Ett eget slott?

image93

Nej inte direkt. Men en liten etta på 27 kvadrat i Ryd det är vad det blev! Och med lite pusslande ska det nog kunna bli mitt eget lilla slott.. Det är ju på fjärde våningen och dålig utsikt så jag kan ju alltid låtsas att jag är prinsessan som sitter inlåst i tornet och väntar på Prince Charming.. Ja, varför inte?

Får se hur det blir. Det kommer att vara svårt i början men samtidigt spännande. Och tyst. Hjälp. Jag längtar.

love
me x

will you be there?

LaLaLand.?

image92  [Lily Cole]

Okej, jag visste att studierna skulle börja direkt och att det är stor skillnad mellan gymnasie- och universitetsstudier men jag börjar tror att jag levt i något LaLaLand. Det är mycket mer att göra än jag trodde, det blev lite av en chock. Eller, det är kanske inte sååå mycket, men det är tungläst och det tar tid att ta sig igenom texterna. Insåg att idag är första gången jag suttit framför TV:n sen jag började förra måndagen, så förlåt om det inte blir så mycket uppdateringar..

Idag fick vi en genomgång av Kursuppgift 1 "På andra sidan katedern". Jag inser att jag kommer att misslyckas. Jag klarar det inte. Men det är väl sånt man får lära sig med. Jag får ta att jag får göra om, och göra om. Någon gång släpper det. Man lär sig av sina misstag, right?

Men jag måste ändå säga att jag har så roligt och att fadder-gruppen är hur rolig som helst. Tack. Jag har riktigt roligt ihop med dem men nu är de två veckorna snart slut.. Nu är det på riktigt och nu ska man klara sig själv.. Inga mer faddrar, nollerier och ingen mer Maggan.

Ikväll blir det RixFM festival med familjen, får se hur länge jag orkar stanna. Måste hem och läsa lite också. Egentligen.

love
me x

neverwillitbeperfect

Registrerad Nollan.

De två första dagarna avklarade! Det gick bra när jag väl kom dit igår och när jag fick min nolle-grupp; Sten & Stanley - med Maggan i högsta hugg. Haha. Efter att vi hade skrivit in oss fick vi lite "gotte-påsar" och liknande. Det bästa var helt klart ryggsäcken! Den kommer jag att ha stor användning av i framtiden! Sedan var det introduktion, vi fick träffa Läxmästeriet, styrelsen, ÖF-vikingarna och FOUL. FOUL är skrämmande! Sedan var det dags att gå till gruppen och umgås med dem hela dagen och kvällen - lekar i massor och ännu längre promenader! Var helt slut när jag kom hem efter spökvandringen i Vallaskogen..

Idag hade vi vår första föreläsning, "skojj"-föreläsning som de så fint hade arrangerat! Hehe. Men trots att det bara var på skämt och mer flumm än annat så tycker jag att det fanns en del intressant.. Sedan var det lunch på Steve's med Malin för att sedan bege sig till universitetet och det första seminariet. Men först inhandlades Artikelhäftet så nu har jag nog det mesta som behövs i bokväg, eller - jag ska hämta de sista efter maten. Jag och Malin hamnade som tur var i samma tutor-grupp så vi kommer att läsa hela första kursen tillsammans! Och bäst av allt - vi är i grupp "03 Linköping" vilket innebär att vi får göra vår praktik i Linköping. I Skäggetorp! snälla snälla gör så att jag får komma tillbaka till Nygård!
Registrerade mig även efter vett- och etikett föreläsningen [omstart] så nu väntar jag bara på att det ska bli fredag så att jag kan fixa mitt LIU-kort.

Ikväll blir det lugnt, eller det blir ingen nolle-aktivitet. Jag valde München Hoben imorgon ist vilket känns bra då jag måste hämta böckerna, köpa block och liknande, läsa 2 artiklar och 2 kapitel i en bok samt blockboken till på torsdag, helst till imorgon och jag ska förstå det! För imorgon är det föreläsning med författaren till boken som jag ska läsa, Eva Hammar Chiriac tror jag det var hon hette. Så 13.15 imorgon är det föreläsning på NH och sedan MH på kvällen så jag tror inte att det finns så mycket tid att läsa imorgon till på torsdag.. Hehe.

Nej, om jag skulle få lite mat i mig så att jag orkar ta tag i det som ska göras sen..

over n' out

love
me x

[blessed be]

Imorgon..

image90  [campus valla]

Så imorgon börjar det. Ja. 8.30 är det upprop i Konsert och Kongress och sen är det på riktigt, då är jag student! Börjar bli riktigt nervös. Det är så mycket nytt och nya saker är inte min starkaste sida.. Tro mig. Men men, jag får se till att klara det. När jag väl kommit dit ska det nog gå bra, men det är vägen dit som är jobbig. Men som tur är har jag Malin med mig. Det kommer underlätta en hel del..

Det känns som om jag har så mycket kvar att göra men som vanligt skjuter jag alltid upp det.. Men egentligen vad har jag kvar? Joo, att klippa ut nolleskylten och klistra den på kartong.. Inte så jobbigt, nej. Det får bli ett senare projekt..

Nu får det räcka för idag, nerverna gör det svårt att koncentrera sig.. men jag får uppdatera hur det gick.

love
me x

maybe tomorrow?


till dig.

för jag älskar
 när du visar att du vet
att du har rätt.
du rätar på din rygg
- det är den rakaste jag sett.


