Ett varv. Två. Fem.

Lördag var sjukt. Först Berga sen Platens. Lascala och Burger King. Tappade vänner och nya funna. Ja. Det är så det brukar bli. Sprang på en kusin som jag inte sett på evigheter. Var så kul att se honom igen! Det var det roligaste på hela kvällen. Efterfest var sedan tanken men kom dit och insåg att vi nog inte ville stanna så vi skulle gå och försöka få i oss något att äta. Då hände det. Helt plötsligt stod han där och pratade på ett språk som nog bara han förstod. Det lät ungefär "hmmpf, mmmblf fffh mm mummum. va?" Ja, och det skulle vi svara på. Jag och Cissi. Det kunde vi inte så han blev arg och började knuffa oss. Cissi försökte få honom att prata med USA's president men han kom tillbaka. Och då ville han med Cissi hem. Och gifta sig med henne.. Har du nu lärt dig att du inte ska vara så trevlig mot alla!? Du kommer bli gift 10 gånger om, samtidigt. Hon ville inte gifta sig med honom så vi gick till andra sidan av husvagnen - han med. Han jagade oss nog fem varv runt den innan Cissi blev gift på riktigt. Ja, i alla fall nästan. För någon sa att hon var hans fru för att rädda oss. Det spelade inte honom någon roll, han var fortfarande kär i Cissi.. Vi åkte hem.

Det hade börjat ljusna när vi kom hem. Och så sprang vi på en pojke med motorcykel och inga nycklar, tur var väl det. Vi hjälpte honom att hitta hem.

Lillasyster, titta vad jag hittade!



Okej, den är gammal men jag har missat den. De är bara 4, inte
10. Men ändå. Så många minnen..

Jag fick ett tips.



Först gjorde det bara ont i hjärtat. Sedan gick det en rysning genom hela kroppen. Hjärtat är alldeles varmt.
Det är så oerhört Vackert.

Another day passed me by.

image206

Nu: Pretty Woman
Imorgon: Skola. På riktigt.

Sökes: Balkong.

image205

Du har inte en balkong över?
I så fall får du gärna montera upp den hos mig inatt. Skulle vara mysigt att äta frukost på balkongen imorgon, och att sitta där efter praktiken. Till solen går ner. Och det får gärna vara ett tak på den med, så att jag kan sitta där om det regnar. Men solen ska komma in så att jag kan få lite färg. Jag har inga krav. Jag kan till och med tänka mig att klättra ut genom fönstret om du inte orkar fixa en dörr..

Och förresten, har du en Björn Gustafsson över så får du gärna lämna den här också.

When there's nothing.

skriv om drömmar, hjärter dam.

Wild Horses.



Natasha Bedingfield - Wild Horses.

Jag skulle inte vilja kalla mig lat..

.. men jag har insett att jag nog inte har något val. Har verkligen skjutit på städningen i en evighet nu. Fångat de elefanter som tittat fram under soffan eller sängen. Men idag hade jag inget val. Spillde igår ut hamstermat över hela sängen och golvet men orkade bara inte ta tag i det. Så jag sov på soffan. Men sen har jag ju gått runt i det där så nu hittade jag hamstermat överallt.. Till och med i väskan som ännu inte är uppackad efter Skellefteå-resan.. Ajja. Bara att ta fram helvetesmaskinen snabeldraken.

_____________________________________________
min mamma är lite rolig. hon säger alltid att hon inte bryr sig om hur det ser ut hemma hos mig.
sen är det ändå hon som går och plockar när hon är här.
jag ska nog bjuda hem henne snart igen..


Du vet..

image203

kanske ljög vi hela tiden för att vinet skulle kännas lite dyrare
och smaka lite mer

Med en groda på knät.

Stannade hemma idag. Hade kanske kunnat gå, men jag vet inte om jag hade tagit mig hem då. Eller, jag ska inte överdriva. Det Är bättre idag, men ändå.. Med lite piller, zon och några grodor så går det framåt iaf. Lite jobbigt med trappor bara. Och ett finger som inte riktigt vill vara med..
 
