Back to what used to be..

image105

Är hemma i en timme, sen ska jag tillbaka igen och ha ett VFU-seminarium.. Jag somnar snart. Har suttit hela förmiddagen på en sten i skogen. Det var kallt. Tråkigt. Kallt. Blött. Äckliga djur.. Nämnde jag att det var kallt och att jag satt på en sten mellan halv 9 och 12.30? Det var så det var iaf. Och det var inte så jag ville spendera min förmiddag och jag vill inte tillbaka igen. Jag vill till IKEA och handla en massa saker till lägenheten! Nu! Det får bli efter seminariet.. Jag har ätit minst 7 chokladbollar som tröst.

what used to be
what is to come

9 år!

image103

Ett jättegrattis på 9års dagen älskade lillebror!

Jag har svårt att se att du blir äldre och i mina ögon kommer du alltid att vara 4år och inte en dag äldre bara så att du vet! Du är min bästa lillebror! ;)

alexandra

En kväll med gamla vänner.

Ikväll blir det en oplanerad kväll med gamla vänner på 55:an. Ska bli så kul och oerhört trevligt! Var evigheter sen jag umgicks med dem och jag är verkligen urusel på att höra av mig och ta tag i saker men när sådana här kvällar kommer blir jag så glad! För jag saknar dem verkligen!

Idag har jag packat en del. Har packat ner nästan alla skor, jackor och väskor.. Tror att jag har två par skor, en jacka och en väska kvar.. Men ändå är det så mycket småsaker som ska ner.. Saker som bara tar plats men som inte går att göra sig av med. Var ska jag göra av det på 27kvm? Det blir intressant. Nu är det iaf bekräftat att flytten blir nästa söndag så veckan är full av en massa måsten.. Jag måste verkligen inhandla allting nu men jag har inte tid.. Men det får bli som det blir.. What's a girl to do?

Nej,
om man kanske skulle ta tag i sig och göra sig iordning för kvällen..

love
me x

[when will you be gone?]

moving on

image102

en reser till månen
en annan siktar mot solen
en tredje kommer aldrig iväg

Idrott..

image101

Ja
det skulle väl vara för idrottsläraren som det var värt det! Annars kunde idrottslektionen igår ha kvittat. Den var precis lika ångestframkallande som alltid, och den var helt oplanerad. Jag hade som mest tänkt stå och titta på men nej, helt plötsligt var jag med och "jagade" frisbeen.. Ja, eller alltså jag tappade den och den blåste iväg varifrån jag än kastade den. Så jag tar härmed på mig hela skulden för att mitt lag förlorade!
Nej, idrott är inget för mig.!

love
me x

wish me luck

no more running..

image100
I just can't run around it anymore

pictures fade memories are forever
xx

Dream on..

image99

dreamer.

net-a-porter.com

Think pink..

image98

Snart är det dags för flytt!
Har valt ut en hel del saker som ska få förgylla min vardag och det mesta går i.. rosa!
Gardiner med silverglittriga fransgardiner över, kuddar, brödrost, vattenkokare... Ååh, det kommer att bli så fint! Till detta en soffa, matbord, TV, säng.. ja.. Mycket mer får inte plats på 27kvm.


[two beds and a coffee machine]

Moster.

image97

Moster var här idag, det är så skönt att se henne starkare och piggare. Idag var hon riktigt pigg och glad, stor skillnad mot när jag var och hälsade på henne i måndags. Jättekul att se!
Du kommer att bli bra, snart! Du är den starkaste jag känner och du kommer att bli det igen!<3

alexandra

[inspiration]

I can see their problem..

image96
[Lindsay, Britney, Paris]

Efter en dag i kort kjol har jag fått viss förståelse för flickornas problem att ta sig ur bilar och liknande. Visst, sen behöver man inte hoppa underkläder som dem (!) men det är inte samma rörlighet att ha kort kjol som att ha jeans eller liknande.. Inte ens med underkläder!

[poor little rich girl]

love
me x

Vad är väl en bal på slottet..

image95

..när du kan gå på Kalas i Cloetta Center?

Då är det alltså dags för Kalas mottagningen '07 i Cloetta Center. Vet inte riktigt när jag ska dit, ska träffa Malin sen. Jag hade gärna förfestat lite men hon var inte så på.. Får se om det blir något..

Det börjar vid 19 iaf, eller då börjar The Sounds sen är det disco-dancin' hela natten lång eller till det är dags att åka hem för det är seminarium imorgon vid 9.

love
me x

sing me anything.


Måste sova nu..

image94

natti.

xx

[I miss you so much it hurts]
Önskar dig all lycka,
du är den bästa.
Du vågade ta steget.

You made me smile, laugh and cry.
You know things no one else will ever know..

[så många minnen - så mycket lycka]
Bulgarien, Ayia Napa, Öland, Jönköping, Kalmar och allting där emellan.

x.