Höst.

image88

ååh.

bild: indiska.com

Kaos på jobbet.

Jobbade mellan 7-15.30 idag och det hade inte varit någon fara om allt hade gått som det skulle.. Men det gjorde det inte. Började med att det var en ny skola och jag skulle ännu en gång vara ensam - fine. Men jag hittade ingenting så hälften saknades till lunchen.. men men. Sen hade "det stora köket" glömt att skicka med hälften av maten, vem fick skit för det? Jag.

Sen skulle två olika maträtter serveras, men de glömde visst att berätta när och var den skulle serveras så helt plötsligt står det ett tjugotal lärare som ska ha mat. Kaos. Men det löste sig, de fick sin mat. Jag hann diska undan och jag hann städa golvet. Detta plus att köket var invaderat av enorma spindlar. Jag hittade tre stycken och gick aldrig nära det handfatet igen - aldrig! Kastade bara över mattan och ställde för tre vagnar.

Jag ska dit imorgon igen.. Hurra!

love
me x

Jättekul att du läser Bettan! =)

Mer kartonger åt folket..

image85

Sitter här och letar bostad. Det enda som verkar ge något dock är om jag skulle bosätta mig i en kartong. Och det gör jag inte. Jag måste kunna röra på mig. Jag får intala mig att det rätta kommer att dyka upp. När?

Inte för att det går någon nöd på mig att bo hemma men det skulle vara riktigt skönt att ha något eget. Att få säga "Det här är mitt." Jag bestämmer själv när, var och hur.

me x
forever n always

just because it's beautiful..

Pooh is up and running..

image84

Efter en helg av tvekan har jag nu fått igång min pootah.! Äntligen har jag en Egen dator som fungerar! Det tog lite tid att komma hit men nu är han up and running. Först tvekade jag starkt på om han skulle kunna bli min själsfrände eftersom han var tvåfärgad - jag trodde att han skulle vara helsvart men men.. Nu får jag köpa lite "kläder" åt honom så att han blir rosa.! Me n my Pooh..

love 
me x

perfection is a dream. 

Grattis!

image83

Grattis på 17års dagen lillasyster!

Älskar dig mest och mer.

alexandra xx

I'll stand by you.

Simpsons.

image82

Igår var jag och lillebror
på bio. Vi såg Simpsons filmen och jag måste säga att den i det stora hela var riktigt bra och rolig. Var lite långtråkig och seg på mitten men den lyckades komma tillbaka. Men det är nog ett krav att man gillar Simpsons sen innan annars är det nog ingen höjdare.. Lillebror tyckte också att den var riktigt bra och rolig, även om han inte hann med att läsa allting och inte förstod alla skämt men han var helnöjd ändå och pratar ännu om "spindel-grisen".!

x


Glasögon? Ny dator..

image81
bild:
http://facehunter.blogspot.com

Ny dag - nya äventyr. Ja nästan i alla fall. Idag har jag faktiskt lyckats ta tag i en hel del saker.. En del. Gick på promenad med storasyster och stannade till hos storebror på vägen och han hjälpte mig att leta upp en dator. Så nu har jag beställt en dator. Hoppas att den kommer snart så jag slipper att stjäla lillasysters hela tiden.. =) Mamma slängde samtidigt med en beställning på en mobiltelefon som lillebror ska få i 9års present.. Ja.

Den största händelsen måste ändå vara det faktum att jag faktiskt ringde och bokade tid för synundersökning! Så på måndag 17.30 kommer domen, glasögon? Ingen svår fråga.. Hur starka? Är rädd för flaskbottnar.. Om man bara kunde se lika cool ut som ovan ^^ not likely.. Haha. Men jag får ha dem på föreläsningar och sedan gömma dem långt, långt ner i väskan!

Nu, lasagnette..

love
me x

ny dag, nya möjligheter

Onsdag..? Torsdag.. Jasså.

image80

Nu är det klart för mig, jag kan inte ha semester längre! Jag tappar helt dagarna. Jag har hela dagen trott att det varit onsdag men insåg nyss att så inte är fallet, det är Torsdag! Jasså, alltså fredag imorrn. Och sen helg. Sen ska jag jobba en vecka.. Inte alls planerat men jag kunde inte säga nej när de frågade och det ger ju extra pengar, det är aldrig fel! Sen börjar ju skolan snart.. Hjälp.

Igår, onsdag, träffade jag Malin. Tog bussen hem till henne och sen blev det en hel del One Tree Hill. Så nu har jag sett klart hela fjärde säsongen. Vi får hoppas att den femte och sista kommer snart så att man får se hur det hela slutar, även om jag tycker att det var ett helt okej slut som det är nu. Nu kan jag själv välja vilka som ska hålla ihop och inte.. Sen blev det lite bak också, vi var sötsugna så vi slängde lite snabbt ihop en kladdkaka, som i och för sig inte blev så kladdig.. men men. Det var choklad och den var riktigt god!

Idag har jag letat lägenhet och varit ute och gått.. Haha, låter som om jag ine har gjort något på hela dagen men det har faktiskt gått en hel dag ändå.. Illa.

love me
always
x

Förr eller senare spricker en bubbla
håll ut några dagar till

[av ingens frö]