no more '07.



Kanske inte den bästa början på året. Kändes riktigt kasst. 2007 skulle inte bli mitt år. Jag hade fel.
Det blev inte som planerat, inte alls. Johanna flyttade och jag stannade kvar. Ångrar det inte, men det känns konstigt. Linköping är inte detsamma utan dig, jag är inte detsamma utan dig.! Men jag vet att du inte är långt borta. Ayia Napa 2007 var en helt underbar vecka. Sol, bad, äckligt vin och goda drinkar, sjuka fester - oförglömliga minnen!
Skolan. Mer rätt än så har jag nog inte kunnat hamna. Tvivlar ibland på om jag kommer passa där. Men jag vill och jag tänker inte ge upp! Det är så jag vill se min framtid.

Känns som en evighet sen januari '07. Tack och lov. Har hänt en del.
Tack alla som upplevt året med mig. Ni har alla en plats i mitt hjärta och jag glömmer er aldrig.

Cheers to a fab '08!

love me

nytt år, nya möjligheter.

every day is a new day.

Gala.


image137image138


om jag kunde skulle jag fira in det nya året i det här. och med goda vänner. det ena blir iaf av.

bilder: net-a-porter.com

To die for.

image136
Om jag bara fick leva på en sak resten av mitt liv skulle det utan tvekan - hands down, bli denna underbara skapelse! Kanelknäcke! Godare än så blir det inte. Och, med massor av smör på. Enda gången jag äter smör och då är det i stora mängder! Gott med ost på också. Men inte lika. Mmmm. Kanelknäcke och Chai-te. Ja, that's it.

Edith.

image133

Välkommen hem, sötaste! Trodde faktiskt aldrig att jag skulle stå och prata med en hamster.. Men hon är så söt att det är svårt att låta bli.!

  

PJ for life.

Har inte hänt allt för mkt idag. Jag har gått från sängen till toan, till sängen, till köket och fixat ngt att äta några gånger, ätit i sängen, kollat på TV och nu sitter jag i soffan. Och snart ska jag nog sova för natten.. Illa. Men jag känner mig verkligen utvilad efter denna dag. Det är väl så det ska vara när det är lov. Och imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen..

image131 mkt avancerat idag...

love
me x

 finns en "riktig" bild också! Men den visas inte av diverse orsaker.


A very merry crimble.

Julen är över, idag är den sista jul-dagen och snart är även den slut. Julen har varit riktigt bra i år trots sjukdom och sånt.. Var hos moster med familj på julafton och det var riktigt trevligt.Julmat, Kalle, Tomten.. och så en massa godis.. Såklart.

En hamster fick man i julklapp också. Det var nog den största chocken. Men hon är jättesöt, men har allvarliga attitydproblem. Hon väser och bits. Men hon är söt.

annars fick jag:
-pengar (+pengar till TV-bänk)
- bok, Sanningen om Diamanter - Nicole Richie
- duschtvål och sånt
- ljuslykta
- parfym, Kylie Minogue - Sweet Darling
- pyjamas
- mascara

och så 2kg extra såklart.. men det var ingen välkommen julklapp.

love
me x

hope you had a fabulous time. 

Sjukling.

Det är så typiskt. Slutar skolan på torsdagen och vaknar fredag och känner mig lite halvdålig, och då inte bara för att torsdagskvällen spenderades på Harry's.(!) Sedan gick det bara utför och nu sitter jag hemma i lägenheten igen och har feber och är super förkyld! Det blev alltså ingen utgång på Juldagen, men jag träffade ändå Johanna och Emmy en stund så det var huvudsaken och det var rätt skönt att inte gå på stan bakis idag.

REA:n startade idag. Tyvärr är Linköping stad inte den roligaste att shoppa i, och det de rear ut är till största del sådant de inte blev av med på sommarrean men men. Jag kom hem med en mys-kofta från Vero Moda och en body från Gina Tricot, fast den var inte på REA iofs.. Hittade nog den finaste kjolen på Indiska med men den fanns inte i min storlek.. Får nog bli stan nån annan dag i veckan när det inte är lika mkt folk.

love
me x

jag tror att jag missade


Dan före dan.



mer julkänsla än så blir det inte. Inte i år iaf.
O har sovit här i natt, nu ska vi snart ta bussen hem till mamma. Ska bara packa alla klappar och kläder och så först. =)

God Jul!

Fredag.


Torsdag - Utedag.



Äntligen Lov på riktigt. Ska inte röra böckerna före jul! Nu blir det ett glas vin istället.

Ännu en dag närmare..



nu ska jag sova. Natti. xx

Räknar ner.



Noll julkänsla, men med lite hjälp ska jag nog lyckas skapa det med. Är nästan klar med julklapparna, igår hängde jag upp julgranskulor i fönstret..
Jag ska egentligen plugga. Men mitt huvud och engagemang har gått på jullov.

Merry Crimble!

Världens sötaste pepparkaka.

image129  image130

Luciafirande för 5år sedan. Men jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser bilderna.. Han ville verkligen krypa ur kläderna.. Älskade, älskade lillebror! <3

Lucia.

image128

Innan micron flyttade in fanns det mat.

