enough is enough.



förkylningen har snart suttit i en vecka. i lördags däckade den mig efter en tur till affären. idag har den hittat tillbaka till halsen och lederna och gett hosta. det räcker nu. tack. jag är trött i kroppen och har ont, ingen jättebra kombination när jag ska jobba 7.30-16.30 idag. jag vill bara ta med täcket ut i soffan och krypa ner med hunden, skräp-tv och en bok.

mitt liv i två sopsäckar pantflaskor.


igår och idag har jag rensat ur skåpet med pantflaskor. första gången sen jag flyttade in för två och ett halvt år sedan. ja, alltså jag har ju kastat massor flaskor innan eftersom att jag vägrar panta men ibland har samvetet (mest reklamen och pantameeera) kommit ifatt mig och jag har tänkt att jag ska sortera och så har de hamnat under diskbänken. men nu var jag trött på att de attackerade mig när jag skulle slänga skräp och att det inte längre gick att stänga dörren. och mamma ville ha korkarna till jobbet så nu har jag skruvat av alla korkar och burit ner flaskorna i soprummet. två överfulla sopsäckar och en willy's-kasse blev det. det var ganska intressant, på något sätt kan jag sammanfatta mitt liv i de där flaskorna. längst in låg de flaskor som tömdes först. det var nästan enbart sprite eller fruktsoda. och eftersom att jag endast dricker det när det blandas med alkohol så kan vi kanske gissa på att det på den tiden förtärdes lite alkoholhaltiga blandningar. de nyaste flaskorna var nästan enbart cola-flaskor. och jag har en gyllene regel, cola blandas aldrig med alkohol. alltså - på senare tid har antalet alkoholhaltiga blandningar minskat och hemmakvällarna ökat. jag har blivit äldre och bekvämare, jag har insett att man har det trevligare i soffan än på ett trångt och svettigt dansgolv. även om dansgolvet fortfarande lockar ibland.

söndagssysslor.


betalat räkningar.
det som är kvar på dagens "to do" är diska, plocka, tvätta och plugga.
hoppas avsluta med soffhäng.

på min gata i stan



har det fastnat ballonger i ett träd.
jag tycker det är jättefint och blir lite glad varje gång jag går förbi. och eftersom hunden oftast brukar bajsa under det där trädet blir det några gånger om dagen.

pang!kaka.


jag och lillasyster åt pannkakor igår. det fanns kvar till frukost och eftersom att jag sov vidare när klockan slutat ringa hann jag inte ställa mig och fixa något annat så det var bara att slänga på massor socker och tugga i sig. nu ska jag hinna ta på lite mascara, packa väskan och leta upp nässprayen innan det är dags för grupparbete i skolan. jag hoppas att det går snabbt så det är helg snart. ikväll blir det middag hos storasyster och sen ska jag tillfriskna och plugga.

ha en bra fredag! ♥

dag II.


jag hänger med den här filuren för andra dagen i rad. det är trevligt. vi sällskapar med en nyopererad hund och varsin dator. en godispåse, pannkakor och nya kakor ska vi få i oss med.
och så ska vi hinna plugga och jag ska diska. dammsuga vore en bra idé med.

måndag, omstart.

ny kurs. 3/4 så hoppas på att den är bra. har höga förväntningar. genrepedagogik låter intressant!
haft en lugn helg. inte gjort mer än jag måste. solat lite, lyssnat på massor musik, umgåtts med familjen, ätit tårta och sovit.

efter tenta.

satt uppe hela natten. lämnade in tentan vid nio och sen gick jag hem och sov i tre timmar. nu börjar efter tenta-renset. ett diskberg som luktar fan och nog snart var på väg att hoppa självmant ut genom fönstret är borta. nu ska jag ta tag i det där andra som luktar fan, jag. det är dags att skrubba bort alla lager av äckel som jag har på min kropp cch försöka reda ut mitt hår som numera är en tova. ett skatbo. beställde dammsugarpåsar nu så i helgen får det bli storstädning. imorgon och fredag är det dags för jobb igen, nästan en månad sen sist och imorgon börjar ja på riktigt. 7.30-16.30. så efter dusch blir det att ta sig till stan och hämta namnskylt och sedan ska jag hänga lite med lillebror ikväll.