Hade planerat att läsa massor idag och ta det lugnt i helgen [inte stressa igenom allt på måndag..] men det har bara blivit en text. Och inte blev jag klokare för det.. Går ju iofs lärarprogrammet så kan man förvänta sig det? Ju flummigare desto bättre. Läste igår att Johanna hade planer på att söka sig uppåt i helgen, men blev tyvärr inte så. Hade varit så kul. Saknar dig vännen! Men vi får ses snart ändå. Lisa är hemma har jag hört.. Tror vi skulle springa på varandra på söndag..

[inte en dag yngre.]

God N..

Jag fuskade. Men vad gör det? Jag ska le och låtsas som ingenting, kanske nicka lite instämmande. Annars låtsas jag inte höra och tittar med tomma ögon ut i ingenstans.

image201
jag älskar den här bilden. blir alltid lika glad av den. så många minnen.. underbara sommar.

nu ska jag titta på smurfarna Seinfeld. De har blivit blå igen..

natti xx

Stackars lilla jag.

Tycker synd om mig själv så här på kvällen. Läser en låång text. I och för sig inte den värsta, men heller inte den bästa.. Och jag har inget godis. Och så har jag så ont i fingrarna att jag inte kan skriva som jag brukar. De vill lixom inte hålla i pennan utan att göra ont och hela armen ska kännas utmattad. Känns som att den ska somna. Inget roligt.. Får kanske klippa sönder en strumpa och ha där med, det hjälpte ju på mina knän. Ajja..


Det är så helgen ser ut.

image200


Helger är inte bra. Idag har jag ätit Ben & Jerry's Phish food till frukost. Igår godis. Inatt pizza. Jag tror det blir en till idag.. Det känns som det.

xx

Snart.

Jag mår illa. Det är lördagmorgon och jag har ätit godis till frukost. Snart beger vi oss, jag och lillebror. Vi ska träffa resten av familjen på Ikano. Jag vill hitta något att ha på mig på kalas. Det får helst vara billigt, eller ännu hellre gratis.. Men fint. Ikväll blir det kalas har jag hört det viskas om..

idiot.

Du sprang så fort du kunde  för att hinna få ett lyft igen.
Du kvittade all din trygghet mot en kick som inte hjälpt dig än.
Du ville bryta isen.
Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.

Du borde leva livet, men du söker nånting annat, idiot!

den är inte dålig.



inte bara för att, men jag tycker att LW är bättre. kanske hade tyckt annorlunda om jag hörde den här först.. men annars så är de ju på pricken samma.. bara olika språk.

[hurra, du vet väl om att du är värdefull?]

vår.

image199 


 

jag vet att jag tjatar. jag tänker inte sluta. jag vill ska ha vår, nu! det ser ljust ut. två varma dagar och tussilago på väg till skolan. vårjacka och tygskor. jag tror det blir en bra vår.

[you scared me. thinking of you. you're strong.] ♥

bild: fadedyouthblog.com


En helg borta.

image189


Spenderade en helg i Skellefteå. Och alldeles för mycket tid på flygplatsen.. Men det var fint väder. Lite blött och liiiite halt bara.. Lyckades hålla mig på fötter! Värre var det för Malin. Hon lyckades göra ett svanhoppdyk på Traversen. En trappa på två steg kan vara farlig. Men ingen dricka försvann för den hade hon koll på.!

Annars blev det ganska mycket tid framför TV:n med hästarna. Tur att Lisa hade en så skön säng! Lite film och så. Träffade även några kompisar och andra-halvor. Det behövdes inga argaögon eller ormarmar.

   
   [det blir bättre bild upp-och-ner]

Tack för en jätterolig helg! Det får vi göra om. ?

 

Res dig upp! Du kommer få serveringsförbud!