we're gonna party like it's her birthday!

malin har fyllt tjugofem och bjuder till kalas.
ikväll förtär vi lite alkohol och firar med trevliga människor.


fredagsmys.



jobbade. rastade med malin. samlade energi hos mamma och lillasyster. reviderade och skickade in en uppgift till skolan. nu ska jag duscha och hoppas att gubben kommer in till stan. sen är jag världens sämsta sällskap och sover ganska snart i soffan.

TGIF!


weheartit.
äntligen fredag! jag är så trött att jag nog inte hade orkat med en vardag till innan helg.

bra saker idag:
- kaffe
- det är fredag!
- jag jobbar vägg i vägg med
malin
- imorgon är det lördag = sovmorgon och tjugofemårskalas!

men först, sluka kaffet och jobba 8.30-16.30

in the end.

Women are like police, they can have all the evidence in the world but they still want a confession.

om det är någonting min mamma, och livet, har lärt mig så är det att sanningen alltid kommer fram. förr eller senare. och det spelar ingen roll hur mycket senare den kommer fram, konsekvenserna kommer samtidigt.

nu kör vi!

okej, jobb i tallboda idag.

ingen vanlig dag!


Grattis finaste Malin!

har inget att säga men säger det ändå.


weheartit.
frukosten i magen. musik i öronen. gör absolut ingenting förutom att byta låt då och då. sjukt sugen på att gå ut och dansa. såhär en söndagsmorgon.
igår träffade jag emelie och johanna. myskväll med massor skvaller och uppdateringar om livet. idag har jag både plugg och städning att välja mellan. en promenad ska jag nog ge mig ut på med. känner i hela kroppen att jag måste börja röra på mig igen nu när förkylningen äntligen lämnat mig. måste köpa kaffe också.
söndagssvammel.

fredagspirrig.

god morgon!
tänkte säga att jag är alldeles fredagspirrig i benen men sen kom jag på att det nog inte är så. jag är trött. så trött att benen knappt bär mig. men snart ska jag lämna hunden på "dagis" och sen ska jag jobba. då vaknar man till. man har liksom inget val. speciellt inte när man ska vara ute mellan 7-10.30. jomenvisst serru.

ha en bra fredag!
(och okej, liite pirr är det nog också)

onsdag.

jag trodde att det var torsdag igår. det är alltså inte fredag idag. fuck.
det har kommit alldeles för mycket snö. jag är trött och snoozade så länge jag kunde. mår illa efter frukosten och för mycket kaffe. tryckte i mig en hel chokladbollssmet till kvällsmat igår. jobbar sex timmar idag.
och det är fortfarande bara onsdag. tidig, onsdagsmorgon.

hjärtedagen.


iheartlove.

lördagsgodis.



weheartit.
så idag ska jag alltså välja glasögon.

lördag.


weheartit.
drömmar om sol och vårkänslor.

how would you make a marriage work?

"tell your wife she looks pretty, even if she looks like a truck" - Ricky, age 10.

mitt hår är så flötigt att jag inte vet vad jag ska göra med det! men jag vet att jag inte ska tvätta det tjugo minuter innan jag går ut i sådär sjuttioelva minusgrader. så eleverna får stå ut med mitt äckelhår idag. det är ju ändå bara fyra timmar.

super bowl 2012.


weheartit.
hade faktiskt hoppats på att jag och lillasyster skulle kunna bädda ner oss i soffan med massor onyttigheter och ett stort täcke framför super bowl. somna sådär gott och vakna när det är slut. men jag vet inte om jag får jobb imorgon och jag känner att jag vill ta det om de ringer. då är det inte jättebra att ha varit vaken hela natten. men syster, jag tror på dig och dina energidrycker!

internationella pussdagen.


lelove.
läste på twitter att det är internationella pussdagen idag. februari är en bitch, både pussdag och hjärtedag. jag fick min dos av pussar igår. hamnade på landet. där får man elda för värme och det var svinkallt. fick stanna lite längre än tänkt under täcket. sådär till halv tre. sen en halvtimmes bilresa till stan. hamburgare och soffhäng innan kvällen kom. han åkte hem och skruvade bil, jag somnade till "en kärlekshistoria".
idag hamnade jag på stan med mamma och lillasyster. skulle inte ha något, kom hem med massor. mat och kaffe hos mamma och nu har jag fastnat vid spotify. har en känsla av att jag nog kommer sitta här ett tag.

these boots are made for walkin'.


jag tror vi kommer gå långt tillsammans, ni och jag.

dream big.


poisonedpassion.
jag vill så mycket.