#tentaångest

???

när tappade jag min förmåga att formulera mig i ord?
jag.är.körd.
jag har skrivit en av sju sidor. 1/7
hjälp!

hittat på twitter.

varför är det ok att skratta åt killar med tribals när alla andra funktionsnedsättningar är tabu?

var tvungen att retweeta den. skrattade gott och högt här i min ensamhet. berättade för lillasyster och hon skrattade gott på väg till bussen hon med. så, nu ska jag återgå till mina fem rader på hemtentan. satskap.

på återseende.

alltså, det här med tentan går inte så bra.
det går liksom inte alls.
så, jag får inte skriva mer här just nu.
vi ses efter 10.00 på onsdag någon gång.

nu ska jag förtära socker och koffein för att överleva den kommande sömnbristen.
puss.

styltor.


i vår och sommar tänkte jag trippa runt i dessa. 50% och jag kunde inte motstå.
nu funderar jag på om jag ändå inte faktiskt verkligen behöver de där leopard stövletterna? jo, det kan nog vara så. lite lägre, lite mer vardag tänker jag.

daisies.



weheartit.

hur jag fick dig att älska mig?


lelove.

du var aldrig rädd
för dom som kallat mig ”en skada redan skedd”
du är musiken och ziggy han förstod
att jag som alltid varit stum behövde ord
jag som tvekat, jag som aldrig vågat tro
att jag har nånting så obegripligt stort
att du vill vara min


ett under att du ser mig
att du fortfarande ser mig
ett under att du ser mig
som någon som kan ge dig nånting
som får dig att vilja vara min


- kent.


björnen sover, björnen sover..

jag: ... men med en tång.
erik: vad för tång?
jag: med en tång, du vet dra.
erik: va?
jag: eeeh. det var inget. inget.
erik: pratade du i sömnen?
jag: SOV!!

..den är inte farlig bara man är varlig.

han gick upp tidigare än mig. bad om ursäkt för att han väckt mig och en kvart senare ringde han och sa att han svängt förbi fiket och köpt frukost till mig på väg till jobbet. han är fin.

my week with marilyn/my evening with liz.



weheartit.
gör mig i ordning för en kväll i biomörkret.

i dare you, pull me closer. hug me tightly. hold on and don't let go.


etc.

you can always long for may.




knightcat/weheartit.

2012.01.12 livet blir bättre.


weheartit.
fokusera på allt som är bra istället för att leta efter något som gör dig ledsen.

morgonkaffe och musik.
plugg och ikväll bio med
liz.

hemtentamen.


lelove.
inväntar hemtentan som ska ramla in någon gång efter 12. känner just nu ganska så exakt ingenting inför den. men det lär ändras när jag öppnar den och inser att jag inte läst hälften av kurslitteraturen än.. hehe. fram till det har jag några vändor kvar i tvättstugan.

and when the night comes down, can you call your house a home?




pick up your crazy little heart and give it one more try.



jakandjil/knightcat.

4.42



vaknade av att grannen fick sms. jag hoppas så att det var något viktigt/roligt/intressant.
funderade fram och tillbaka på om jag skulle gå upp eller om jag skulle somna om men insåg snart att det var bäst att gå upp. kände mig ändå pigg, och nu kan jag unna mig en nap i eftermiddag utan att ha dåligt samvete! slog på stort och skar upp en mango som nu avnjuts med vaniljyoghurt och morgonkaffet,
musik och tända ljus.

jag går och lägger mig nu.



weheartit.
ba'såattduvet.
eller, först ska jag ta ut hunden för nattkiss.

surround yourself with friends who only call you superstar!




lovelove/weheartit.

tack för i torsdags flickor! (och tack för att ni finns i mitt liv)
det var precis, exakt vad jag behövde. ni är bäst!

yeah, it's a long way down, but I'm closer to the clouds up here.




etc/lelove.

att komma hem och känna lugn, värme och trygghet.




knightcat.
var hos storebror och man idag. packade lite och umgicks mest. köpte två soffor. de hade två vita tygsoffor som inte var fina nog för stockholm och sålde dem för 500 kr. jag tvekade inte och slog till. visst, endast en av sofforna får plats i mitt vardagsrum men jag magasinerar den andra. för det priset för de sofforna kunde jag inte låta bli. åh det kommer bli så fint!

jag älskar mitt hem och det lugn det ger mig. att det är så jag, att det är mitt.

jag lovar att...

jag tror inte på nyårslöften. de bryts typ tredje januari och så sitter man där utan gymkort och har fortfarande drivvis med saker efter sig som man visst skjuter upp. inte är man så organiserad heller och stressen är tillbaka lagom till nyårsdagen.

trots detta ska jag lova, och troligtvis bryta.
- jag ska bli egoist. japp, jag ska lyssna till vad jag vill. tänka efter, känna och agera. jag ska må bra. jag ska hitta tillbaka till att trivas i mitt eget sällskap, för om inte jag gör det varför skulle någon annan?
- jag ska börja med det där förbannade plastkortet som gör att jag får köra bil. jag tänkte säga att jag ska ta det, men alltså jag vill ju ha en chans att hålla nyårslöftet. så att börja övningsköra känns ändå som en start.

nytt år.


2012, jag hatar dig.
om vi säger som så, du kom, du kändes, men nu blir du bara bättre?