionomprogrammet och det kan inte bli bättre.. Johanna, vi måste fixa det här! Efter besöket här gick vi in mot stan och föll ännu hårdare, det var till och med ett helt okej shoppingutbud!

Idag har det inte hänt mycket, var i och för sig och solade förut.. Och lämnade av lillebror hos en kompis. Snart ska jag väl hoppa in i duschen också för det är ju jobb imorgon igen.

love
me x

it gets harder each day.
[together again]

Pappa.

ljus

blott en dag, ett ögonblick i sänder.

Var ska jag börja? Det finns så mycket att säga men så lite ord att säga det med.. Saknaden är större än någonsin. Och värst utav allt är att jag känner att jag svikit dig. Jag har förändrats, kanske inte alltid till det bättre. Och jag gör många saker jag inte är stolt över och saker jag vet att du inte skulle vara stolt över.. pappa, förlåt.

98.03.23 - 9år. Det känns som en evighet sedan jag såg dig, kramade dig, hörde din röst.. hörde dina sista ord.. Jag minns dem än, men jag har glömt din röst.. Jag lovade mig själv att det aldrig skulle hända, men det har det. Den röst som var så klar i mitt huvud för några år sedan är borta. Nu finns bara en suddig bild av ditt ansikte som uttalar orden.. Men även ditt ansikte den där sista stunden i bilen innan du lämnade av oss är suddig. Det jag minns är det välmående ansiktet, pappas ansikte.

Det finns så många frågor. Men jag vet att det inte finns några svar.. Jag har frågat mig själv alla frågor hundra gånger om, men det finns inga svar och inga förklaringar. Jag vet inte om vi skulle må bättre om vi hade svaren.. Förlåt att vi inte såg något. It's all so clear now..

Jag kommer aldrig att glömma den morgon mamma berättade.. hur säger man till någon att pappa är borta? Att efter idag kan ni inte längre åka dit. I söndags lekte ni och bakade chokladbollar, igår bestämde han sig - och nu finns han inte mer. Jag undrar när jag insåg att du var borta, att helgerna hos pappa var slut, dina skämt var tysta allt ditt är mitt, men det som är mitt ger du fan i. Var det så du tänkte? Det som var ditt var ditt, varför?
Du var inte där när jag konfirmerades, du fick inte se mig dansa bal i min vackra klänning. Du missade min glädje på studenten, du har inte hört om allt jag varit med om. Visste du att jag har skaffat ett jobb? Eller, finns du alltid där? Pappa var du där? Såg du mig? Snälla, lova att du följer med mig när jag flyttar. Jag behöver dig, jag tror inte jag klarar det ensam. Kommer du att vara där den dag du blir morfar? Eller om jag gifter mig? Dessa tankar gör saknaden så mycket större. It gets harder each day.

Pappa, jag älskar dig. Glöm aldrig det. Det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra. Jag har inte alltid varit rättvis, förlåt. Men det är så lätt.. Lova att du finns här för mig, för alltid. Jag behöver dig!

I love you.
// alexandra x

until we meet again

Söndag, tråkiga söndag.

Så var det söndag igen och helgen är över. Och ännu en gång har den flugit förbi,  tycker inte det var längesen jag kom hem från jobbet i fredags och snart är det dags att gå dit igen - för då är det måndag igen. Jag har varit trött hela helgen och framförallt på kvällarna har modet och jag sjunkit till botten. Skulle egentligen ha träffat Johanna och Emmy igår efter syskonmiddagen men ju mer klockan blev desto segare blev jag så jag fick ställa in. Stannade kvar hos bror istället och spelade kort för att sedan gå hem och se slutet på The Grudge2 och somna i fåtöljen.. Jag kommer inte ihåg hur eller när jag gick och lade mig i sängen men det måste jag ha gjort för det var där jag vaknade..

Syskonmiddagen igår var jättetrevlig så det gjorde absolut inget att jag stannade kvar. Vi åt potatisgratäng, kött, kyckling och tzatziki. Riktigt gott. Och så åt vi självklart godis också, det var ju syskonmiddag! Spelade kort och skulle egentligen ha sett en film men alla blev så trötta så vi gick hem innan vi hann se den.. Tack så mycket för igår, det var oerhört roligt och jag älskar er så mycket!

love
me x

I've done my running, believe me.

Så seg.

Har precis ätit kvällsmat, det fick bli en fruktsallad, knäcke och en kopp kaffe. Orkade inte göra något seriöst och familjen åt pizza så det fick bli det första jag hittade. Det var gott med frukt och snabbt socker efter träningen för så seg som jag var idag har jag aldrig varit [läs: de två tidigare gångerna]. Det var väldigt mycket folk på gymmet idag så jag höll mig till maskinerna ut med väggarna för att undvika panikkänslorna och att jag hade gått hem.. Problemet är bara att maskinerna utmed väggarna är cyklar, löpband, trampmaskiner och liknande vilket innebär att Alexandra som har noll-kondition höll på att dö.! Det positiva är att det inte borde ge någon träningsvärk i morgon, och att jag kommer att sova gott i natt.

