This is the reason

image121

I'm still awake.
ojojoj.
[Jude Law i Closer på 3:an]

Time to say..

image120

natti
.
sweet dreams.
xx

What to do?

image119
Vad gör man när man är så sjukt godissugen att man skulle kunna äta en hel påse socker?
Man trycker i sig clementiner, satsumas [you name it] till det att de växer ur öronen.

En helg som varit och en vecka som kommer.

image118

Johanna var hemma i helgen. Så det blev utgång med henne och Emmy. Satt hemma hos Johanna och drack lite och åt mycket.. Som det brukar, och ska, vara. Var så kul att vara samlade igen. Sen hamnade vi på "Gulan". Tur att de var med, annars hade det kunnat förstöra en rolig kväll.. Men men, det kostade 30kr att gå in, musiken var helt ok och jag var med trevligt folk. Men paniken växte när jag tappat min bricka till garderoben. Vilken tur att jag hade 300 saker att hänga in.. Love you babes. x

Läraren och kommunikationen. Det är vad den nya kursen heter som vi fick introduktion om idag.. Den verkar helt okej, och viktig. Kommunikationen är ju ganska avgörande. Synd bara att den verkar så oerhört rörig. Case hit, Case dit. Caset är viktigt. Avgörande. En del i examinationen. Caset. Kommunikationens alla former. Läs det. Det här kan ni läsa, men ni måste läsa det om ni är i den gruppen, om ni vill. Ladda ner den här texten. Caset, ja. Det får ni veta mer om på torsdag. Men det är viktigt. Det ska nog lösa sig.. Någon gång i framtiden.

love
me x

det finns en tätort på en slätt
ett kyrktorn sträcker sig mot himlen

Party party.

Dance the night away in those killer-heels!


 

[back to basic] <3

this is me

image117
det är sån jag är.
allt blir personligt.

can you see what's not there?
I do.

analyze that.

image116
[?]
natti


Jag vill..

dandelion
running wild among the stars above.

I want..
- to survive the f...ing hemtenta
- a pair of killer heels
- a new dress
- the aa-dress. yeh.
- to be a better friend
- a cup of coffee
- you to know for sure; I'm always here for you. forever and always.
- to go back in time
- to see the sun again
- to be able to walk in those killer heels
- so much, too much.
- to pick up the phone. and actually call you
- 2007.12.08 to be tomorrow
- ...


me x

no questions answered
no questions asked

Yihu!

image115

Sitter hemma hos Malin just nu och pimplar vin och käkar godis till tänderna ramlar ut.. Nej då. De ska nog kunna följa med ut ikväll ;) Ja, för det är tanken. Att hamna på stan. Snart hade vi väl tänkt att bege oss.. Men jag ser ut som en överkörd Anka.. Oj. Men vi har kul. Vi och Arvingarna... Ja.

love
us x
[tonight]

Läcki Läcki
Looky Looky


Natti.

image113

dags att krama kudden [i brist på lillebror] ;)

Imorgon blir det mer hemtenta och sedan utgång med Malin! Vågar man köra på paljettklänning?

sweet dreams.
x

[read between the lines]

Ångest onsdag.

image111

Onsdag igen. Grey's Anatomy. Derek och Karev.. Oj. I vanliga fall skulle det inte vara någon tvekan om var kvällen skulle spenderas - i soffan med stans godispåse.. Men ikväll är det ju Chi.. oj,
fotboll menade jag.. Haha, det trodde ni aldrig att ni skulle höra från mig va!? Något måste ha hänt för nu överväger jag att titta på Grey's-reprisen istället och spendera kvällen framför en fotbollsmatch.. utan godis.

love
me x

det kallas tvivel
det där som stör.
Ja.
det kallas för en klump i magen
och ett konstigt humör

[du tänker på nåt, du längtar dig bort - som en fågel i bur]

Lillasyster.

image110 
[back in the days]

Det blir en kväll med syster istället - helt klart ett bättre alternativ!

nanananana.

image109 AA
if I was a rich girl.. nanananaaa.
[me wants]

En mot en.

Sitter här med en kopp kaffe, har nyss diskat och borde egentligen ta fram helvetesmaskinen [läs: dammsugaren].. Men det lockar inte direkt. Borde egentligen gå ut och gå också.. Men det är inget roligt ensam och mp3:n är inte laddad så LW kan inte göra mig sällskap heller.. Någon som vill följa med?

Mitt kaffe är jättevarmt, vad gör man då? Äter en chokladboll? Dammsuger? Nej.. Jag vet inte. Jag borde plugga också.. Men egentligen ska jag vara på havet nu.. Men nej. Det känns bra.. Det får bli kaffe, dammsugning och promenad. Ja.

love
me x

innan mörkret faller
ska jag lämna några varma rader...

[du har din och jag har min del]

what would you think of me now?

image108

[saknar inspiration]

Fredag.

image107

Fredag idag igen.
Det var en vecka sen sist. Men det har hänt mycket på den veckan.. Mycket. Sitter här i lägenheten nu och väntar på att kusin ska komma om sådär 20 min.. Har Winnerbäck och en skål med nötter som sällskap. Har varit hemma idag, först var jag på stan med mamma och O och sen följde jag med hem.. Hem. Det är fortfarande så jobbigt att säga hej då och åka därifrån. Det är inte det att det är jobbigt att vara här, absolut inte, det är bara jobbigt att inte vara där..

Igår var det åveråls [overall] invigning så nu kan jag nog räknas som student på riktigt. Jag har ju en skitig åverål.. Har varit på min första riktiga kravall också. Och idag var jag och köpte revärer [sp?], tyg till namnet och lite sånt så jag tänkte ha en sy-verkstad hemma i helgen.. Eller, nej.. Imorrn är det fest. Men annars ska jag sy.. Och läsa lite.. Så länge den är klar till nästa helg och Sjöslaget. Ojojoj så kul det ska bli!

love
me x

jag har en tendens att ibland säga lite för mycket [!]
[vad spelar väl det för roll?]

Where do you go when you're lonely?

Har haft lillebror här i eftermiddag, hämtade honom efter skolan och sen så följde han med mig hem. Vi fikade, åt godis, lekte i lekparken.. Ja, sen hade tiden gått och mamma kom hit. Då fikade vi lite till och hon hjälpte mig med lite saker här hemma.. Sen gick de. Det var svårt att säga hej då idag det var en sådan dag då jag inte ville att de skulle gå. Men jag fixade lite mat, transkriberade två intervjuer, kollade på DH och umgicks med datorn och Winnerbäck så tiden har gått ändå. Snart är det dags att krama kudden. Mys. Ny dag imorgon med kanske jobb annars har jag några kartonger att packa upp. Ja den dagen kommer nog också att försvinna.

love
me xx


jag skulle sakna den där blicken
jag skulle sakna den där stunden

Så hade man sin egen kartong.

Ja så är det! Jag har nu officiellt flyttat hemifrån. Om inte det är vuxenpoäng så säg! Jag har inte packat upp alla kartonger och så än men det är på god väg och det börjar allt mer likna ett hem, jag har till och med mat frysen!

Jag har egentligen inte tid att sitta här, jag måste plugga men jag var ju tvungen att kolla så att internet funkade!

love
me x

with all my heart - I love you!