scary shit.


weheartit.

jag har spenderat helgen i stan och på landet. pratat känslor och rädslor. drack lite vin och blev ärlig, öppen och sårbar.
jag vet inte, men jag börjar landa i det här med att plugga och jobba nu. skolan suger men det är något jag vill ha med mig. det känns som en skyldighet om jag ska kunna möta elever i framtiden. men mest av allt är det ganska lugnt. och lugnet skrämmer mig. den där känslan av välbehag känns lite för bra för att vara sann. men jag tänkte köra på. det blir inte bättre för att jag oroar mig och skapar sådant som inte finns, eller som jag inte vet om. när det tar stopp tar det stopp. helt plötsligt står stenmuren där och jag får ta mig över den då.

happy halloween!

äääntligen fredag!

ibland känner man i hela kroppen att det är fredag. det gjorde jag i onsdags. den här veckan har därmed känts ganska lång. 16.45 går jag på helg. eller förlåt, 16.45 bör jag börja plugga.

ett pälsmonster.


1.promenad med hunden.
2.promenad med malin.

(pälsmonstret är alltså nummer ett, inte malin.)

den 25:e smäller det.



löning idag. eller ja, iaf csn.
började morgonen med att blunda och klicka på "betala" på internetbanken. fortsatte sedan med ett varv på akademibokhandeln innan jag åkte hem från skolan, 800kr fattigare. och tjocka var de med. men jag ska inte klaga, jag får ju ett gratis träningspass varje gång jag ska ta med dem till skolan. och 800kr? eh, det är ju ungefär vad jag tjänar om jag jobbar en dag. inte skulle jag vilja köpa något roligare för de pengarna?! och nudlar är också mat, även om man bara äter var tredje dag (eller vecka).
nu inväntar jag att klockan ska bli kvart i sex så jag kan promenera med
malin.

come on skinny love just last the year.



weheartit/neverquiteawake.

god morgon måndag.

håller tummarna för en bra vecka.
två dagar skola, svenska som andraspråk för vuxna inlärare. spännande!
jobb onsdag till fredag.

but please,

you could at least have made an effort..


unicornhurricane.

besvikelsen...


när matbrödet är slut och jag var tvungen att äta pannkakor till frukost.

igen. sen igår.

somnade sådär tjugo över nio igår. däckade. somnade ifrån tv, lampor, glasögon och djurets nattpromenad. så fem imorse vaknade jag pigg och tog på både mig och amor vinterjacka och tog ett litet varv. frukost, dusch och lite plugg. googlat cykelväg till ekängen. OM jag lyckas hitta rätt imorgon så kommer jag inte komma fram på grund av syrebrist. jag menar, jag flåsar ju som om livet hängde på det när jag trampar till skolan. det är 10min cykelväg (och 4 av de minutrarna är rödljus, typ). oh my.

sen sist.

har inte slagit in så många ord på det här stället på ett tag. jag vet liksom inte vad jag ska skriva. lillasyster tyckte att jag skulle skriva att hon är bäst. så, mikaela är bäst. typ.

vad har hänt sen sist då?


tisdag: roadtrip till ullared med malin och lisa!
ett tag var vi på väg till gnosjö men vi ändrade oss och vände tillbaka. kom fram till ullared hela och rena och shoppade hela dagen. för att undvika paniken om man tappat bort kundvagnen kom malin på den briljanta idéen att vi skulle fota namnet på våra kundvagnar så vi visste vad vi skulle leta efter/ropa upp. så där stod vi tre personer bland herrunderkläder och fotade vår kundvagn. som tur var behövde vi aldrig efterlysa dem (eller varandra!). trötta, fattiga och glada vände vi hem runt fyra har jag för mig. tre påsar och många fynd. bäst? sparkdräkten!

idolhäng, ost och kex var det hos mamma i fredags. innan det hade jag tre timmar fonetiktenta. whoop whoop, eller inte.




spenderade lördagen i myströja (ullared!) framför tv:n. handlade lite mat till vovven med. och sen tömde jag och lillasyster en flaska vin och resterna i baginboxen till crazy stupid love och massor skitsnack. klockan passerade 22 så lillasyster fick så vänligt stanna över natt. halv tolv la den ena datorn av och den avstängda började spela musik. vi tog det som ett tecken från pappa att det var dags att sova. så sagt och gjort så delade vi säng, alla tre. på söndagen möblerade vi om lite hos lillasyster. vi flyttade på soffan och hittade det här:



och det här:


mamma städade lite och la fram lite färsk frukt och dukar. vi lagade mat och sen såg vi ut ungefär såhär:



jag och hunden åkte ut på landet och spenderade en natt där. hem och till skolan imorse. fick veta att jag klarade grammatiktentan för andra gången. och nu har jag transkriberat en inspelning.

på återseende... ;)

jacob 2 år!


grattis mosters hjärta!
den lilla pojken är inte så liten längre. två år och busigare och mer bestämd än någonsin. det är banka-grejer och byggen som gäller. och sopbilar och skjortor.
älskar dig trollis! ♥

man måste dö några gånger innan man kan leva.


andas lite djupare. gäspar lite större. tar en lite längre promenad.
och vet att snart blir det bättre. om inte idag, så imorgon.

måndag morgon, jag lyssnar på håkan och dricker kaffe.

söndag.

började dagen med promenad runt ån med malin. har svårt att se att dagen hade kunnat börja på ett bättre sätt. resten av dagen ska jag plugga och gå på tvåårskalas.
imorgon: skola och jobb. fix o trixx, föör..
på tisdag: ullared med flickorna! whoop whoop!

no cinderella.

funderar på vilket som är bäst, kapa av tårna eller en bit av hälen för att komma i drömskorna? en storlek för liten kan väl bara innebära att någon centimeter eller två ska bort?

måndag tredje oktober.




weheartit.

börjar två veckor fonetikkurs idag. wish me luck.
sen fritids i eftermiddag. wish me hyffsat väder.

det är höstkallt på balkongen och jag längtar till nåt annat än det här.




weheartit.

vaknade och kände mig tjutig. sitter som en klump i halsen. antar att det är så att vara tjej. eller att vara människa. ajja, jag ska bota det med att klä upp mig och lägga på lite för mycket smink. kanske lite klackar till det med.