Har en lasagnette puttrande i ugnen. Den är klar om sådär 10 min och jag kan knappt vänta. Är så sjukt hungrig. Hade ingen matlåda kvar så det fick bli kaffe och macka idag till lunch, tur att det inte var en superlång dag så jag kunde åka hem och fixa till något att äta rätt skapligt ändå.. Sen micron flyttade in har matlådorna försvunnit i rasande tempo. Innan den var jag duktig och lagade nästan jämt mat, mest för att jag alltid glömde att ta upp matlådorna dagen innan.. Men ändå. Med micron är det så lätt, man stoppar bara in matlådan, strunt samma om den är frusen - den tinar ju där inne! Men men.. Nu är maten snart klar och Jörgen behöver inte hungra mer ;)

Redovisning om klädsel och grupptillhörighet idag. Det gick faktiskt oväntat bra och för en gångs skull ville jag inte spola ner mig i toaletten när jag gick därifrån. Och det trots att tekniken inte funkade först så i 5 min försökte vi få igång bildspelet. Kanske var det då jag insåg att jag kan inte förstöra mer än det här. Vem vet? Kanske skulle börja med att ha sönder någonting innan varje redovisning? Sen var det ju vår lilla fina modevisning innan, kan ju ha varit den med. För när man hade gjort bort sig där redan fick det gå som det ville, och det sänkte nivån lite på redovisningen. Den blev inte lika seriös på något sätt. Ajja. Det gick hyffsat, varför analysera sönder?

Nej.. usch vilket tråkigt inlägg. Men jag måste ju fördriva tiden, Jörgen tjatar ju om mat hela tiden annars.. Det finns en Jörgen i oss alla. Och min är hungrig.

love me xx

All I want for Christmas..

Santa baby, just hurry down the chimney tonight.

- "
Let me in" - Mario Testino. Skulle vara mkt fin på mitt bord.
- "Style. A to Zoe" - Rachel Zoe. Ser lovande ut.
- Tv-bänk - IKEA. tänk den åt andra hållet =/
- pyssel + guld/silver färg, och lite svart färg. Kanske några stenar el så.. Nu ska skolådan bli personlig! (ramar: IKEA)
- lite fina skålar kanske.
- nånting att ställa micron på
- någonting att fylla garderoben med
- kamera
- pengar
- sällskap , oojsöta! Ja, tack.

Merry X-mas
// me x

I've been an angel all year.

Magi.

 [Du hade tid]

Jag trodde det skulle vara bra. Det var det inte. Det var Magi! Det hade aldrig någonsin kunnat vara bättre.

Okej, jag har gillat Lasse sen jag hörde Timglas första gången i 9:an hemma hos Hanna. Då var jag såld. Sen var det Stångebro förra sommaren - jag var frälst. Och nu. Han överträffade sig själv! Magi.

Varenda textrad går rakt in i hjärtat. Alla ord berör.

Dumstrut.

image127
Dagen började helt ok, det vill säga nyttigt. Kaffe och kalkonmacka, pastasallad.. Sen gick det utför. Fika, fika, fika och så avslutades det med en dubbeldaim. Men det är tråk-måndag så det får gå.

Luciatåg idag. Lillebror var bäst! [opartisk] Var fint, som Luciatåg brukar vara men det är mysigt. Blir lite påmind om att det faktiskt är jul snart. Har ju massor klappar kvar.. Letade lite idag men vi hittade inget så det fick bli thé och lite chokladboll på Steve's med syss. Mys, men hade varit kul att kunna bocka av något på listan..

love
me x

three magical words;
I miss You.
what used to be, will be. must be.

ikväll

LW
bättre kan det inte bli.
2007.12.08 LW - Sporthallen, Linköping

det är viss nån som är tillbaka

Kate Moss.

image126

Ett vackert avslut på en bra vecka. xx

Det är en bra kväll..

...när man kommer hem klockan 4 och fortfarande känner att man skulle kunna fortsätta några timmar till.. Men sen somnar man som om man aldrig gjort annat..

Hade kalaskul igår.
Det blev en mycket lyckad kväll på Platens, träffade gamla vänner och det är alltid kul! Men jag kanske inte skulle ha druckit den där sista ölen.. Men det ska man väl aldrig? Har mått sisådär idag, men det blir så när man sovit 4h efter att ha varit ute hela natten.. Det bästa på hela kvällen var nästan Burger King - dubbel cheesburgare och lökringar! Jag åt upp Malins mat med.. Sen sprang jag på Emma och Elin då de köpte mat på torget.. Sen fick jag smaka Emmas mat - hon lämnade den och sprang.. Kvällen slutade med en taxiresa med Hanna så jag hoppade av hos mamma och där har jag legat hela dagen.. Haha. Jag tog tom bussen hem från mamma i em.. Hade ju cykeln kvar hemma..

love me x

du vet den där känslan av att du flyger
och marken ligger långt, långt där nere..?!

Ännu en kväll..

Med världens bästa MALIN. Sitter hemma hos mig den här gången och sinkar smirnoff, 7up och lime.. Lite kiwi går också ner :D Musiken är inte lika bra idag, men den funkar. Vart slutar denna kväll? Vem vet? På stan så mkt vet vi.. Var på stan? God knows.. Om man skulle va lite social.. Nej. Hehe. Ska skriva klart först.. :)

Johanna- Saknar dig så sjukt mkt! Har lyssnat på Ayia Napa musik och jag vill tillbaka! Jag saknar dig.. Massor! Du är den som vet mest och som är bäst. Tänker på dig jämt.! Jag är inte hel utan dig. Hoppas att jag nån dag kan ge tillbaka det du har gett mig, för du har räddat mitt liv. Gång på gång.

Emmy- Vi måste ses snart! Det är alltid lika kul att ses. Vi bor så nära. men ses så sällan.. Jag ska bli bättre på att höra av mig! Saknar dig massor! Vi får ta en riktig kväll ute snart.

Liz- Jag och Malin har pratat massor om Wl-tiden ikväll.. Saknar den, Men mest saknar vi gemenskapen! Vi hade så sjukt kul, alltid! Vi måste ses snart! Och vi har planerat en våldgästning av dig där uppe.. Nån dag, efter jul kommer vi! :) Saknar dig!