Imorgon blir det filmkväll med flickorna. Mycket trevligt. Det ska bli så kul att träffa dem igen, även om det inte var så länge sen sist.. Eller i och för sig var det ett tag sen vi träffades alla tre utan att festa, med undantag för när vi hälsar på Emmy på jobbet.. Det blir film och godis, precis så en fredagkväll ska avnjutas.. Eller i alla fall ett utav de bästa alternativen! På lördag blir det syskonmiddag. Jag längtar som bara den, det ska bli så kul! Tror inte att jag någonsin har sett fram emot det så mycket som jag gör nu.. ♥

love
me x

[bara lilla jag]

Dubbel kaffe..

kaffe

Har tagit ledigt idag. Så skönt. Det tycker jag verkligen att jag är värd, även om jag inte tog ledigt bara för att det skulle vara skönt att slappa.. Halva dagen har snart gått och jag har hunnit med att lämna O, gå en kort promenad, sola, skaffa jobb till imorgon, bada och äta lunch. Jag gick på husmorskuren jag läst i alla bloggar den senaste tiden - jag provade att använda kaffe-sump som body scrub.. Det var kaffe överallt och badkaret såg lagom äckligt ut, men det fungerade. Kroppen blev jätte len! Men sedan luktade jag kallt kaffe så jag försökte tvätta bort lukten med mammas hallontvål - nu luktar jag kaffe och hallon..

Snart kommer kusin. Han hade inget att göra så han frågade om han fick komma över på en kaffe och det är väl klart att han får, då får jag lite sällskap också. Fast nu kom mamma hem också.. Ajja. Han får kaffe i alla fall.

love
me ♥

honestly,
what will become of me?
don't like reality
it's way too clear to me.

Tillbaka.

image56

Ny dag. Måndag. Men den har gått förbi den med. Jobb mellan 11-15 sedan en snabbfika med Johanna på stan och sedan stressa hem för att tvätta. Men jag kom hem för sent.. Men så kan det vara. Var i disken idag på jobbet och det höll på att ta död på mig, stressigt värre. Men det var skönt att avrunda dagen med en Cola light och lite skvaller, mycket trevligt. Det är nästan så att jag tycker synd om Johanna efter helgen, även om hon till viss del får skylla sig själv.. Men som sagt, man fyller bara 20 en gång. Synd att jag inte kunde följa med ut.. Det får bli en annan gång. Träffade Malin igår. Mycket trevligt. Blev en tur på Ikano och sedan lite One Tree Hill och köttbullar.

love
me x

inspiration

I kind of have this dream.. you know.
What if I told you?

Seg som få..

Ny dag idag. Torsdag. Snart är det helg och det behövs verkligen, jag är hur seg som helst. Jag har börjat jobba klockan sju tisdag, onsdag och torsdag samt torsdag och fredag förra veckan, i måndags började jag elva och imorgon halv nio. På en ny skola.. Men sen är det helg! Jag har nog lite sömn att ta igen från förra helgen också..

Helgen inleds med middag med morfar och B och lillasyster. Det ska bli jätte trevligt och jag ser verkligen fram emot det, även om det innebär att jag får stressa ihjäl mig. Slutar klockan tre och sen ska jag ta tåget hem, gärna hinna duscha och fräscha upp mig och sedan vara på stan klockan fem, men det hinner jag nog.. Blir vi lite sena är det nog inte hela världen.. Sen ska jag till Johanna på lördag. Hon fyller ju 20 så det blir lite kalas för henne.. Och på söndag ska jag äntligen fira Malin. Det var evigheter sen hon fyllde år men våra vägar har inte korsats innan..

Var och tränade idag, trots träningsvärk sedan i tisdags. Finns det någon mer otränad människa än Alexandra? Men det ska det bli ändring på. Det är ju snart Beach -07.. Nej, men det känns faktiskt bra att ha kommit igång med något som jag pratat om så länge. Så om jag tränar två till tre gånger i veckan och går ut och går några kvällar borde det lösa sig.

love
me x

Saknar inspiration..

image54:

Förlåt för det dåliga bloggandet men som det är just nu saknar jag helt inspiration att skriva.. Jag vet inte varför, eller egentligen kan jag nog tänka mig en miljon anledningar. Men de har inte stoppat mig förut.. Jag hoppas att jag får tillbaka inspirationen snart, för jag har egentligen en hel del att skriva om.. Helgen "på turné" till exempel.

I love you, forever and always.  ♥

love
me x

I'm holding on to a dream that wont come true...
what if?

Me likes Rachel..

RachelRachel 2

No need to explain.
Stunning.

Hon lyckas bära upp en klänning som inte annars skulle vara en hit.. Nice.
[hands on the hip]